Sizce ikiz mi ?

Ufkshn123

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
391
76
13
27
Selam kızlar ben tüp bebekle gebe kaldım,7 temmuzda en son adet oldum 24 temmuzda 5. Gün embriyoları transfer edildi.7 gün sonra yani 31 temmuzda kan verdim 237 cıktı,bugün transferin 12. Günü 4 haftalıkmış bugün yine kan verdim 1355 cıktı sizde tek mi ikiz midir ya keseyi görünce belli olucak çatlıycam meraktan

Betaya göre belli olmuyor canım benimde 4 haftalıkken >1000 çıkmıştı tek ama sizin ikiz olabilir

Benimde değerim çok yüksekti ama tek kese ,erkek çocuk olunca biraz yüksek olabiliyormuş ,hayırlısı olsun inşallah sizin için

Benimde kizimda cok yuksekti hatta doktorlar dedi cok yuksek ikiz olabilir ama tek kiz cikti

Çift embryo transferi olduğu için böyle bi şans var tabiki ama beta değeri düşük olupta ikiz olan da var .
Ben 3. Gün embryosu 12. Gün 795 le öğrenmiştim .
Acaba ikizmi dedim çok şükür ikiz devam ediyor şuan

Yaa hayırlı olsun bende 12. Günde 1355 ile öğrendim ama net değildi 2 kese gördük

Yaa hayırlı olsun bende 12. Günde 1355 ile öğrendim ama net değildi 2 kese gördük
Ya hadi gözünüz aydın sağlikla ilerlesinler insallah
Benimde başta 1 kesede baya bebek oluşmuştu diğer kesede daha yolk saç bile yeni oluşuyordu .
Karından bakinca göremedi sadece keseler vardı .vajinal bakinca gördü bebisle yolk saçı
Kesinleşmesi için tabi ikisinin içini de dolu görmek gerekiyor ben kesinleşmeden ailelere falan söylememiştim ikiz olduğunu

Evet biz ilk kontrolde karından ikisinide görüp kalp atışlarını duymuştuk emin olmadan söylemedim bende

Kızlar merhaba.....
Kuzenim 7+2 haftalık hamile keseyi gördük fakat içi boştu bu durum normal mi?

Merhaba kaç yaşındasınız?
Tedaviye başlama nedeniniz neydi?
Siz mi iki istediniz yoksa doktorunuzmu önerdi?

Merhaba kaç yaşındasınız?
Tedaviye başlama nedeniniz neydi?
Siz mi iki istediniz yoksa doktorunuzmu önerdi?
Eşimde tek tük sperm vardı taneyle .
Tüp bebekten başka şansimiz yoktu
Bende bir problem yoktu .
26 yaşındayım
Ben hep çift istedim doktorlarda hep çift koyalım şansın düşük dediler . Çok kaliteli embryolarim olmuyordu 10 tanede elimde kalan 2 tane kalitleli embryoydu .

Bende 26 yaşındayım eşim 30
İki düşüğüm var
Bi sıkıntımız yok çok şükür bizimkisi sebepsiz inferlilte. Rahim filmi ve bi kere çatlatma iğnesi yaptık. Nasip olmadı beklemedeyiz.
3 sene oldu Ekim'de bizde başlamayı düşünüyoruz tüp bebeğe.
Bu yüzden iki embriyo istiyorum hayalim ikiz aslında inşallah nasip olur.
Ama sanırım yaş sınır vs varmış bu biraz beni düşündürdü bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…