canım bende mühendisim..evlenmeden önce şantiyede çalıştım..zorrrrrrrr sadece....erkek gibi olacaksın.lafını esirgemeyeceksin....hr
er yerde böylemidir bilmiyorum ama yanlış gördüğüme kızdıkça kazandım. stajda müdür yardımcısı bana bi konuda kızdı ama haksız yere yutmadım verdim gereken cevabı..bu defa daha çok ilgilendi..referansım oldu işe girmemde ki burnından kıl aldırmazdı...işyerimde ki müdür ise bende disiplin kurulundaydım ve adam ağzıyla diyor ki haksız yere bir kadını işten çıkaralım..inanırmısın 5 erkek var benim dışımda tek bayan benim..hiçbiri yok demedi ben imzalamam dedim,bu hakka giremem...yine bana bişey olmadı..müdür gıcık oldu tabi ama haksız zaten bi duyulsa kendi rezil olacak....haklı olduğun zaman geri çekme kendini ki sen zaten o işi gözden çıkarmışsın.
oradan öğrenebileceğini öğren..ama hiçbir iş seni mutlu etmedikçe içinde bulunma....
iş güvenliğini düşün derim..bende düşünüorum..mayısa hazırlanıcam ki sen istanbuldasın canım illa ki boş kalmazsın..ve kamu dada alımlarınız gayet iyi..lütfen asıl ve öyle yap..çünkü özel şitket evlilikle zor oluyor... bu kadar:)
Hemen hemen netten baska bı ıs arıyosun maasını al cıkMerhaba kk bayanları hepinize günaaydınn :) Sorunum şu ki haziran ayında mezun olmuş inşaat mühendisiyim yaşım 22.Babamın ısrarları sonucu arkadasının yanında işe girdim burası büyük bir şirket dış cephe kaplaması yapıyor büyük sitelerin havaalanının falan filan.Konuyu gelicek olursak hersey iyi güzel ama bana burda kötü davranıyorlar ben cok duygusalım suan burda meslegimi yapamıyorum babamın arkadası olan patrona baglı calısıyorum bana sacma sapan yazılar yazdırıyor sekreter yogun dıyıp elındekı ıslerı bana verdıklerı oldu.Meslegimle ilgili işler geldıgınde ufacık sey yuzunden sen muhendıs degil misin nası bilmezsin diyorlar ben beklentıyı yukseltmemek adına gırerken bısey bılmıyorum oyle kabul edın dedım ama sımdı bana bilmiyosan senın sorunun diyor.
Üniversiteye konusmaya gıdıcem bana konusma hazırla dedı hazırladım hemde uc kere ucundede ayrı hatalar buldu en son olarak ben bunu aıleme bıle gostermem dedi konusmaya gıtmıcem dedı o konusma ıcın haftalarca ugrastırdı beni sürekli bes dakikalık işi yapamadınlar falanlar filanlar hasta oldum bana agzına maske tak bana bulastırma calıs dedı ama etraftakı herkes cok mutlu ben bu işe gireli iki ay oldu kendımı yedım bıtırdım babam cıkmamı ıstemıyo maddı durumumuz ıyı cok sukur babam deneyımın olsun cıkma dıyo evımle arası cok uzak üc vesaıt yapmam lazım kopru trafıgı falan derken ıyıce yıprandım cıkmak istiyorum ama etrafta bu kadar işsiz varken bunuda yapamıyorum kızlar yardım edin lütfen burda iş ögrenemıyorum bırı bıse dıyınce cok gururuma dokunuyo hıc gelmek ıstemıyorum buraya sizce ne yapmalıyım?
Canım cok tesekkürler yardımların için şantiye cok zor bilmezmiyim heleki benim gibi zırıldaksan stajımı santiyede yapmıstım temmuz ayında uzun yün hırka giyiyodum o kadar kötüydü yani :) cok haksızlık yapılıyo heryerde böyle heleki o müdürleer patronlaarr yok muu :) sizden aldığım destekle bu aksam babama 145265. kere cıkmak istediğimi söylicem benden günah gitsin saolun kızlar yaa :)
el altından iş bakabilirsin buluncada teşekkür eder çıkarsın kendini Germe hemen. olaya şöylede bak Açıkların var neyi bilip neyi bilmiyorsun farkında olursun. ama 3 vesait çok kötü bişi sana arta kalan zamanında yola gidiyor. Genede kendin bilirsin sıkma kendini rahat ol sana laf söyleyeni azarla gitsin unutmaki sende bir mühendissinMerhaba kk bayanları hepinize günaaydınn :) Sorunum şu ki haziran ayında mezun olmuş inşaat mühendisiyim yaşım 22.Babamın ısrarları sonucu arkadasının yanında işe girdim burası büyük bir şirket dış cephe kaplaması yapıyor büyük sitelerin havaalanının falan filan.Konuyu gelicek olursak hersey iyi güzel ama bana burda kötü davranıyorlar ben cok duygusalım suan burda meslegimi yapamıyorum babamın arkadası olan patrona baglı calısıyorum bana sacma sapan yazılar yazdırıyor sekreter yogun dıyıp elındekı ıslerı bana verdıklerı oldu.Meslegimle ilgili işler geldıgınde ufacık sey yuzunden sen muhendıs degil misin nası bilmezsin diyorlar ben beklentıyı yukseltmemek adına gırerken bısey bılmıyorum oyle kabul edın dedım ama sımdı bana bilmiyosan senın sorunun diyor.
Üniversiteye konusmaya gıdıcem bana konusma hazırla dedı hazırladım hemde uc kere ucundede ayrı hatalar buldu en son olarak ben bunu aıleme bıle gostermem dedi konusmaya gıtmıcem dedı o konusma ıcın haftalarca ugrastırdı beni sürekli bes dakikalık işi yapamadınlar falanlar filanlar hasta oldum bana agzına maske tak bana bulastırma calıs dedı ama etraftakı herkes cok mutlu ben bu işe gireli iki ay oldu kendımı yedım bıtırdım babam cıkmamı ıstemıyo maddı durumumuz ıyı cok sukur babam deneyımın olsun cıkma dıyo evımle arası cok uzak üc vesaıt yapmam lazım kopru trafıgı falan derken ıyıce yıprandım cıkmak istiyorum ama etrafta bu kadar işsiz varken bunuda yapamıyorum kızlar yardım edin lütfen burda iş ögrenemıyorum bırı bıse dıyınce cok gururuma dokunuyo hıc gelmek ıstemıyorum buraya sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?