sizce ideal flört süresi nedir ?ne kadar zamanda evlendiniz ?

sevgilim yok, üniversitede öğrenciyim ama bence ömrümün geri kalanını geçireceğim kişi saygı,sevgi, hayata bakışı açısından kafa dengim olmalı. Bir kişiyi 1-2 yılda tanıyabilmek mümkün değil. o yüzden flört süresi en az 4-5 yıl olmalı diye düşünüyorum,nişanlılık da 2-3 yıl. :16:

bu kişi erkekmidir nedir :) şaka yapıyorum tatlım amma velakin 2-3 yıl çok uzun bir süre

Son düzenleme:
4 ay sevgili 7 ayda nişanlı kaldık 11 ayda evlendik 4 ay bence kısA bi süre ama eşimi daha fazla tutamadım :)

1 ağustosta tanıştık, 16'da isteme, 18'de nişanımız oldu..
8,5 ay sonra yani 4 mayısta da düğün :64: :64: :64:

Görücü usulü evlendik yani biz, ama şu an tekrar baştan yaşa deseler seve seve derim :1:
Rabbim'e hamdolsun, eşimi bana nasip etti, çok çok şanslıyım ben yaaa :16:

evet bazen öyle daha iyi oluyo görücü usülü ne güzel.çok beklentin olmuyo hem.Allah mutlu etsin hep maşallah:nazar:

8 ay sevgili olduk 3 aydır nişanlıyız 4 ay sonra düğün var. bence nişanla düğün arasını uzatmamak gerek ki aslında ilişkiyide yıllarcs yaşamak sorun yaratıyor. en falza 1 yıl gayet ii ilişkiyi evliliğe götürmek için

bende çoğunluk gibi diyorum ki 2 yılı aşmamamlı..tanıma süreci dersen bir ömür geçirsen yine tanıyamıyorsun :)..böyle şeyler ne aceleye gelir ne de çok bekletmeye..ben 6 yıl görüştükten sonra nişanlandım 9 aydır da nişanlıyım...afedersin ama b..çıkıyor uzayınca:) en ideali 1,5 sene 2 sene görüştükten sonra 5-6 ay nişanlı kal ve evlen:)tabiki öncelikle geç olsun güç olmasın ve herşeyin hayırlısı olsun tüm KK. üyesi bayanlar için:)

kızlar benim de 3.5 yıl oldu Allah'ım nasip ederse:nazar: önümüzde daha 3 4 sene daha var bende bu kadar uzamasını istemem ama okul olunca mecbur uzuyor o yüzden bunada yapacak bişey yok mecbur beklmek zorundayız inş.geç olurda güç olmaz:34:

Asik oldun,hemen hemen her gun gorustun,gezdin,tozdun,eglendin,trip attin,kavga ettin totalda 6 ay yetiyor tum bunlari yasayip gorup tanimaya
6.ayin sonunda erkek evlenme teklif edecek,aileler,tanisma,planlama,su bu bir 6 ay da nisan evresi gececek-ki nisan evresinde daha cok yuz goz olup daha cok taniyorsun karsiyi..
1 yil sonunda da evlenilecek..
dilerim benimde oyle olacak..
kuantum yapiorum ;)

Bunun ideal bir zamanı yok bana göre çünkü her ilişkinin dinamikleri, herkesin yaşam koşulları farklıdır. Kimisi 25-30 yaş arasında okulunu bitirmiş işini gücünü eline almış bir zamanda evlenceği insanla karşılaşır bu süreç kısalır. Kimisi taa üniversitenin başında sevdiği adamla karşılaşır o zaman okulun bitmesi, askerlik, iş güç işin içine girince en az 4-5 yıl gibi evlilik süreci uzar.

Son düzenleme:
Asik oldun,hemen hemen her gun gorustun,gezdin,tozdun,eglendin,trip attin,kavga ettin totalda 6 ay yetiyor tum bunlari yasayip gorup tanimaya
6.ayin sonunda erkek evlenme teklif edecek,aileler,tanisma,planlama,su bu bir 6 ay da nisan evresi gececek-ki nisan evresinde daha cok yuz goz olup daha cok taniyorsun karsiyi..
1 yil sonunda da evlenilecek..
dilerim benimde oyle olacak..
kuantum yapiorum ;)
6 ay sonra evlenmek teklifi edeni bulursan kaçırma tek kalmıştır o bu devirde:9:

durumlara göre değişir ,, 2006 da söz taktık aramızda ama ben 16 o 18 di :69:
okullarımız bitti askerlik bittiği gibi nişanladık .. 96 gün sonrada evleniyoruz :27:önümüzde askerlik ya da okul gibi engeller olmasaydı çoktan evlenmiştik biz..
yaşlarımızda küçüktü başladığımız zaman haliyle anca yani :6::6:

durumlara göre değişir ,, 2006 da söz taktık aramızda ama ben 16 o 18 di :69:
okullarımız bitti askerlik bittiği gibi nişanladık .. 96 gün sonrada evleniyoruz :27:önümüzde askerlik ya da okul gibi engeller olmasaydı çoktan evlenmiştik biz..
yaşlarımızda küçüktü başladığımız zaman haliyle anca yani :6::6:

yani hayırlı olsun canım mutluluklar ...

Bu durumlara ve kişilere göre değişir.
Eşimle tanıştığımızda ben 18 yaşımdaydım eşim 21. Okullarımız, işlerimiz eşimin askerliği derken 6 yıl sonra evlendik.

2 sene içinde herşey olup bitmeli en ideali bu bence.Al ben 5 senedir yıprandım yıprattım. bi yola giriyoruz dedim aileler gitt igeldi ama devamı gelmedi daha bekliyoruz bakalım

canım eğer tanıosan ne kadar çabuk o kadar iyi
biz 2010 aralıkta sevgili olduk
2011 de söz ve nişan taktık
2012de evlendik
bu bile bize uzun geldi bi zamandan sonra sıkılıo insan
hep kafe hep alışveriş merkezi gez babam gez
yerleşik hayat istio insan :21:

Back
X