Sizce iyi mi yapmışım kızlar?

30 yaşında olan o ben drğilim

Arkana bile bakmadan kaç. Bırak intihar ederse etsin. İleride sen edeceğine o etsin şimdi. O kadar kolaymış ya.
Lütfen bu kişiden uzak dur. Sakın sakın. Adamın elle tutulur hiç düzgün bir tarafı yok.

Saf misiniz siz azcik?

Yoo baya safsiniz ki hala acaba yanlis mi yaptim diyorsunuz
O yüzden değil .Kızın onu unutamadığını ve bizi ayırmaya çalıştığını söylüyor .Kız arkadaşlarımdan bir kaç tanesi de aynı şeyi söylüyor.Ama gözümün gördüğü şeyleri ben biliyorum

Bacım hayır gelmeyeceğini anlaman için daha ne yapması gerekiyor? Ayrıca asla ve asla kendini öldüreceğini söyleyen biri bunu yapmaz. Bir de dedektiflik yapmışsınız ne gerek var kaç yasında insanlarsınız. Yol yakınken kes tüm ilişkini

Çünkü gözümle görmem lazımdı .Gördüm de . Doğru söylüyorsun

Aman bırak ölürse ölsün. Dünya bir mikroptan kurtulmuş olur. Zaten kaynaklarımız az. O da mı harcasın bi de.
Vallahi bende ayni kafadayim gecen melek gibi bir arkadasim vardi o kiz cennete sorgusuz sualsiz girer derdim hep bir sene sonra gordum konustuk kizi bile insanlae nasil biktirmissa keske kötüler direk ölse ya diyor

Vallahi bende ayni kafadayim gecen melek gibi bir arkadasim vardi o kiz cennete sorgusuz sualsiz girer derdim hep bir sene sonra gordum konustuk kizi bile insanlae nasil biktirmissa keske kötüler direk ölse ya diyor
Valla yaa böyle böyle herkes 1 kişi paslasa ne güzel olur.

Ay ne kadar grizekalı bir erkek Böyle tipler cin olur genelde bu saftirik. Umarım siz onun gibi saf değilsinizdir hala doğru mu yaptım diye soruyorsunuz?

Ay ne kadar grizekalı bir erkek Böyle tipler cin olur genelde bu saftirik. Umarım siz onun gibi saf değilsinizdir hala doğru mu yaptım diye soruyorsunuz?
Onun için sormuyorum .Kızın bizi ayırmak için yaptığını söyleyen arkadaşlarım oldu . Acaba diyorum .

Hayatın bu kadar kıymetsizse şans ver o zaman yaşa ve kendin gör. Ama kimse sana kız aranızı bozmaya çalışmış adam sana çok aşık demeyecek.

Tamam simdi yine basladiginiz noktaya geri donuyoruz: saf misiniz da bu yalanlara inaniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…