- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
Hakkiyla kazanan belli ama iftiralari bitirp ekonomiye baksa bir zahmet uyduruk sogan 8 tl 1 kilo aliyorsun 4 tane giriyor Ankarada suroyelilere olan yardim kesildi cok guzel oldu biz doyduk onlar kaldiİnanın oy vermiş birçok kişi de böyle düşünüyor. Böyle yaparak kendi seçmeninin de güveni kaybediyor. Tek temennim bir an önce şu olayın çözüme ulaşması ve kesinleşmesi.. Şu anki durum daha mı iyi sanki? Umarım hile hurda olmadan kim hakkıyla kazandıysa o alsın İstanbul'u da..
Ben yikdirimida severim adam kurtuldu bence gunah kuyusundan kafa dinliyordurya şunu fark ediyormusunuz
binali yıldırımdam daha çok diğerleri konuşuyor
adam çok büyük hakarete uğruyor bana kalırsa
birilei istanbul elllerinden gitmesin diye elinden gelini yapıyor
binali beyde onların menfaatlerine amaçlarına hizmet ediyor
Son durum. Akp itirazları kabul ediliyor. Diğer partilerin itirazı dikkate alınmıyor. Maltepe sayılıyor. B. Çekmece belirsiz. Bekliyoruz mazbatayıSon durum ne arkadaşlar?
Ben de radyo dinliyorum arada aynen sinir harbi yaşatıyorlar ama arada da gülüyorum. Yani bir saat dinleyen her insan anlar tarafsız olmadıklarını. Aslında 10 dakika yeter de. Genelleme yapınca 1 saat dedim.Haber izlemiyordum bu akşam biraz izleyeyim dedim sinirim tepeme çıktı. Nasıl yüzsüzler ya
Bugun netlesmesi lazim akp mazbatayi bekliyor yeniden secim isteyecekmis ama olmayacak bence dun erdogan gayet ilimli konustu millet kararini verdi herkes kendindeki eksige bakmali dedi ama gercek ama yalanNe oldu daha sayimlar bitmemis mi yav? Bir parca ekmek alip sandiklarin dibini iyice siyirsalarmis, belki daha kirintilar kalmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?