Sizce ilerleyen zamanlarda sorun olur mu? Şimdi nasıl davranmalıyım?

Tavsiye için çok teşekkür ederim ama ben kendime sınır koymayı sevmiyorum özellikle şunu şunu şu süre kadar yapma tarzı bilmiyorum yani bana değişik geliyor. Ayrıca önceki ilişkiye dair geriş dönüş ihtimali dahi vermiyorum.
Yok her ayrılan tabiki dönmez ama en azından belli süre beklemek daha iyi olur diye düşünüyorum

Böyle bir durumu lisanı münasip şekilde bile sorsanız, ilk sohbet için çok kaba değil mi ?
Böyle şeylerin lafı açılmaz ki. Bir de gidip arkadaşınıza da sormuşsunuz tekrar. İlişkiniz daha yeni bitti, soluklanın bir bence.
Kaba değil normal bir şekilde sordum ama sonra dedim zaten amacım başka bir şeyi ima etmek değil sadece meraktan sordum diye.

Yok her ayrılan tabiki dönmez ama en azından belli süre beklemek daha iyi olur diye düşünüyorum
Zamanında bekledim ama sonra üzülen hep ben oldum 😅. Biten bir şey için kendimi geriye odaklamamak daha doğru diye düşünüyorum ama tabi bu benim fikrim elbette hatalı olabilir belki zaten hatalıdır.

Nasıl bir sorun olabilir mesela ?

Sizin beyefendiye sorduğunuz gibi ortam içinde arkadaşlarınız size ya da ona bu durumu sorar ve kötü hissedersiniz diye mi düşünüyorsunuz ?

Bana kalırsa aklı başında hiç bir insan böyle bir soru sormaz ya da sormamalı. Ve ayrıca fikrim siz bunu sorun edecek birisiniz buraya konu açtığınıza göre, canını acıtmayın kimsenin boşu boşuna.

bazıları ilişkin yeni bitmiş kendine biraz zaman ver falan demişte
ben eski konunu ve eski sevgilini hatırlıyorum
aklı hala eski sevgililerinde olan bi herif için 1 gün bile üzülmen yas tutman fazla olurdu zaten
biten her ilişkinin ardından yas tutulmaz arkadaşlar bazıları 1 saat üzülmeyi bile hak etmez
onu bi geç
yeni insanlarla tanışmanı destekliyorum

yalnız konuda bahsettiğin çocukla alakalı kendi kendine gelin güvey olmuşsun
o sohbet etmiş sadece
numaranı almasına rağmen mesaj arama vs yok
olur da bu çocukla aranızda bişiler başlarsa konuşması bilmem nesini o zaman dert edersin

Düzgün bir insansa ve de kalbim ısındıysa neden olmasın.Kimin ne dediği umrumda olmaz ben sevdiysem kime ne.Dakikada yüzlerce kelime üretip %90 ı yalan olan pek çok erkek mevcutken varsın takılsın ama dürüst olsun.Ilk konuşmada sormanız bencede pek uygun olmamış heleki bununla ilgili kompleksi varsa utanmıştır.Mete Gazozun böyle bir sorunu var kelimeleri beynine yetişemiyor yorumu yapılmıştı.Onu gibidir belkide.

Siz takmayacak olsanız buraya konu acmazsiniz, çünkü gömleği maviydi sorun olur mu demek gibi bir sey bu.
Bu arada bence aramicak sizi. Çünkü konuşması takılan kişi bu konuda özgüven sorunu yaşıyor olabilir ve siz yüzüne carpmissinz ilk konuşmadan.
Kendi kendinize gelin güvey olup, kafanızda iliskiye başlayıp,her sey tamamda konusmasi takılıyor tek sorun bu der gibi.. tuhaf...

