• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce inanmalı mıyım?

nisa2007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
20
0
86
Konya
--------------------------------------------------------------------------------

Geçen akşam benim başımada şöyle bir olay geldi.eşim iş yemeğinden geldi.saat 10 bir özel numara aradı eşime verdim teli bir kız telefonda sesi geliyor eşim kızın adını söyledi buyrun felan dedi ve arkasından hemen eşimle musluk tamir ediyoruz tamam ben görüşürüm .. beyle dedi.bizde kulozetin musluğu akıyor orayı yapıyorduk.ben hemen şüphelendim.neden kıza hemen eşimle dedin dedim.sanki karşısındakine benim olduğunu söyledi oda kapattı diye çok sinirlendim.baya sorun yaptım bağırdım çağırdım.yatak odasının kapısını kilitlryip uyudum.geldi kapıya 2 kere açmadım.sabah işe gittim normalde o götürürdü.onunla gitmedim.mesaj atmış seni ve çocuklarımı seviyorum asla başkası olamaz yanlış anlamada haklısın ama düşüdüğün gibi değil dedi.daha sonra mesajlaştık ve inanadım ama hala içimde bir kurt var sizcede olmalı mı ne yapmalıyım.:delphin:

arayan bayan kimmiş dediğinde ne dedi
bayanla ilgili bi acıklama yaptımı :uhm:

evet eskiden bir iş yerinde sekretermiş.işten ayrılmış.eşimin patronundan iş için yardım istiyormuş sende konuş diye aramış.kızın telini bilmiyor.benim yanımda patronunu aradı oda bendede yok dedi.kız sekreter olduğu için bizimkilerin telini biliyormuş bana söylediği

sadece suphelerıne gore hareket etmemelısın bence! elınde kesın kanıt olmadan hareket etmen ona olan guvensızlıgını gosterır oncelıkle acıklamasını dınlemelı yıne gozun ustunde olmalı... ılıskınıze ıhtımaller uzerıne zarar vermemelısın bana gore...

işim var diyebilirdi geçiştirbilirdi..gamyoncuiremsu
ayrıntıya girip musluk tamir ediyorum demesi bir erkek için şaşırtıcı.ve incelenebilecek bir durum.Çok üzgünüm çoook
ben sorgulardım yerinizde olsam..yok öyle yağma!
yasakkelime

neden hemen aklınıza kötü şeyler gtiriyorsunuz ki...
eşinize duyduğunuz güvende bir eksiklik olabilir mi acaba??
yani eşim yapabilir diyebiliyormusunuz??
sonuçta arayan kişi ne yapıyorsunuz dediğinde,
o da eşimle musluk tamir ediyoruz demiş,
bence büyütmeyin derim,hele hele odanın kapısını kilitleyip,
yanınıza almamanız bana çok tuhaf geldi..
biraz sakin ve mantklı düşünün ve
herşeyde bir olumsuzluk aramayın...
sizi iş arkadaşınız arasa eşimle musluk tamir ediyoruz deseniz,eşinizde
sizin düşündüğünüzü düşünse ne yaparsınız...
sevgiler...

ış için gece yarısı 11 de ve özel numaradan arıyor niye gecenin köründe aramış acaba biraz kurcala canım numarasınıda gizlemiş, bırakma hemen peşini

Son düzenleme:
Benim esimide ariyorlar is icin ama ben bunlarin alstinda baska bisey vardiye hic düsünmedim
Esinle konus, ama ilaki bisey olmazi gerekmiyor

eşime çok fazla güveniyorum bu konuda ama bu arayan kişi birr iş arkadaşı sayılmaz.çünkü farklı ilde bulunan bir fabrikada yani ayda yılda görüşeceği bir fabrikadaki patronu bağlatırken konuştuğu bir kıza özel hayatımız da yaptığımız bir şeyi söylemesi bana çok tuhaf geldiği için çok sinirlendim.yoksa insan aynı ortamda çalıştığı kişiye böyle bişeyi söylemesine sinirlenmezdim.

Vallaa cok tuaf ama ınsanın ıcenee tabıkıde bır kurt dusuverıyorrr esınızyaptıgı bırazz anlamsız geldı ve cok ustelemıs gıbı gordummm

ben hiç anlamadım ya bu kız eşinle aynı yerde mi çalışıyodu daha önceden cnm eşinin patronununda iş istemesi ayrıca bi tuhaf özelden araması keza öle akşam saat 10 da araması da öle şahsen ben o saatte çok samimi olmadığım bir erkekten iş için yardım istemem.

eşime çok fazla güveniyorum bu konuda ama bu arayan kişi birr iş arkadaşı sayılmaz.çünkü farklı ilde bulunan bir fabrikada yani ayda yılda görüşeceği bir fabrikadaki patronu bağlatırken konuştuğu bir kıza özel hayatımız da yaptığımız bir şeyi söylemesi bana çok tuhaf geldiği için çok sinirlendim.yoksa insan aynı ortamda çalıştığı kişiye böyle bişeyi söylemesine sinirlenmezdim.

samimiyet dereceleri nasıl öğrenin derim.sonuçta ben aynı işte çalıştığım insanlardan da iş yardım istemem.

eşinize karşı güven eksiklği var mı
aslında hepimiz buradan okuya okuya paronoyak olduk gibime geliyor.
takip et bence ama olay çıkartmanın anlamı yok
kızda ne kadar patavatsızmış gece 11 de aranırmı?

sızı taTmın etmedı eŞınızın cevabı sanırım....

Ayrıca neden gÜvensızsınız anlamadım....

O durumu ve aranızdakı dıyaloĞu bılemem ama aradakı gÜvene gÖre ınanıyor sanırım....

Son düzenleme:
tabiki insanın içine kuşku girer...haklısınız...........
ama eşinizde asla böyle bir şey yok demiş..........hemende kalbinede kötü şeyler getirme bundan sonra gizliden gizliye takipler et............bir kanıtta olmalı..........
bir daha aradıgında senin yanında konuşsun öyle geçiştirici laflar etmeden konuşsun eger dedigi gibi bir şey yoka kızla rahatca sorun neyse senin yanında konuşur.........

Temkinli bir şekilde olayı takip et .Ama önyargılı olma ki eşine karşı içinde bişeyler eksilmesin.

yok yok bu çok şüphe çekici canım ya kesin var altında bişe öyle hemen inanma ya k

Back
X