Yalnız sehidin ailesi geleceğini duyunca gelmesini istemediklerini söylemiş ısrarla.... oh olsun diyemem ....kılıçdaroğlu icin üzüldüm insan olarak....Ancak cehapelilerin soylu istifa demesi showdan baska bisey degil...
Bu ülkede bir partinin genel başkanı tartaklanıyor ve sen kılıçdaroğlu'nu açık açık hedef gösteren Soylu'nun istifasının istenmesini show olarak görüyorsun.Yalnız sehidin ailesi geleceğini duyunca gelmesini istemediklerini söylemiş ısrarla.... oh olsun diyemem ....kılıçdaroğlu icin üzüldüm insan olarak....Ancak cehapelilerin soylu istifa demesi showdan baska bisey degil...
İkinci niyet okuyucuBu ülkede bir partinin genel başkanı tartaklanıyor ve sen kılıçdaroğlu'nu açık açık hedef gösteren Soylu'nun istifasının istenmesini show olarak görüyorsun.
Sen de haklısın show programlarından başını kaldıramadığın için...
Yalan haberleri paylaşmaktan asla vazgeçmeyecrksin dimi?Yalnız sehidin ailesi geleceğini duyunca gelmesini istemediklerini söylemiş ısrarla.... oh olsun diyemem ....kılıçdaroğlu icin üzüldüm insan olarak....Ancak cehapelilerin soylu istifa demesi showdan baska bisey degil...
Bu başlığı bilmem o kadar çok.saygisizla.karsilastim ki
BiliyorumBen kılıcdaroglunı değerli terbiyeli dürüst bir inaan
Yalan haberleri paylaşmaktan asla vazgeçmeyecrksin dimi?
Fuat Uğur denen gazeteci bozuntusu paylaşmış kaynak yok bi şey yok ama sorgulamadan bi haber oldukları için yandaş medyada yazan her şeyi doğru kabul ediyorlarYa artık yalan haber paylaşmayı geçtim kendi gelip burada yalan haber uyduruyor.
Empati yetenegi gelişsin istedim yapanların...Arama yapmayı bilmiyorum henüz. Ortalama 5 senedir buralardayim bir cok konuda var emin olunBurada bizbizeyiz aşkolsun.
Hani burada garanti yapılmıştır diye attın ortaya bir laf.
Bak kimse de yapmamış diyorum. Muhtemelen sen de aratmışsındır.
Ki ısrarla kendime hata payı bırakıyorum, tüm sayfaları incelemedim. Bu başlık yoktu arada şeklinde gördüm.
Hadi şu soruma cevap ver, bile isteye parti ismine hata yapmak neden?
Geldim geldim yukarı bakÇayları doldurup da hemencecik gelir inşallah ya, muhabbetimiz yarıda kaldı.
Empati yetenegi gelişsin istedim yapanların...Arama yapmayı bilmiyorum henüz. Ortalama 5 senedir buralardayim bir cok konuda var emin olun
Geldim geldim yukarı bak
Kimdir nedir bilmem gazeteciyi..... haslanmispatates gördün mü saygiyibozuntusu
Neden ? yangına körükle gidene az bile demişler..ve lütfen samimi olun.Yalnız sehidin ailesi geleceğini duyunca gelmesini istemediklerini söylemiş ısrarla.... oh olsun diyemem ....kılıçdaroğlu icin üzüldüm insan olarak....Ancak cehapelilerin soylu istifa demesi showdan baska bisey degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?