• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce inanmalı mıyım?

hemen esine guvenmiyor musun hic alakasi yok guveniyorum diyipte koyvermek olmaz azcik takip edeceksin ve her insan icin gecerlidir bu herzaman acik kapi birakacaksin ki basina bisey geldiginde perisan olmamak icin..ayrilanlarda,aldatilanlarda guveniyordu eslerine degil mi taki yakalayana kadar..neyse hepsini gectim tek takilan sey aklima neden ozel numara madem is ariyor neden ona ulasilacak numara vermiyor?yada burayi ben mi kacirdim..takip et amacok takmayin kafaniza icinizi ferah tutun..kotu dusunmeyin ki kotu dusunce sizi bulmasin...

hiçte sağlıklı bir durum değil kırmızı alarm veriyor resmen eşin benim kullandığım bir yöntemi tavsiye edrim kalem dinleme cihazları var arabasına varsa yerleştirebilirsin herşey çıkar ortaya üstelik 24 st kaydediyor ve silip yeniden kullanabilirsin şüphe çok keskin bir zehirdir bunu denemeni tavsiye edrim bu yöntemden sonra eşimden özür dilemem gerekti tabiki ama tedbiri asla bırakmıyorum sürekli gözüm üstünde ama o hiç bir zaman bilmeyecek uygun fiyatıda öneririm

ya kiz yabanciysa o zamanda tercumana mi ihtiyacimiz olacak delikafadulden telefona msj yollayip sahte dinlenebiliyor tel kapali olsada hersey duyuluyormus bu da ucuz bir yontemmis..dedektifler icin iyi ama ozel hayata saygisizlikşakkıdı tatlisesde demisti kadinlardan gelen hediye telefonlari kabul etmeyin kadinlardan korkulurdelikafadulden

Ben kadınların içgüdülerine çok güvenirim. Kendi iç sesini dinle bence. Eğer şüphe varsa içinde, bunu gidermelisin. Eşine belli etmeden yaptıklarını ufaktan takip edebilirsin

nisa2007 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
--------------------------------------------------------------------------------

Geçen akşam benim başımada şöyle bir olay geldi.eşim iş yemeğinden geldi.saat 10 bir özel numara aradı eşime verdim teli bir kız telefonda sesi geliyor eşim kızın adını söyledi buyrun felan dedi ve arkasından hemen eşimle musluk tamir ediyoruz tamam ben görüşürüm .. beyle dedi.bizde kulozetin musluğu akıyor orayı yapıyorduk.ben hemen şüphelendim.neden kıza hemen eşimle dedin dedim.sanki karşısındakine benim olduğunu söyledi oda kapattı diye çok sinirlendim.baya sorun yaptım bağırdım çağırdım.yatak odasının kapısını kilitlryip uyudum.geldi kapıya 2 kere açmadım.sabah işe gittim normalde o götürürdü.onunla gitmedim.mesaj atmış seni ve çocuklarımı seviyorum asla başkası olamaz yanlış anlamada haklısın ama düşüdüğün gibi değil dedi.daha sonra mesajlaştık ve inanadım ama hala içimde bir kurt var sizcede olmalı mı ne yapmalıyım.

saat 10 da özel numara evimi aradı da siz açtınız? yoksa eşinizin cep.telini mi açtınız?
eşiniz bence o saatte aranmakta rahatsız oldu ve mesafe belirtmek için eşimle diye söyledi.
uzak tutmak istedi bence...
eğer bir daha olursa bayanı görmeyi deneyin. yada siz açın teli.

bide direk sana öle bi savunmaya geçmesi beni duşundurdu açıkcası... öle bişe deilse eğer neden sana hiç kırılmadıda o şekilde bi savunma gerçekleştirdi acaba :uhm:

