Sizce imkansız mıyız :(

brcburcubrc

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
266
46
13
33
Arkadaşlar 2.5 yıl süren bi ilişkim vardı.Ben istanbul da yaşıyorum.Erkek arkadaşım istanbulda çalışıyodu o sayede tanışmıştık zaten.Ama memleketi Giresun.İlişkiye başlamadan önce ben uzaklığın benim ailem için sorun olucağını söylemiştim.O da sorun olmıycağını kendisinin de zaten istanbulda yaşadığını söyledi ve istanbulda yaşarız diye söz verdi.İşten ayrıldı memleketine gitti tekrar gelicem demişti.Düzgün bi iş buluyım da ailenle tanışalım artık falan diyordu.Memleketine gittikten bi süre sonra ben burda yaşamaya karar verdim dedi.Ailemi bırakamam dedi.Biz nolucaz dedim sen gelirsen olur gelmezsen yapçak bişey yok dedi.Çabalayalım bi yolunu bulalım dedim yolu yok bu işin dedi.3 ay oldu ayrıyız.Geri gelir diye bekledim hep ama artık ama bu şekilde beklemekle de geçmiyo ömür.Siz ne düşünüyosunuz?Sizce gelir mi geri?Yoksa oluru yok mu gerçekten bu işin hiç bi şekilde

bana diyo ki kız olan benmişim benim gitmem gerekiyomuş :( Ama resmen beni yarı yolda bıraktı bi de ben üniversite mezunuyum o lise mezunu.İstanbulda düzgün bi iş bulup çalışabilirdi.Ama onun memleketi iş olanakları bakımından kısıtlı bi şehir.Orda anca geçici işlerde çalışır :( Geri dönmez mi diyosun pişman olup :(

Bence bırakın gelmesin. Ailemi bırakamam diyor, artık hayatı sizinle olacak farkında değil. Çözüme yanaşmıyor, yapacak bir şey yok diyor. Siz arkasından el sallamalısınız

bana diyo ki kız olan benmişim benim gitmem gerekiyomuş :KK43: Ama resmen beni yarı yolda bıraktı bi de ben üniversite mezunuyum o lise mezunu.İstanbulda düzgün bi iş bulup çalışabilirdi.Ama onun memleketi iş olanakları bakımından kısıtlı bi şehir.Orda anca geçici işlerde çalışır :KK43: Geri dönmez mi diyosun pişman olup :KK43:

istanbulda iş bulamayan giresun da nasıl bulabiliyor yav?

bana diyo ki kız olan benmişim benim gitmem gerekiyomuş :KK43: Ama resmen beni yarı yolda bıraktı bi de ben üniversite mezunuyum o lise mezunu.İstanbulda düzgün bi iş bulup çalışabilirdi.Ama onun memleketi iş olanakları bakımından kısıtlı bi şehir.Orda anca geçici işlerde çalışır :KK43: Geri dönmez mi diyosun pişman olup :KK43:
Ayrıldın olmadı nede hala geçmişe takılıyorsun

Pardon da bu isim kizi erkegi mi var deseydin. Belki de orda baska bir iliski.ye basladi gunahini almayayim da aklima bu dusunce geldi. Ailenin uzak memlekete karsi oldugunu bildigi icin, gelmiyorum yolu yok baska diyip hayatina devam ediyor. Bir bahane olabilir.bilemiyciiim..

bulamadı ki işsiz memleketine gittiğinden beri zaten.Bi de o lise mezunu istanbulda olsaydı düzgün bi iş bulabilirdi ama giresunda onu bile bulamaz :/
herhalde ailesi orda olduğu için en azından ev derdi geçim derdi olmuyor diye gitmiş ama bence yanlış yapmış,istanbulda lise mezunu olupta çalışan insan yok mu yani? hayret bişey..
seni bu kadar kolay bir şekilde reddeden adamı sen de sil hayatından bence
bundan adam olmaz

memleketinde başka birini mi buldu acaba ya? bu kadar kolay kestirip atması hayra alamet gelmedi de bana.
ayrıldığımızda ağlayarak ayrıldık.Sürekli beni arayıp hiç bişey olmamış gibi konuşmak istiyodu.1 hafta önce birini bulmuş sanırım ama hani şu herkesle birlikte olan basit kızlardanmış :( Sence onun için mi terketti beni

Pardon da bu isim kizi erkegi mi var deseydin. Belki de orda baska bir iliski.ye basladi gunahini almayayim da aklima bu dusunce geldi. Ailenin uzak memlekete karsi oldugunu bildigi icin, gelmiyorum yolu yok baska diyip hayatina devam ediyor. Bir bahane olabilir.bilemiyciiim..
ayrılalı 3 ay oldu 1 hafta önce bi ilişkisi başlamış.Sence onun için mi bıraktı beni.Ama ayrıldığımızda bile sürekli hala arayıp duruyodu.Hatta 15 gün öncesine kadar hep arayıp konuşmak istiyodu.Bu arada çıktığı kız herkesle birlikte olan basit kızlardanmış onun için mi gitti dersin :/

herhalde ailesi orda olduğu için en azından ev derdi geçim derdi olmuyor diye gitmiş ama bence yanlış yapmış,istanbulda lise mezunu olupta çalışan insan yok mu yani? hayret bişey..
seni bu kadar kolay bir şekilde reddeden adamı sen de sil hayatından bence
bundan adam olmaz
evet ev derd geçim derdi yok orda ama buraya gelseydi evlenicektik ki orda bile olsa evlenince ev geçindirme derdi mecburen olucak.Lise mezunu olduğu için işte orda hani kalıcılığı olan bi iş bulamaz hep bi işten diğerine sürüklenir.İstanbulda olsaydı düzgün bi iş bulabilirdi diye dedim.

ilk sevgilimdi bide işte evlilik hayalleri kurduk.Hep birlikte geçiceğine inandım hayatın.O yüzden kendiyle birlikte hayallerimi de götürdü :KK43:

Bunu bildiği için rahat bir tavırla sen gelirsen olur diye kestirip atmış.
Ondan vazgeç, hayatına dön, yeni aşklara yelken aç.
İt gibi gelecek. Ama inan gelmesinin senin için bir anlamı olmayacak.
Çünkü doğruyu göreceksin.

çünkü seviyorum
Ayrılma nedeniniz sadece yaşadığınız şehir ler mi Madem bu kadar seviyorsun onun yaşadığı yere gitmeyi kabul edeceksin iş ikinci planda olmalı iş her zaman bulunur ama insan her zaman aşık olamaz

Back
X