- 8 Mayıs 2024
- 404
- 260
- 23
- 30
- Konu Sahibi blackwiccan
Uzun süreli ve sağlıklı bir ilişki için sizce en kritik faktör hangileri?Oylayın ve yorumlarda nedenini açıklayın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden hepsi gerekli ama şaka değilAhaha hepsi olsa mükemmel ilişki olurdu![]()
Ahahah ama en en önemli hangisi sizceHepsi olacak. Iki tane seçemeyiz.
Asla seçemem.Ahahah ama en en önemli hangisi sizce![]()
Cidden hepsi gerekli ama şaka değilbiri eksik olsa sıkıntı çıkıyo
Ahahah orasida doğru ama en önemli 2 si sizce hangisiCidden hepsi gerekli ama şaka değilbiri eksik olsa sıkıntı çıkıyor
1 iletişim olabilir yani aradaki iletişimi sağlamak kolaysa her derdini anlatabilirsin o da aynı şekilde, sorunlar daha kolay çözüme kavuşur hatta iletişim sağlam olsa çoğu şey sorun bile olmaz. 2 inci yi seçemem işte geri kalan hepsi de ikinci olurAhahah orasida doğru ama en önemli 2 si sizce hangisi![]()
SaygıAhahah ama en en önemli hangisi sizce![]()
Evet o Iletişimi kurmak çok önemli1 iletişim olabilir yani aradaki iletişimi sağlamak kolaysa her derdini anlatabilirsin o da aynı şekilde, sorunlar daha kolay çözüme kavuşur hatta iletişim sağlam olsa çoğu şey sorun bile olmaz. 2 inci yi seçemem işte geri kalan hepsi de ikinci olur![]()
Herşey olmasa bile büyük bir parçası olabilir.Evet o Iletişimi kurmak çok önemliIletişim herşeydir diyorsunuz yani
![]()
Evet, parçası olabilir. Ama benim için saygı ve sevgi olmadan o parça hiçbir işe yaramazHerşey olmasa bile büyük bir parçası olabilir.
Eğitim denkliği de koymalıydın seçeneklereUzun süreli ve sağlıklı bir ilişki için sizce en kritik faktör hangileri?Oylayın ve yorumlarda nedenini açıklayın![]()
Ayy gerçekten duzeltebiliyo muyum eğitim de çok önemli çünküEğitim denkliği de koymalıydın seçeneklere