Evli bir çift cadılar partisine davetliydi.
Dışarıya çıkmak için hazırlanırlarken
kadının migreni tuttu,
evde kalmak zorundaydı. Kocasına, partiye yalnız
gitmesini, onun eğlencesini
bozmak istemediğini söyledi.
Biraz tartıştıktan sonra adam kostümünü giydi ve
partiye gitti
kadın da birkaç aspirin alıp yattı. Biraz uyuduktan
sonra kendini daha iyi
> hissederek uyandı ve partiye giderek kocasına sürpriz
> yapmaya karar verdi.
> > Tam hazırlanırken "acaba ben yanında değilken
> kocam neler
> yapıyor" diye düşündü ve kocasının kendisini
> tanımaması için
> değişik bir kostüm giyerek partiye gitti.
> > Oraya vardığında bir kenarda onu izlemeye
> başladı. Kocası arka
> arkaya değişik kızlarla ve onlarla çok yakınlaşarak
> dans ediyordu, nereye
> kadar gidebileceğini görmeye karar verdi. Kocasına
> yaklaştı, Onunla çok
> samimi bir şekilde dans etmeye başladı, kulağına
> dışarıya
> çıkabileceklerini fısıldadı. Arabalardan birine
> girerek seviştiler ve gece
> yarısından önce maskeler çıkarılmadan kadın eve
> gitti, kocasının
> dönüşünü beklemeye başladı.
> > Adam sabaha karşı 01.00 sularında döndü ve doğru
> yatağa gitti.
> > Kadın: Parti nasıldı kocacığım" diye sordu,
> > Adam : "Sensiz hiç eğlenemedim tatlım"
> diye yanıtladı.
> > Kadın: "inanmıyorum" diye cevapladı,
> "Bahse girerim çok
> eğlenmişsindir" Adam : "Gerçekten hayatım.
> Partiye gittiğimde
> bazı arkadaşlarla sıkıldık,
> > Alt kata inip bütün gece poker oynadık. Fakat
> kostümümü ödünç
> verdiğim O Allah'ın cezası herif bir eğlenmiş, bir
> eğlenmiş, anlata
> anlata bitiremedi... :roflol:

BİLMEM ANLATABİLDİMMİ ARKADAŞIM... OLAYIN İÇ YÜZÜ HERZAMAN DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ GİBİ OLMAYABİLİR... SEVGİLERİMLE a.s.[/QUTE]

süpermiş gerçekten ..a.s.teşekkürler..

Valla hiç aklıma gelmezdi benim ''eşimle diye neden belirtme gereği duydu?'' yani ''eşim yanımda konuşamam senle sonra sonra..'' mesajını verdi kocam gibi aklıma gelmezdi benim..

Ne uyanık hatunlar var yav? Ben çok safım bu konularda galiba..

Ama düşününce çok da mantıksız değil gibi gibi yani belirtmesine ne gerek vardı kocanın değil mi?

Hımm..

Ama sen de abartmışsın yani, odayı kilitlemeler falan, o kadar da değil..

Gereksiz bir şüphe olma olasılığı da yüksek, büyütme bu kadar..

Valla hiç aklıma gelmezdi benim ''eşimle diye neden belirtme gereği duydu?'' yani ''eşim yanımda konuşamam senle sonra sonra..'' mesajını verdi kocam gibi aklıma gelmezdi benim..

Ne uyanık hatunlar var yav? Ben çok safım bu konularda galiba..

Ama düşününce çok da mantıksız değil gibi gibi yani belirtmesine ne gerek vardı kocanın değil mi?

Hımm..

Ama sen de abartmışsın yani, odayı kilitlemeler falan, o kadar da değil..

Gereksiz bir şüphe olma olasılığı da yüksek, büyütme bu kadar..

Deniz'im güneş'im, şimdi diyelimki seni biri aradı, eşinle bir şeyler tamir ediyorsun. Ne yapıyorsun dedi sen ne cevap verirsin. Ben olsam eşimle ..... tamir ediyoruz derim. Bunda bir terslik görmedim ben. Şimdi tutup ...tamir ediyorum deseydi bu seferde neden eşimle yapıyoruz demedi diye kafaya takılacağını tahmin ediyorum.
Birde özel numara olayına takılan arkadaşlar var, özel numara benim bildiğim cepten telefon numarası gözükmeyenler aradığında ekranda özel numara diye yazıyor. Buda oldukça normal bundada ters bir şey yok.
Ama tabi arkadaşın eşinin huyunu suyunu bilmiyoruz ben sadece yazılanlara göre yorum yapıyorum.

