Betaya göre belli olmuyor canım benimde 4 haftalıkken >1000 çıkmıştı tek ama sizin ikiz olabilirSelam kızlar ben tüp bebekle gebe kaldım,7 temmuzda en son adet oldum 24 temmuzda 5. Gün embriyoları transfer edildi.7 gün sonra yani 31 temmuzda kan verdim 237 cıktı,bugün transferin 12. Günü 4 haftalıkmış bugün yine kan verdim 1355 cıktı sizde tek mi ikiz midir ya keseyi görünce belli olucak çatlıycam meraktan
Benimde değerim çok yüksekti ama tek kese ,erkek çocuk olunca biraz yüksek olabiliyormuş ,hayırlısı olsun inşallah sizin içinSelam kızlar ben tüp bebekle gebe kaldım,7 temmuzda en son adet oldum 24 temmuzda 5. Gün embriyoları transfer edildi.7 gün sonra yani 31 temmuzda kan verdim 237 cıktı,bugün transferin 12. Günü 4 haftalıkmış bugün yine kan verdim 1355 cıktı sizde tek mi ikiz midir ya keseyi görünce belli olucak çatlıycam meraktan
Benimde kizimda cok yuksekti hatta doktorlar dedi cok yuksek ikiz olabilir ama tek kiz ciktiSelam kızlar ben tüp bebekle gebe kaldım,7 temmuzda en son adet oldum 24 temmuzda 5. Gün embriyoları transfer edildi.7 gün sonra yani 31 temmuzda kan verdim 237 cıktı,bugün transferin 12. Günü 4 haftalıkmış bugün yine kan verdim 1355 cıktı sizde tek mi ikiz midir ya keseyi görünce belli olucak çatlıycam meraktan
Keseyi gördük ikizmişBenimde değerim çok yüksekti ama tek kese ,erkek çocuk olunca biraz yüksek olabiliyormuş ,hayırlısı olsun inşallah sizin için
İkizmiş gördükBenimde kizimda cok yuksekti hatta doktorlar dedi cok yuksek ikiz olabilir ama tek kiz cikti
Yaa hayırlı olsun bende 12. Günde 1355 ile öğrendim ama net değildi 2 kese gördükÇift embryo transferi olduğu için böyle bi şans var tabiki ama beta değeri düşük olupta ikiz olan da var.
Ben 3. Gün embryosu 12. Gün 795 le öğrenmiştim .
Acaba ikizmi dedim çok şükür ikiz devam ediyor şuan
Ya hadi gözünüz aydın sağlikla ilerlesinler insallahYaa hayırlı olsun bende 12. Günde 1355 ile öğrendim ama net değildi 2 kese gördük
Evet biz ilk kontrolde karından ikisinide görüp kalp atışlarını duymuştuk emin olmadan söylemedim bendeYa hadi gözünüz aydın sağlikla ilerlesinler insallah
Benimde başta 1 kesede baya bebek oluşmuştu diğer kesede daha yolk saç bile yeni oluşuyordu .
Karından bakinca göremedi sadece keseler vardı .vajinal bakinca gördü bebisle yolk saçı
Kesinleşmesi için tabi ikisinin içini de dolu görmek gerekiyor ben kesinleşmeden ailelere falan söylememiştim ikiz olduğunu
MaşallahKeseyi gördük ikizmiş
Çift embryo transferi olduğu için böyle bi şans var tabiki ama beta değeri düşük olupta ikiz olan da var.
Acaba ikizmi dedim çok şükür ikiz devam ediyor şuanmerhabalar
MerhabaÇift embryo transferi olduğu için böyle bi şans var tabiki ama beta değeri düşük olupta ikiz olan da var.
Acaba ikizmi dedim çok şükür ikiz devam ediyor şuan
Eşimde tek tük sperm vardı taneyle .Merhabakaç yaşındasınız?
Tedaviye başlama nedeniniz neydi?
Siz mi iki istediniz yoksa doktorunuzmu önerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?