Sizce İşi Bırakmalı mıyım???

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
33
Merhaba kızlar gene ben. Bende dert bitmiyo. Ama bu durum çok farklı. Yeni mezunun iş bulması çok zor. Arkadaşımın annesinin çalıştığı yerde yetiştirilmek üzere mühendisliğe başladım. Sağolsun müdürüm çok iyi. Ama işe başlayalı 5 gün oldu parton benle hiç konuşmuyor. Müdüre bugün sordum takma sen bi sorun olsa ben sana söylerim zaten dedi. Biraz araştırdım arkadaşımın annesine dün parton demiski merve biraz Simarik sanki. Arkadaşımın anneside demişki siz başkalarına inanmaya devam edin. Benim departmanda sarışın bi şıllık var. Gidip patrona sürekli laf tasiyomus. Benide patrona Simarik diye empoze etmiş. Inanmicaksiniz ama işi öğrenmek için sabahtan akşama işçilerle çalışıyorum muhendisim diye ego yapmıyorum asla sürekli müdüre bana iş verin boş kalmiyim diyorum o şıllık nasıl olurda beni böyle empoze eder? Hicmi Allah tan korkmuyo. Herkese illallah ettirmiş. Ben şimdi napiyim müdür bi sorun olmadığını söylese de artık patron beni böyle tanımış işi mi bırakmam lazım sizce?

valla patron 3 yaşında değilse başka çalışanın ağzına bakarak yeni çalıştıranı değerlendirmez, 5 günde sen de çok peşin hükümlüsün bi kaç ay çalış bakalım

hop bakalım bi yavaş gel şıllık falan
5 gündür oradasın daha
daha kimin kim olduğunu anlayamadan milleti etiketlemeye başlamışsın
arkadaşının annesi mi dolduruyor seni böyle?
Pardonda herşey açık secik ortada kapiya bile takilmami gidip patrona yetiştirmiş bunu tabikide o yaptı çünkü bu esnada bile yanında sadece o vardi

valla patron 3 yaşında değilse başka çalışanın ağzına bakarak yeni çalıştıranı değerlendirmez, 5 günde sen de çok peşin hükümlüsün bi kaç ay çalış bakalım
Bana kalsa hep çalışırım benm bu işe çok ihtiyacım var ama böyle degerlendirmis onun lafina bakıp

Ki herşeyi geçtim akşama kadar patronun odasından çıkmıyo gözümün önünde diğer personelleri de çok ispiyonladı siz kimi korudugunuza dikkat edin

Bu kadar agir hakaret etmeden derdinizi anlatamaz miydiniz?
Anlatamazdım ben daha yeni atıldım iş hayatına böyle biri benimle niye uğraşıyo. Sabahları günaydın diyorum kafasını ceviriyo patronun yanında bana günaydın deyip gülücük atiyo sizce olağan mı bu durum

Ki herşeyi geçtim akşama kadar patronun odasından çıkmıyo gözümün önünde diğer personelleri de çok ispiyonladı siz kimi korudugunuza dikkat edin

ben mi dikkat edeyim anlamadım, ben kimi niye koruyayım yaw :/
patron uzun süredir o işi yapıyorsa, personelini tanıyordur, yenilerinde dışlandığını biliyordur kimsenin ağzına bakıp diğerini değerlendirmez diyorum, ispiyonlayıp ispiyonlamaması değil yani mesele, istediği kadar ispiyonlasın

Şıllık????

Önce bir derdinizi düzgünce anlatmayı öğrenin sonra konu açın bence. Yorum yapmak gelmedi içimden konu hakkında.

sen bu duyumları nereden alıyorsun?
patronun senin hakkında dediklerini kimden öğrendin?
bunları sana kim taşıyorsa o kişi çevrendeki en tehlikeli kişidir sana bi arkadaş tavsiyesi olsun

sen bu duyumları nereden alıyorsun?
patronun senin hakkında dediklerini kimden öğrendin?
bunları sana kim taşıyorsa o kişi çevrendeki en tehlikeli kişidir sana bi arkadaş tavsiyesi olsun
Belkide haklisiniz ama kadını tanisaydiniz bana hak verirdiniz

Belkide haklisiniz ama kadını tanisaydiniz bana hak verirdiniz

bak iş yaşamında her zaman öyle insanlar var ve olacak
işini iyi yaptığında göze batacaksın
kuyun kazılacak
önemli olan bu durumla nasıl başa çıktığın

başkasını suçlayarak ya da işi bırakarak bir yere varamazsın
sana anlatılmaya çalışılan bu.
kadın aynı anlattığın gibi olabilir ama orada çalışmaya devam edebiliyor değil mi? eminim kadının arkasından herkes atıp tutarken yüzüne kimse bişey söyleyemediği gibi saygı bile gösteriyorlardır

Kesinlikle oyle bi hataya dusme kendini oradaki herkese ve patronuna ispatla

Ya sen ne yapacaksın patronu, işi öğrenmek için girmedin mi? E ne güzel öğren işte. Tecrübe kazan. Sonra ayrılırsın. Patron sana bir şey dememiş ki. Bu zamanda yeni mezun olarak iş bulmussun, sakın bırakma. Pişman olursun.

Bana kalsa hep çalışırım benm bu işe çok ihtiyacım var ama böyle degerlendirmis onun lafina bakıp
Bak kesinlikle oyle dusunme bu zamanda ekmek aslanin agzinda falan degil migdesinde o yuzden kendini bilmez insanlar yuzunden isinixi nirakip kendini bilmez hadsizlere firsat vermeyin isinizi en guzel sekilde yapip o sari ciyani patronunuza mahcup etmeyi tafsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…