Sizce ikiz mi yoksa tek gebelik mi?

Nasılsınız iyi misiniz bir sıkıntı olmadı inşallah benim de beşinci haftanın ortalarında lekelenmem gelmiştir gece şükür bir şey olmadı kan sulandırıcıyı kestim

Nasılsınız iyi misiniz bir sıkıntı olmadı inşallah benim de beşinci haftanın ortalarında lekelenmem gelmiştir gece şükür bir şey olmadı kan sulandırıcıyı kestim
Merhaba kusura bakmayın geç döndüm bir süre girmedim internete,çok şükür birşey olmadı coraspini bıraktım progestan iğne 3 günde birdi onu hergüne çıkardı bir süre,kanama durdu şu an 8+6'yız çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun kanamanın durmasına sevindim

Maşallah ben de ikizlerimle 10+4 devam

Kızlar merhaba, donmuş embryo transferi oldum ben de 1 adet 4AA - 30.08.2025'de 9. gün 8.9.2025'de şüphelendim ve kan tahlili yaptım beta hcg 485 ! çıktı, sonra normal test günüm olan 12. gün 11.9.2025'de ise beta hcg 3025 !! çıktı. İkiz gebelik yaşayan arkadaşlar değerleriniz benim gibi miydi? Sizce yüzde iki ihtimal beni buldu da tek yumurta ikizleri mi oldular Meraktan çatlamak üzereyim ve ilk ultrasona daha 10 gün var.

Benim 10. Gün 1018 çıkmıştı. 12. Gün 2200 lerde ve çift yumurta ikizleri hamileyim. Benim ilk hcg yüksek çıktı ama sonra sadece iki kat arttığı için herkes tek gebelikte olabilir demişti ama çift çıktı. Yani bence çok alakalı değil biraz şans işi

Teşekkür ederim paylaştığınız için en azından yalnız değilim (değer yüksekliği konusunda), sabredip göreceğiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…