Tekrardan merhabalar. Bazılarının bildiği üzere ben önceki hafta bir ilişkiyi noktalamıştım. Dileyen açtığım konuya bakabilir. Bugün çok yakın bir kız arkadaşım abisinin iş açılışına davet etti. Bende kafam dağılır iyi olur diye kabul ettim. Ben ve arkadaşım bir masada oturuyorduk. Arkadaşım akraba vesaire geldiği için çoğunlukla kapının önünde bekliyor, gelenlere hoşgeldiniz falan diyor. Hâliyle ben genelde tek kaldım. Bu sırada yanıma bir erkek geldi. Ama gelmeden önce 1-2 kere bakıştık. Her ortamda parlayan tipler vardır ya biraz o tarz. Zaten çevresinde çok insan vardı. Neyse yanıma geldi. Biraz sohbet falan ettik ama öyle enerjik ki hemen kendine çekti. Kendine çekti derken aura anlamında. Giyim kuşam olarak çok farklı biri. Ama sorun şu ki bazı harfleri söylerken takılıyor. Ben lisanı münasip bir şekilde sebebini sordum. Beynim çok hızlı düşünüyor ondan dedi. İlk başta dalga geçti diye düşündüm. Sohbet falan ettik. Sonra numaralaştık. O gidince arkadaşıma sordum x'i tanıyor musun diye. Evet tanıyorum noldu dedi. Bende geldi benle biraz sohbet falan etti ama bazen konuşurken zorlanıyor galiba dedim. Arkadaşım o senle alakalı değil çok hızlı düşünüyor ve psikolojik olarak zor bir küçüklük yaşamış ondan ötürü dedi. Biz ailecek bir kötülüğü görmedik çok yardımsever biridir falan dedi. İyi biridir her şeye rağmen sohbeti sarar dedi. Sen ne hissettin dedi ben bencede iyi biri dedim. Sorum şu ki sizce onunla bir ilişki olursa ileride sorun olur mu? Biraz fazla uzattım kusura bakmayın yeniyim daha. Fikirlerinizi bekliyorum.
Çoğu zaman bunu yaşıyorum son harf yuvarlanıyor ağzımda çıkmıyor bende hızlı düşünmeye bağlıyorum çünkü beynimde bir düşüncem bitmeden daha ben onu ifade etmeden yenisi geçiyor yakalayamıyorum düşüncelerimi bazen ama sakin sakin konuştuğum zaman sıkıntı yok mesela sosyal hayatımda hiç kimse anlayamaz sadece benimle uzun vakit geçiren biri anlayabilir çocukta da böyle bir sorun olabilir ve bence gözünüze batmaz severseniz ama doğmamış bebeğe de don biçmeyin daha bismillah ilişki yeni bitmiş az sakin durun

Bu sorun edilecek birsey degil ama siz takilacak gibisiniz o yuzden uzak durun bence. Sizin icin degil karsi tarafin iyiligi icin soyluyorum cunku zerre iyi niyet goremedim sizde. Kaba sormadim demissiniz ama bunu sormak bile bir kabalik bunu fark edin oncelikle.

Nasıl bir sorun olabilir mesela ?

Sizin beyefendiye sorduğunuz gibi ortam içinde arkadaşlarınız size ya da ona bu durumu sorar ve kötü hissedersiniz diye mi düşünüyorsunuz ?

Bana kalırsa aklı başında hiç bir insan böyle bir soru sormaz ya da sormamalı. Ve ayrıca fikrim siz bunu sorun edecek birisiniz buraya konu açtığınıza göre, canını acıtmayın kimsenin boşu boşuna.
Ortam içinde elbet sorun olur ama bunu düşünmek hakkım değil mi? Mesele sorun olması değil zaten çocuğun özgüveni bunu tamamlıyor.

Tavsiye için çok teşekkür ederim ama ben kendime sınır koymayı sevmiyorum özellikle şunu şunu şu süre kadar yapma tarzı bilmiyorum yani bana değişik geliyor. Ayrıca önceki ilişkiye dair geriş dönüş ihtimali dahi vermiyorum.
Bence şu an ilişki olayına girmeyin. 3.günde aklıma gelmiyor demişsiniz farklı yorumda.Ancak bu yorumda da önceki ilişkiye geri dönüş ihtimali vermiyorum demişsiniz bence bu bile şu an duygusal olarak daha bir şeyleri oturtamadığınızı gösterir.
Kendinize zaman tanıyın.Özellikle bir ilişki bittikten hemen sonraki süreçler en hassas ve hataya meyilli olduğumuz süreçler.Bu süreçte yapılan hatalar hem bizi hem karşı tarafı çok kötü etkiler.
Bence yapmayın zaman iyi gelecektir.
Tabi bunlar benim kişisel fikrim

bazıları ilişkin yeni bitmiş kendine biraz zaman ver falan demişte
ben eski konunu ve eski sevgilini hatırlıyorum
aklı hala eski sevgililerinde olan bi herif için 1 gün bile üzülmen yas tutman fazla olurdu zaten
biten her ilişkinin ardından yas tutulmaz arkadaşlar bazıları 1 saat üzülmeyi bile hak etmez
onu bi geç
yeni insanlarla tanışmanı destekliyorum

yalnız konuda bahsettiğin çocukla alakalı kendi kendine gelin güvey olmuşsun
o sohbet etmiş sadece
numaranı almasına rağmen mesaj arama vs yok
olur da bu çocukla aranızda bişiler başlarsa konuşması bilmem nesini o zaman dert edersin
Daha dün aldı mesajı belki daha sonra yazar yazmazsa da artık ne yapayım.

