Sizce ilerleyen zamanlarda sorun olur mu? Şimdi nasıl davranmalıyım?

İlk başta sorulacak bir şey değil evet haklısınız ama niyet okumak biraz garip geldi.
Buraya yazip sorun olur mu dediginize gore bu niyet okumak degil acikca icinizdeki niyeti gormus oldum. Bir insan birini severse hicbirseyi problem yapmaz birileri bir ortamda problem yaparsada karsiligini verir. Siz daha bir kez konustugunuz kisiye kusuru hakkinda patavatsizca soru sorup gelip burda da bize soruyorsunuz. Bunun neresi niyet okuma? Icinizde sifir iyi niyet var umarim anlarda size yazmaz karsi taraf.

Buraya yazip sorun olur mu dediginize gore bu niyet okumak degil acikca icinizdeki niyeti gormus oldum. Bir insan birini severse hicbirseyi problem yapmaz birileri bir ortamda problem yaparsada karsiligini verir. Siz daha bir kez konustugunuz kisiye kusuru hakkinda patavatsizca soru sorup gelip burda da bize soruyorsunuz. Bunun neresi niyet okuma? Icinizde sifir iyi niyet var umarim anlarda size yazmaz karsi taraf.
Ben sohbetin içeriğini zaten buraya yazmadım ama söyledim amacım farklı bir şey ima etmek değil diye. O da zaten farklı bir şey sezsem emin ol konuşmam dedi. Zaten kendi hatamı kabul ettim ilk başta sormam çok yanlıştı. Ayrıca yeni ilişkiden çıkmış olmam farklı birinden hoşlanmayacağım anlamına gelmez.

Ben sohbetin içeriğini zaten buraya yazmadım ama söyledim amacım farklı bir şey ima etmek değil diye. O da zaten farklı bir şey sezsem emin ol konuşmam dedi. Zaten kendi hatamı kabul ettim ilk başta sormam çok yanlıştı. Ayrıca yeni ilişkiden çıkmış olmam farklı birinden hoşlanmayacağım anlamına gelmez.
Ben yeni iliskiyle ilgili hicbirsey demedim ki banada normal geliyor bu. Belkide sezdigi icin yazmadi zaten size.

O genelde ilk harfte sorun yaşıyor özellikle d ve b de onun haricinde akıcı konuşuyor.
Bu dil sürçmesi olabilir belli bir harf var bende harf fark etmiyor bütün konuşmanın en sonundaki son harfi unutuyorum gibi oluyor 🙈🙈 ama yine de sevgilimde olsa tatlı bulurum

Herkes biten bir ilişkiden sonra kendine zaman vermen gerektiğini söylemiş bende başlarda bu şekilde düşünürdüm ama kişi unuttuğuna dair kendinden eminse ve karşıdakini yarabandı olarak kullanmıyacaksa neden olmasın ? Bunun için kendinizden eminseniz başlayabilirsiniz yeni ilişkiye ki zaten önceki ilişkinizdeki o ergen insan için 3 gün düşünmek bile fazla...

Kendi de dedi zaten satrançta kaç kere Türkiye derecesi yapmış Avrupa'da ilk üçe falan girmiş. Onunda Mete gazoz gibi beyni yetişmiyor büyük ihtimalle.
Ankaralı namıktan sonra büyük bir sıçrama olur bu çocuk size adım atarsa ama siz bu adamı bazı açılardan tatmin edebilir misiniz ondan emin değilim.

Kınamak istemiyorum da ilişkiden çıkar çıkmaz arananlar bana sinir bozucu geliyor. 1 hafta olmuş, adam ne hissediyor bilmiyorsunuz, ne kadar hoşlanıyorsunuz o bile belli değil ama hemen şu sorun olur mu bu sorun olur mu? Ne bileyim ya. Siz bilirsiniz.

Ankaralı namıktan sonra büyük bir sıçrama olur bu çocuk size adım atarsa ama siz bu adamı bazı açılardan tatmin edebilir misiniz ondan emin değilim.
Sıçrama kısmına katılıyorum ayrıca benim şüphem yok tanımadığın biri hakkında bu kadar ön yargılı olma.

Zekadan beyni hızlı çalışıp öyle konuşuyorsa ilk tanıştığı kişiye böyle dangozca soru soran birini arayacağını düşünmüyorum
Dedim zaten yanlış anlama farklı bir şey kast etmedim diye ayrıca ciddi bir şekilde sormadım ve sohbete başlar başlamaz sormadım zaten.

Tanımadığın bir adama konuşman neden takılıyor diye sormak adab-ı müşerret kurallarına aykırı ve kaba ...Konudan ziyade bu hatanız dikkatimi çekti
Ya gerçekten çok yumuşak ve tatlı bir şeklide sordum sorunca zaten gülerek cevap verdi.

İlk defa tanıştığınız adama neden böyle konuşuyorsunuz diye gerçekten sordunuz mu?:olamaz:
Ben açıkçası çok patavatsız biri diye iletişim kurmazdım bir daha
O kadar sert ve ciddi sormadım ki. Öyle yumuşak ve tatlı sordum ki gülümseyerek cevap verdi.

Back
X