Kaybettik, vermeyecekler gibi yersiz bi enerji içine girenlere yazmaya geldim.
Surekli giremiyorum.
Eki Görüntüle 2254557
Açıklaması, 89 bin oyda 1600 oy anca aldılar. Ki bizde 530 aldık. Kalan 210 bin oyda buna benzer bir sonuç olursa arada ki fark 12 - 13 bine iner ama tamamen kapanmaz.
15 ilçenin icinde Chp nin lehine oy çıkacak ilçelerde var.
K A Z A N D I K.
Kazandığımızı koruyoruz.
Moral bozmayin. Pozitif olun.
Sandık başında uyumadan nöbet tutan insanlara klavye başında evham yaratan kişiler olmayın.
Eğer bir hukuksuzluk söz konusu olursa tekrar gelir yazarım:) şimdilik sakin ve sabırla bekleyin.
Eger gidebilecek olan varsa ilçe seçim kurullarına gitsin. Yardım etsin, destek olsun, nöbet yazdırsın kendine ve sürece katkı sağlasın.
Bahar geldi kızlar.
Zaten onu kanunlaştırmaya çalışıyorlarZaten seçim bütçeye külliyen zarar,
Ne gerek var ki seçime zaten kendi bildiğini okuyacak-okuyor.
Kendi atamasını yapsın belediyelere,
sen şuraya başkan ol
Sen burada muhtar ol
Ohhhh mis bizde herşeye alıştığımız gibi buna da alışırız olur biter.
Chp içinde akp içinde hatta hdp içinde onlarca var abla
Hiçbiri %100 güvenilir değil
Ama bu durum çok ekstrem oldu
Çok dikkat çekti
Her zamankinden fazla insanlar takip etmeye çalışıyor
Bizler için yetkili bir kişi dahi olması gerektiği gibi sağduyulu bir şekilde şu durumu takip etmemizi sağlamıyor
Yani hepsi sadece açıklama kısmı için
Gerekirse sisteme yeniden herhangi bir parti için girilen her oyu sebebiyle tek tek açıklayıp halka gösterecek bir şekilde birilerini görevlendirselerdi
Bu kadar karışmazdı hiçbirşey
Hepimizde güven sıfır şuanda
Yakında evlerin reislerinide atarlar ohhh misZaten onu kanunlaştırmaya çalışıyorlar
Stepne seçim bitmeden onun teklifini yaptı
Bunlarin menfaatleri tehlikeye girdi mi zalim yuzlerini cikartiyorlar ortaya.. Umarim Istanbul elden gitmesin diye sokaklari karistirip insanlari birbirine kirdirtmazlar. Ben bunlardan her turlusunu bekliyorum, daha once yaptiklari yapabileceklerinin teminatidir.
Bunlarin menfaatleri tehlikeye girdi mi zalim yuzlerini cikartiyorlar ortaya.. Umarim Istanbul elden gitmesin diye sokaklari karistirip insanlari birbirine kirdirtmazlar. Ben bunlardan her turlusunu bekliyorum, daha once yaptiklari yapabileceklerinin teminatidir.
Kesinlikle yaptıkları ya da yapacakları hiçbir şey beni şaşırtmıyor ama bu seçimlerde hesap edemedikleri şey istanbulda chpnin iyi örgütlenmiş olması. Secim gecesi defalarca gördük oylar akp lehine açılmaya başlar fark giderek daralır ama ibrenin maksimum seviyesinde duraklama olur ve zafer ilan edilir muhalefet veri yetersizliği nedeniyle çaresiz kalır sonra YSK verileri de AA'ninkilere uyumlu hale gelir konu kapanir. Ama simdi ben de hayretle takip ediyorum Ekrem imamoglu takımı her yönüyle çok başarılı strateji izliyor.
Hala mi Bahceli? Onun ne dedigini hala takan var mi sahi? En son dinledigimde namuzsuzum filan diyordu, baktim kanki olmuslar aleni.. Tayyip izin vermeden tuvalete gidemiyor adam.Bahçeli demedimi halkı sokaklara dökmeyin diye,nedir bu korku sokağa ancak sizler salarsınız halkı.
Hala mi Bahceli? Onun ne dedigini hala takan var mi sahi? En son dinledigimde namuzsuzum filan diyordu, baktim kanki olmuslar aleni.. Tayyip izin vermeden tuvalete gidemiyor adam.
Ben isin bu yonunden bahsediyorum:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?