Merhaba,
1 ay kadar önce bir kursa başladım. 2.derste biri bir sonraki kursa neden katılmadığımı, aslında gayet iyi olduğum ile ilgili konu açıp benimle konuşmak istedi. Ayak üstü konuştuktan sonra bir gazla bir sonraki ders olan kursa da kayıt yaptırdım. İlgimi de çekiyordu açıkcası fakat ilk başladığım kurs biraz daha oturduktan sonra diğer kursa kayıt yaptıracaktım. Şöyle düşünün 19 da bir dersimiz var 20'de de farklı bir ders başlıyor. İkisi de ayrı branşlar.
O gün Kursa kayıt yaptıktan sonra ders arasında bu kişi yine muhabbet açıp çalıştığım yeri, ismimi vs sordu. Kurs ile ilgili ve genel olarak baya bir muhabbet ettik ayak üstü. Hatta bir arkadaş daha katıldı aramıza. 3'ümüzde muhabbet ettik.
Kurstan yaklaşık 2 gün sonra bu arkadaş beni sosyal medyadan ekleyip 1 dk sonra isteği geri çekti. Ben de tekrar istek atmadım.
1 hafta sonra kursa gittiğimde merhabalaştık fakat ders arasında sınıfın kapısına gitti yanıma hiç gelmedi. Bir anda kendini geri çekti gibi hissettim. Kurs çıkışı aynı asansöre bindiğimizde bu kez muhabbet açtı :) kursun kapısında dışarıda neredeyse yarım saat ayak üstü muhabbet ettik. Sonradan bir arkadaş daha katıldı aramıza (bu planlanan bir şey değildi :)
Neyse sonra evlere dağıldık derken bu hafta telafi dersimiz vardı bu arkadaş gelmedi fakat ders çıkışı bir baktım ki wp grubundna telefonumu bulup kursun nasıl geçtiğini vs. sordu 3-5 cümlelik muhabbet ettik daha sonra sohbet kesildi. Ertesi günkü derse de gelmeyince bu kez 1 gün sonra ben yazdım derste olmadığını iyi olup olmadığını sordum :) o da arkadaşlarıyla başka programı olduğunu söyledi fakat flörtleşir gibi konuştuk 3-5 cümle de olsa :) yani gayet uzun ve güzel bir açıklama yaptı fakat Muhabbet yine uzamadı ve instahramdan daha önce istek atıp geri çekmesine rağmen muhabbet kurduktan sonra da istek vs. hiçbir şey olmadı.
Ben normalde adım atmaktan asla çekinmem fakat zamanında adım attığım ilişkilerimi göz önünde bulundurunca bu kez adım atmak istemiyorum fakat çok da merak ediyorum. Adamın ilgisi var mı ya da arkadaşça mı yaklaşıyor? Akşam kahve içme teklifinde bulunabilir, istek atabilir, muhabbeti uzatabilir ama hiçbirini yapmıyor, yapmadı. Sizce ilgisi var mı ve ben adım atmalı mıyım sizce :)