Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bir doktora danısmaniz daha mantıkli degil miMeraba arkdslar ben. Hamileligin 6.ayına girecem ve hergun beslenmemi şu sekikde yapiorum her sabah 10 da 2 tane haşlanmış yumurta 3 kaşık üzüm pekmezi 1 avuç ceviz 1 tane muz 1 büyük bardak süt ara ögunlerde meyve kuruyemiş akşamda yemek vs. Ihlamur iciyorum cevizi cok bol yiyorum 6.ayima giricem bebek 570 gr dı iyimi karnim cok çıkmadı ama...
sanki daha çok çocuğun gramına takmışsınMeraba arkdslar ben. Hamileligin 6.ayına girecem ve hergun beslenmemi şu sekikde yapiorum her sabah 10 da 2 tane haşlanmış yumurta 3 kaşık üzüm pekmezi 1 avuç ceviz 1 tane muz 1 büyük bardak süt ara ögunlerde meyve kuruyemiş akşamda yemek vs. Ihlamur iciyorum cevizi cok bol yiyorum 6.ayima giricem bebek 570 gr dı iyimi karnim cok çıkmadı ama...
Et,süt ürünlerini tüketmiyor musunuz ve öğle yemeğide yok galiba.Meraba arkdslar ben. Hamileligin 6.ayına girecem ve hergun beslenmemi şu sekikde yapiorum her sabah 10 da 2 tane haşlanmış yumurta 3 kaşık üzüm pekmezi 1 avuç ceviz 1 tane muz 1 büyük bardak süt ara ögunlerde meyve kuruyemiş akşamda yemek vs. Ihlamur iciyorum cevizi cok bol yiyorum 6.ayima giricem bebek 570 gr dı iyimi karnim cok çıkmadı ama...
aynısı benim de aklımdan geçti.2 yumurta çok değil mi ya.
Kac haftalikBen normal yapiyorum kahvaltimi herzamanki gibi ..
Ara ogunleri artirdim sadece , aksamda normal yemegimi yiyorum.
Dun doktora gittim bebegim.suan 800 gr.
25 haftalik canim , senin?Kac haftalik
Bunları doktoruna sormalısın.Herkesin boyu kilosu yaşı bünyesi hamilelik süreci farklıdır.Meraba arkdslar ben. Hamileligin 6.ayına girecem ve hergun beslenmemi şu sekikde yapiorum her sabah 10 da 2 tane haşlanmış yumurta 3 kaşık üzüm pekmezi 1 avuç ceviz 1 tane muz 1 büyük bardak süt ara ögunlerde meyve kuruyemiş akşamda yemek vs. Ihlamur iciyorum cevizi cok bol yiyorum 6.ayima giricem bebek 570 gr dı iyimi karnim cok çıkmadı ama...
Ben hamilelikten once kaynatilmis yumurta yemeyen insandim , ama hamile kaldigimda canim sabah yunurta istiyor hemde asiri derecede .. bende 2 tane kaynatir yerimHerseyin fazlasi zarar , 1 kasik pekmez yeter , 2 yumurta da fazla 1 tane yeter , bir de pekmez veya bali sabah ac karna kahvaltidan en az yarim saat once yemek cok faydali , bebeginiz hayirli olsun :)
Yetiskin sagikli bir insanin haftada 3 4 kez yemesi gerekiyormus yumurta , hamilelikte bebek icin cok faydaliymis yumurta , koy tavugu yumurtasi olursa gunde 2 3 tane yiyebilir diyor uzmanlar tvde ama gunumuzde ne yazik ki dogal birsey kalmadi , sehir hayati yasiyoruz hepimiz market yumurtasi market peyniri yiyoruzBen hamilelikten once kaynatilmis yumurta yemeyen insandim , ama hamile kaldigimda canim sabah yunurta istiyor hemde asiri derecede .. bende 2 tane kaynatir yerimcanim istiyo diye . Tabii peynir zeytin bunlarida tuketiyorum ..
Bol bol et urunleri tuketiyorum ..
Ama yumurtaya kafam takildi simdi![]()
Dogru , yumurtalari ciftlikten getiriyor esim , peyniride koyde nenem yapip yoluyor ..Yetiskin sagikli bir insanin haftada 3 4 kez yemesi gerekiyormus yumurta , hamilelikte bebek icin cok faydaliymis yumurta , koy tavugu yumurtasi olursa gunde 2 3 tane yiyebilir diyor uzmanlar tvde ama gunumuzde ne yazik ki dogal birsey kalmadi , sehir hayati yasiyoruz hepimiz market yumurtasi market peyniri yiyoruz
Hal boyleyken 2 yumurta fazla olur diye dusunuyorum , yasa kiloya gore herkesin yiyip yiyemeyecegi seyler farkli , cok yumurta yemek kalp rahatsizliklarina sebep olabiliyormus tabi arkadaslarin da dedigi gibi en iyisi doktora danismak bu konularda
Ne guzel sanslisiniz bol bol yeyin peyniri sutu o zamanDogru , yumurtalari ciftlikten getiriyor esim , peyniride koyde nenem yapip yoluyor ..
Market peynirleri hosuma gitmiyor zaten tadi tuzu yok malesef , ama bazen mecbur kalip yiyoruz ne yapalim.
Yumurta konusuunu doktoruma sormaliyim birdahaki randuvumde.
bence gayet iyi ama pekmezi üç kaşıkdan bir kaşığa indir,,,,Meraba arkdslar ben. Hamileligin 6.ayına girecem ve hergun beslenmemi şu sekikde yapiorum her sabah 10 da 2 tane haşlanmış yumurta 3 kaşık üzüm pekmezi 1 avuç ceviz 1 tane muz 1 büyük bardak süt ara ögunlerde meyve kuruyemiş akşamda yemek vs. Ihlamur iciyorum cevizi cok bol yiyorum 6.ayima giricem bebek 570 gr dı iyimi karnim cok çıkmadı ama...
pastörize olmayan ürünlerden yapılan hiçbir süt ve süt ürünlerini tüketmeyin çünkü listeria diye bir bakteri var ve bu hamilelikd çok büyük sıkıntıya yol aöabiliyor,,,Dogru , yumurtalari ciftlikten getiriyor esim , peyniride koyde nenem yapip yoluyor ..
Market peynirleri hosuma gitmiyor zaten tadi tuzu yok malesef , ama bazen mecbur kalip yiyoruz ne yapalim.
Yumurta konusuunu doktoruma sormaliyim birdahaki randuvumde.