Düzgün bir insansa ve de kalbim ısındıysa neden olmasın.Kimin ne dediği umrumda olmaz ben sevdiysem kime ne.Dakikada yüzlerce kelime üretip %90 ı yalan olan pek çok erkek mevcutken varsın takılsın ama dürüst olsun.Ilk konuşmada sormanız bencede pek uygun olmamış heleki bununla ilgili kompleksi varsa utanmıştır.Mete Gazozun böyle bir sorunu var kelimeleri beynine yetişemiyor yorumu yapılmıştı.Onu gibidir belkide.
Kendi de dedi zaten satrançta kaç kere Türkiye derecesi yapmış Avrupa'da ilk üçe falan girmiş. Onunda Mete gazoz gibi beyni yetişmiyor büyük ihtimalle.

Siz takmayacak olsanız buraya konu acmazsiniz, çünkü gömleği maviydi sorun olur mu demek gibi bir sey bu.
Bu arada bence aramicak sizi. Çünkü konuşması takılan kişi bu konuda özgüven sorunu yaşıyor olabilir ve siz yüzüne carpmissinz ilk konuşmadan.
Kendi kendinize gelin güvey olup, kafanızda iliskiye başlayıp,her sey tamamda konusmasi takılıyor tek sorun bu der gibi.. tuhaf...
Özgüvenden yana sorun olacağını sanmıyorum ama evet keşke ilk başta sormasaydım.

Çoğu zaman bunu yaşıyorum son harf yuvarlanıyor ağzımda çıkmıyor bende hızlı düşünmeye bağlıyorum çünkü beynimde bir düşüncem bitmeden daha ben onu ifade etmeden yenisi geçiyor yakalayamıyorum düşüncelerimi bazen ama sakin sakin konuştuğum zaman sıkıntı yok mesela sosyal hayatımda hiç kimse anlayamaz sadece benimle uzun vakit geçiren biri anlayabilir çocukta da böyle bir sorun olabilir ve bence gözünüze batmaz severseniz ama doğmamış bebeğe de don biçmeyin daha bismillah ilişki yeni bitmiş az sakin durun
O genelde ilk harfte sorun yaşıyor özellikle d ve b de onun haricinde akıcı konuşuyor.

benim tanıdığım şey tanımadığınız insanın kusurunu ona sormanız yani ilk tanıştığımız insana bunu sormak aşırı aşırı derecede kaba bir davranış.
Doğrudan sert bir şekilde sormadım gayet tatlı dilli sordum ayrıca kendisi kusur olarak görmüyorum ne öyle dünyada 8 milyar insan var bir farkımız olmasın mı falan dedi hatta.

Bu sorun edilecek birsey degil ama siz takilacak gibisiniz o yuzden uzak durun bence. Sizin icin degil karsi tarafin iyiligi icin soyluyorum cunku zerre iyi niyet goremedim sizde. Kaba sormadim demissiniz ama bunu sormak bile bir kabalik bunu fark edin oncelikle.
İlk başta sorulacak bir şey değil evet haklısınız ama niyet okumak biraz garip geldi.

Bence şu an ilişki olayına girmeyin. 3.günde aklıma gelmiyor demişsiniz farklı yorumda.Ancak bu yorumda da önceki ilişkiye geri dönüş ihtimali vermiyorum demişsiniz bence bu bile şu an duygusal olarak daha bir şeyleri oturtamadığınızı gösterir.
Kendinize zaman tanıyın.Özellikle bir ilişki bittikten hemen sonraki süreçler en hassas ve hataya meyilli olduğumuz süreçler.Bu süreçte yapılan hatalar hem bizi hem karşı tarafı çok kötü etkiler.
Bence yapmayın zaman iyi gelecektir.
Tabi bunlar benim kişisel fikrim
Ben bir şey bittiyse uzatmamayı düşünürüm çünkü ne kadar aklımda kalırsa o kadar hata yaparım ama boşver geçti gitti dersem işte o zaman duyguyla değil akılla düşünüyorum. Ayrıca beklemek bana nedense şu ana kadar iyi gelmedi hep üzülen ben oldum o yüzden artık beklemiyorum 😆.

Back
X