Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testinizin markası nedir çizgi varEki Görüntüle 3584729 Eki Görüntüle 3584731 sizce varmı kuruma böyle çıkarmı ?
Eki Görüntüle 3584729 Eki Görüntüle 3584731 sizce varmı kuruma böyle çıkarmı
Evet belli belirsiz bir çizgi gördüm bende var benceİlk saniyelerde çok hafif çizgi vardı sonra belşrginleşti
Regliniz gecikti miNimo erken test bundan önceki günde days comfort yaptı o bundan daha silik çıkmıştı
Eki Görüntüle 3584729 Eki Görüntüle 3584731 sizce varmı kuruma böyle çıkarmı ?
En az 30 günde bir oluyorum 1 gün var ama uzayabiliyordaRegliniz gecikti mi
Bütün belirtilerim var hatta kasıklarda çekilde arada keskin ağrılar giriyo ama bilmiyorum awox yaptım bugun tek çizgiydi yarın tekrarlayacam sabahEki Görüntüle 3584745
Aynı durumdayım sizinle kan verirseniz haberleşelim
Yani hamilesiz tebrik ederimEki Görüntüle 3587446 bugun kan testi verdim adetim geçti sonra test aldım hiç umudum yoktu tüm belirtiler gitmişti kan sonucum 10.78 çıktı test albi ve ilk saniyeden itibaren cıktı pembeleşti
Siz naptınız verdinizmi kan yada testte daha net bi çizgi oldumu?Yani hamilesiz tebrik ederim
Siz naptınız verdinizmi kan yada testte daha net bi çizgi oldumu?
Burdan pek gözükmüyor siz görüyorsanız tekrarlayın umarım vardır gönlünüzce olsun![]()