• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kafamda mi kuruyorum

Kız düğüne geldi, yetmedi bide halay çekti. Altın da taktı mı bari? Damadın eski sevgilisinden bir çeyrek..Garip biriymiş valla, sinir olurdum herhalde. Eşinizden yana bir sıkıntı yok gibi ama yinede ayarlayıp gitmesin.
Gitmicem dedi zaten bnde farklı kurdum

Aynı işte değiller ki mekanına gelmek için saçma bir ortam oluştu oda bunu kullaniyo benim kide bu yüzden o ortamda bulunmucak
Sende böyle eksik eksik anlatırsan herkeste farklı anlar bir ortam deyip duruyorsun ne olmuş net açık anlatım yok
Esin iptal etsin ve sana demiş gitmeyiz beraber gezeriz birlikte diye
Yanı esin gitmiyecekmis zaten

Kovsa ne olucak ki aynı işteler
Valla bu kadar yuzsuzluge dayanamazdım.
Bızımde eskiler hep evlendi dugunune gıtmeyi bırak selam vermem sokakta gorursem.
Bu ne gurursuzluk .
Kendine saygısı olmayan sacma sapan bir tıp.
Aklı sıra ara bozacak

Bızımde eskiler hep evlendi dugunune gıtmeyi bırak selam vermem sokakta gorursem.
Bu ne gurursuzluk .
Aklı sıra ara bozacak
Yaparda böyleleri ben aynı iste câlisiyor sanıyordum değilmiş aynı iş olmadığı halde aynı ortamı denk getiren kadın herşeyi yapar

Gitmicem dedi zaten bnde farklı kurdum
Adam ne yapsın gitmiyor niye gitmiyor diye kuruyorsunuz,gitse görmek istedi gitmeyebilir di diye kurarsınız,bı salin artık adam sizinle vakit vgecirecek işte ne yapsın????? Bazı adamlara aciyorum ne yapsa yaranamiyor.......

Bu ne gurursuzluk .
Aklı sıra ara bozacak
Al bendende o kadar bnimde eski sevgililerim oldu oldugu sokağından bile geçmem hele evliyse hayatta ama işte yuzsuzluk gurursuzluk bazı insanların kişiliğine oturmuş mekanın sayfasini takibe almıştı benimkide engelledi ona rağmen tam gurursuzluk

Akraba da olsa eski sevgiliyi düğününe çağırmazsın ya…

Madem eşiniz gitmeyecek, size her şeyi anlatıyor, onunla aynı ortamda bulunmaktan kaçınıyor ve rahatsız hissediyor o halde kafanıza takacağınız bir şeyde yok. Ne güzel, bir sorun yok ortada. Kadın belli ki yüzsüzün önde gideni.
Kuruntu yapmayın, kafanızı kurcalamayın. Sarılın sıkıca eşinize, aşkınızı yaşayın :) Gereksiz insanlar için kafa yormaya değmez. Kadının istediği de bu zaten, sizi huzursuz etmek. Ona istediği şeyi vermeyin.

Back
X