Sizce Ilerde Sorun Olur Mu ?

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Kizlar size bir sey daha danismak istiyorum.
Dünkü konumu biliyorsunuz.
O gün sozlumun anne babası evi boyucakmis. Biz onlardaydik bir süre cikicaktik disari.
Sozlume gitme bir yere kaybolma yardim et vs. Dediler ama sürekli.
Ben duyuyorum ve kirildim yani sonucta ne benim ne sozlumun haberi yok isleri cikicagindan.
Sozlumde hic takmaz ailesini banane bana mi sordunuz yapmadan önce haber verseydiniz isimiz var dedi aldı beni çıktı.
Ben kal sorun degil dedim ama hayir dedi.

Simdi benim sorum şu bunu bir arkadasima anlattigimda bu konuya takıldı.
Sen dedi boyle yaparak ilerde olursa evliliğiniz sozlunun ailesi seni istemez kin bakar dedi.
Ne alaka dedim.
Baska şeylerde de boyle olduğu oldu. Yani bu tarz olaylar gerçekleşti.
Ama beni cok sever anne babası.
Sizce olursa ilerde bu arkadasimin dedigi gibi mi olur.
Kafamda deli sorular var bu aralar.

Ya ne kini, bu kadar umursamayın basit şeyler bunlar.
Müstakbel eşiniz ne güzel ki "Bana mı sordunuz, haber verseydiniz" diyebilmiş ve plandaki önceliğini annesi ile babasının emrivakisi üzerine terk etmemiş.

Anlamayacak adam, o evi baştan aşağı boyasanız da anlamaz, kıymet bilmez "Yaptı ama istemeye istemeye yaptı, istemeye istemeye kalsın dedi" olursun.
Bırak öyle "Yapalım, yardım edelim, kalalım" filan diye dürtme, sözlünün ayarlarıyla oynama, bu mesafe iyidir :)

Ya ne kini, bu kadar umursamayın basit şeyler bunlar.
Müstakbel eşiniz ne güzel ki "Bana mı sordunuz, haber verseydiniz" diyebilmiş ve plandaki önceliğini annesi ile babasının emrivakisi üzerine terk etmemiş.

Anlamayacak adam, o evi baştan aşağı boyasanız da anlamaz, kıymet bilmez "Yaptı ama istemeye istemeye yaptı, istemeye istemeye kalsın dedi" olursun.
Bırak öyle yapalım filan diye dürtme, sözlünün ayarlarıyla oynama, bu mesafe iyidir :)

Her huyu super ama iste dun bir hata yaptı konumu gordun mu bilmiyorum ama birde boyle yorumlar yapti arkadasim takildi kafama :(

Her huyu super ama iste dun bir hata yaptı konumu gordun mu bilmiyorum ama birde boyle yorumlar yapti arkadasim takildi kafama :KK43:

Konunu görmedim bakayım, ama salt bu konu üzerine söyleyebileceğim şey, planın varsa öncelik senin planında; yapma öyle kibarlıklar yaranamazsın zaten kötü insan olsalar diyorum salla.

Bakayım bi neymiş konun.

Konunu görmedim bakayım, ama salt bu konu üzerine söyleyebileceğim şey, planın varsa öncelik senin planında; yapma öyle kibarlıklar yaranamazsın zaten kötü insan olsalar diyorum salla.

Bakayım bi neymiş konun.

Bak canim bak sen ne dusunurdun acaba :(

Tamam adam ayarlamış işte. Sen kendi kendine vaka yaratma boşver. Ailesiyle arasında..

O gün sozlumun anne babası evi boyucakmis. Biz onlardaydik bir süre cikicaktik disari.
Ben duyuyorum ve kirildim yani sonucta ne benim ne sozlumun haberi yok isleri cikicagindan.
Sozlumde hic takmaz ailesini banane bana mi sordunuz yapmadan önce haber verseydiniz isimiz var dedi aldı beni çıktı.

Sen dedi boyle yaparak ilerde olursa evliliğiniz sozlunun ailesi seni istemez kin bakar dedi.
Ne alaka dedim.

Yaa bpsver ogullarinin huyunu bildikleri icin sana suc bulmazlar yani normal insanlarsa ayrica bulsalar bile sirf onlar sana iyi davransiz diye yalakalik yapacak halin yok kimseyi takma hayatini yasa onlarda size iliskinize saygi duymayi ogrensinler.

Bence bu sorun edeceğin en son şey olsun.
Sen adam sana sadık mı değil mi bunu idrak etmelisin önce, en önemlisi bu.

26merve2626 26merve2626 ya bu konu ile bağlantısını kuramadım, yaşlar mı küçüktür onu da anlayamadım çünkü tam bir ergen muhabbeti dönmüş arkadaşı ile arasında. Yaşanmaması gereken, "Abi ben başı bağlı adamım bulaştırmayın beni" deyip kestirip atması gereken bir muhabbet... Kendisi kötü bir şeyler yapmasa bile arkadaşları önünde senin imajını sarsmış.

Serserilik var sanki ufaktan?
Bu konu ayrı, o konu ayrı 26merve2626 26merve2626 ...Çok çabuk indirmişsin yelkenleri suya.

Sözlünün ailesinin kinini filan boşver, kinlik bir şey yok ortada. Esas diğer konu daha civcivli, bu bi şey değil.

Ne alaka dedim.
Arkadaşın haklı.Sözlün biraz saygısızlık yapmış ailesine.Kendi anne babasına saygısı olmayanın bu cicim ayları geçince sana hiç saygısı olmaz.Kimse planlı programlı yaşamıyor.Ev boyanıyormuş.Kendisinin yardım etmesi gerekirken anne böyle bir şey dediğinde verdiği cevap yanlış.Yarın evlendiğinizde senin de bir işin çıkarsa,sana da banane bana mı sordun diyecektir.

dünkü konuda hemen yumuşamanı geçiyorum da burda adam hödüklük etmiş. ailesine yardım etse ölür mü...

Koca insanlar sizin için uğrasıyor
Nişanlınız kabalık etmiş ailesine yardım etmelıydı, hatta siz de.....

Bugün anne babasına yapan yarın sana da yapacak. Ailesi kin gitmez de bugün ailesine yaptığını yarın sana yapacağına emin olabilirsin. Yardım etmese bile usulünce belirtmeliydi.

Diğer konu zaten ayrılık sebebiydi.

Back
X