- 19 Mayıs 2017
- 284
- 116
- 18
- 34
- Konu Sahibi karamelimmmmm
Şok olacak birsey yok aslinda ama baya edebiyat parcalanmis bi msjAyh şok oldum hadi ordan felsefik deseydiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şok olacak birsey yok aslinda ama baya edebiyat parcalanmis bi msjAyh şok oldum hadi ordan felsefik deseydiniz![]()
Şok olacak birsey yok aslinda ama baya edebiyat parcalanmis bi msj![]()
Önemli olan konunun benim hoşuma gitmesi değil, kısa zaman önce eşimle nasıl barışabilirim temalı konu açmıştınız, barıştınız mı barışmadınız mı belli değil asıl sorun eşinizin yüzük takmaması mı şu anda sizce?nasıl konular açmam hoşuniza gider liste yaparsanız sizi ancak öyle mutlu edebilirim.
Mesela bu nasıl intihar etmeyi düşünüyorum eşim hala parayi denklestirip yeni bi ev tutup yeni esyalar alamadi borclarimizida kapatmamis ..
Iymi ?
bilmem sevio edebiyat parcalayip konuya nokta koymayi yoksa susmuyorum .Ve haklisiniz :)Eşiniz o yazdıklarını Facebook’ta mı buldu acaba:))
Asıl takarsa kapabilirler yakışıklı kocanızı:)
Bazı kadınlarda “sahipli” erkeği elde edip hemcinsine tercih edilmekten duyulan memnuniyet has safhada oluyor.
cinecin yanlislilla alinti yapmisim kusura bakmayin
Öfff o nasıl alaturka bi mesaj![]()
Az daha rakı masası muhabbetine başlayacaklarmış.Sen bana yangın ol efendim ben sana rüzgar
Az daha rakı masası muhabbetine başlayacaklarmış.
adabı vardır rakı içmenin....
önce kimle içtiğini bileceksin....
sonra kime içtiğini.....![]()
Elinde yüzükle aldatan elinde yüzük olmasına rağmen kur yapan insanlar var malesef o nedenle bence bu güven meselesine kıstas olamaz benim eşim takıyo takmasa güvenmediğim için değil ama nişan törenimiz ve yüzüğü alırkenki yaşadığımız heyecanımız gelir aklıma üzülürüm sizi anlayabiliyorum ama bu dediğim gibi güvenmediğim için değil duygusal anlamda eğer sizinkide aslında güven sorunu değilde böyle bir durumsa eşinize bu şekilde ifade edin o zaman eminim ki etkili olur.Evlendigimiz ilk gunden beridir hic yuzuk takmadi hatta sozluyken bile zorluodum sevmiodu bende simdi sıkınti cikariorum bi yanim guvenio bi yanim yakisikli adam ya kaparlarsa oda bana bu msji yazdi :Bana kocam diosun ya
Hakkını ver o zmn karım ol ol ki bni böle ucuz şeylerle yorma eş dag demektir sen bna yol olucan bn sana dag önüne engeller koyma rahat yaşa gönül rahatlıgıyla koca diyebiliosan bilki bu bnm sadakatimdir
Sizce bu kadar kiskanc olmam essegin aklina karpuz kabugu sokmak mi ama engel olamiorum kendime
Evlendigimiz ilk gunden beridir hic yuzuk takmadi hatta sozluyken bile zorluodum sevmiodu bende simdi sıkınti cikariorum bi yanim guvenio bi yanim yakisikli adam ya kaparlarsa oda bana bu msji yazdi :Bana kocam diosun ya
Hakkını ver o zmn karım ol ol ki bni böle ucuz şeylerle yorma eş dag demektir sen bna yol olucan bn sana dag önüne engeller koyma rahat yaşa gönül rahatlıgıyla koca diyebiliosan bilki bu bnm sadakatimdir
Sizce bu kadar kiskanc olmam essegin aklina karpuz kabugu sokmak mi ama engel olamiorum kendime