Sağlıklı birey yetiştirmektir ebevyn olmanın ağırlığı..
Şu aşamada size yeni bir çocuk birşey katmaz aksine götürür bence..
Oğlunuzun gelişimi için en hayırlısı biraz daha büyümesi bana kalırsa..
ben kardeşlerin arasında hiyerarşi olması açısından ve ailere ekonomik olarak yükün daha az olması açısından (aynı anda başlayan eğitim masrafları vs)kardeşler arasında yaş farkının az olmaması taraftarıyım..
fakat hem 2 çocuk sahibi olayım, üstelik onları ben büyüteyim, bir yandan da iş hayatına geri döneyim. .. bu ülke koşullarında biraz çok şey istiyorsun bence.. bence ya 2.çocuğunu bakıcıya bırakacaksın, ya çalışmayacaksın ya da 2. çocuğu yapmayacaksın sanki..
naçizane..
tesekkur ederim inci tanesi onerilerin icin... dun aksam karar aldim evet en kisa zamanda 1 tane daha Allah nasip ederse cocuk yapmayi dusunuyoruz. insAllah hamileligim boyunca gecen seferki gibi rahatsizliklarim olmaz ki boylelikle oglumlada guzelce ilgilenebilirim...
tesekkur ederim inci tanesi onerilerin icin... dun aksam karar aldim evet en kisa zamanda 1 tane daha Allah nasip ederse cocuk yapmayi dusunuyoruz. insAllah hamileligim boyunca gecen seferki gibi rahatsizliklarim olmaz ki boylelikle oglumlada guzelce ilgilenebilirim...
bence bekleyin daha çok erken,hem daha çocuğunuz çok küçük.zaten bi kadının 35'e kadar yolu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?