Kızlar bence yok guven eksıklıgı yok hep mı süphelenıyosun..lara fılan gerek yok.

Tabıkı tamamen güvenmez ve süphelenır.Burda bı arkadasa 'ne malum' dedıkten sonra kocasının en yakın arkadasıyla aldattıgını öğrendık.Olmaz olmaz dıye bişey yok yanı,bu sıte sayesınde bende süphecı olmayı öğrendım,Erkektir bu,her daim koruyup gözlemek lazım.

He benım esım detaylı sekılde konussaydı,musluk tamır edıyoruz esım yanımda fılan dıye,süphelenmezdım,cunku onun konusma tarzı bu derdım,benı arayan olsaydı,ısım var derdım sadece.Ama o satte araması ve gızlı no olması hoş değil tabı.

Hemen aklımıza kötü gelıyor evet,çünkü örneklerı okadar cok ki...Artık benım kocam yapmaz lafı cok eskıde kaldı.Dolayısıyla sen ne kadar güzel olursan ol,temız ol,düzenlı ol,seksi ol... esının aklı dısardaysa her türlü yapar,ve aklımıza takılan herseyı takıp etmekte fayda var bence..

--------------------------------------------------------------------------------

Geçen akşam benim başımada şöyle bir olay geldi.eşim iş yemeğinden geldi.saat 10 bir özel numara aradı eşime verdim teli bir kız telefonda sesi geliyor eşim kızın adını söyledi buyrun felan dedi ve arkasından hemen eşimle musluk tamir ediyoruz tamam ben görüşürüm .. beyle dedi.bizde kulozetin musluğu akıyor orayı yapıyorduk.ben hemen şüphelendim.neden kıza hemen eşimle dedin dedim.sanki karşısındakine benim olduğunu söyledi oda kapattı diye çok sinirlendim.baya sorun yaptım bağırdım çağırdım.yatak odasının kapısını kilitlryip uyudum.geldi kapıya 2 kere açmadım.sabah işe gittim normalde o götürürdü.onunla gitmedim.mesaj atmış seni ve çocuklarımı seviyorum asla başkası olamaz yanlış anlamada haklısın ama düşüdüğün gibi değil dedi.daha sonra mesajlaştık ve inanadım ama hala içimde bir kurt var sizcede olmalı mı ne yapmalıyım.:delphin:

sadece boş bi kuruntu.kafana takmaya bile değmez.a.s.

Deniz'im güneş'im, şimdi diyelimki seni biri aradı, eşinle bir şeyler tamir ediyorsun. Ne yapıyorsun dedi sen ne cevap verirsin. Ben olsam eşimle ..... tamir ediyoruz derim. Bunda bir terslik görmedim ben. Şimdi tutup ...tamir ediyorum deseydi bu seferde neden eşimle yapıyoruz demedi diye kafaya takılacağını tahmin ediyorum.
Birde özel numara olayına takılan arkadaşlar var, özel numara benim bildiğim cepten telefon numarası gözükmeyenler aradığında ekranda özel numara diye yazıyor. Buda oldukça normal bundada ters bir şey yok.
Ama tabi arkadaşın eşinin huyunu suyunu bilmiyoruz ben sadece yazılanlara göre yorum yapıyorum.

Valla ben ilk okuduğumda o kadar da değil dedim Burbuk yani kıskançlığın bu kadarına da pes dedim..:1shok:

Yani eşimin telde konuşurken, kelimelerini mikroskop altında didiklemek ve olmadık anlamlar çıkarmak bana çok uzak..

Düşünsene; niye eşimle tamir ediyoruz dedi de, işim var müsait değilim demedi..?Diye düşünebiliyor arkadaşlar..

İnceliğe bak yav..:1shok:

Paranoyak olmamak elde değil burada..

Ama bazı arkadaşların burda ,acaba eşi gerçekten ne demek istedi, ?yani ''eşim yanımda kısa kes :jeyyar:hadi by ben seni sonra ararım anladın sen onu:jeyyar: '' mu demek istedi gibi şüphe duymaları insanı paranoyaklığa itiyor valla..

Ammaaaa kapı kilitlemeler, küsmeler tamamen yanlışşşşşşşşş......:mymeka:

Valla ben ilk okuduğumda o kadar da değil dedim Burbuk yani kıskançlığın bu kadarına da pes dedim..:1shok:

Yani eşimin telde konuşurken, kelimelerini mikroskop altında didiklemek ve olmadık anlamlar çıkarmak bana çok uzak..

Düşünsene; niye eşimle tamir ediyoruz dedi de, işim var müsait değilim demedi..?Diye düşünebiliyor arkadaşlar..

İnceliğe bak yav..:1shok:

Paranoyak olmamak elde değil burada..

Ama bazı arkadaşların burda ,acaba eşi gerçekten ne demek istedi, ?yani ''eşim yanımda kısa kes :jeyyar:hadi by ben seni sonra ararım anladın sen onu:jeyyar: '' mu demek istedi gibi şüphe duymaları insanı paranoyaklığa itiyor valla..

Ammaaaa kapı kilitlemeler, küsmeler tamamen yanlışşşşşşşşş......:mymeka:

Kesinlikle katılıyorum sana canım. Biraz empati kurarsak, böyle bir şeyde eşimiz bize aynını yapsa ne yapardık desek sanırım sorunları daha kolay çözeriz.
Sonra benim devamlı söylediğim bir şey var, aldatacak erkek gözünüzün içine bakarak aldatır ruhunuz duymaz. Ama aldatırmı diye devamlı problem çıkarmak evliliği ziyan etmekten öteye gitmez.

İş için gece yarısı 11 de ve özel numaradan arıyor niye gecenin köründe aramış acaba biraz kurcala canım numarasınıda gizlemiş, bırakma hemen peşini

bencede arkadaş haklı arayacak başka zaman mı bulamdı:( cok acil olmadıkca saat 22.00 den sonra kimse aeanmaz bunu biliyor olmalı arıyan kişi sonucda sekretermiş bence üsütnde dur biraz:oklava:kötükedihüso

Kesinlikle katılıyorum sana canım. Biraz empati kurarsak, böyle bir şeyde eşimiz bize aynını yapsa ne yapardık desek sanırım sorunları daha kolay çözeriz.
Sonra benim devamlı söylediğim bir şey var, aldatacak erkek gözünüzün içine bakarak aldatır ruhunuz duymaz. Ama aldatırmı diye devamlı problem çıkarmak evliliği ziyan etmekten öteye gitmez.

aynen katılıyorumalkisalkisalkis
işte hatalarımızda bu bize yapılsa ne yapardıkları sormamamızdan kaynaklanmıyormu
birde bu arkadaşımızın olayında olduğu gibi
ateşe körükle gitmelerimizden
arkadaşımız zaten bir çelişki içinde
aaa o saatte aranırmıymış
neden eşimle şu işi yapıyorum demiş
inanın bu tür şeylerle olmayan ateşe kıvılcım veriyoruz
güveniyorsak güvenelim
yok güven yoksa acabalar her şekilde gelecektir
eşiniz ağzıyla kuş yakalasada
dünyanın en dürüstüde olsa
bu tür davranışlarla mutlaka yoldan çıkıyorlar
çünkü en yakınında sizi inandıramıyorsa
kime neyi inandıracak
bıkmış ve bezmiş bir durumdada
herkesin ona yakıştırdığını yapmaya başlıyor
güvenilmek istediğimiz kadar güvendiğimizi hissettirelim

OOOOO benim kıyameti koparmam lazım ozaman gece 1-2-3 aranıyor eşim hemde 3-4 çeşit farklı kadın tarafından ama biliyorumki hepsi işiyle alakalı,
bence de eşi gecenin bu saatinde arandı diye rahatsız olup işim var kısa kes giblerinden musluk tamir ediyoruz demiştir.
herşeyin altında bişey ararsak ruh hastası olur çıkarız bence.
tabi bu sadece bir arkadaşın anlattığı bir olay, bu kadar sinirlenmesi incelemesi falan altında daha önce başka olayların yaşandığınıda gösterirki bu kadar şüpheci davranmış

sadece bu olayı değelendirirsem eğer bana göre büyütülecek bişey yok
bende çok genişim sanırım

Back
X