• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kan testi vermeli miyim ?

zezelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Herkese merhaba . 12 aralıkta adet oldum 5-6-7 ocakta günde birer defa peçeteye hafif pembe çok az akıntı geldi . İç çamaşırıma hiç bulaşma olmadı . 10 ocakta test yaptım negatif , bugün 15 Ocak yine negatif . Yerleşme kanaması diye çok umutlandım . Sizce kan testi vermeli miyim ? Böyle bir şey yaşayan var mı . Çok üzgünüm lütfen bir şeyler söyleyin

Herkese merhaba . 12 aralıkta adet oldum 5-6-7 ocakta günde birer defa peçeteye hafif pembe çok az akıntı geldi . İç çamaşırıma hiç bulaşma olmadı . 10 ocakta test yaptım negatif , bugün 15 Ocak yine negatif . Yerleşme kanaması diye çok umutlandım . Sizce kan testi vermeli miyim ? Böyle bir şey yaşayan var mı . Çok üzgünüm lütfen bir şeyler söyleyin
Ne kaybedebilirsiniz ki kan testi verin kafanızda ki soru işareti gitsin bence

Daha yeni mesaj attılar şu başlıklara acil yazmayın diye. Nesi acil yani? Acil denince insan ciddi patolojik bir şey bekliyor. Her gün bin kere sorulan şeye acil yazmayı bırakın. Ayrıca gebe de değilsiniz hormonal bir sorununuz var. Kontrole gidin.

Daha yeni mesaj attılar şu başlıklara acil yazmayın diye. Nesi acil yani? Acil denince insan ciddi patolojik bir şey bekliyor. Her gün bin kere sorulan şeye acil yazmayı bırakın. Ayrıca gebe de değilsiniz hormonal bir sorununuz var. Kontrole gidin.
Hanımefendi ben yeni üye oldum , herhangi bir duyurudan haberdar değilim . Siz sanıyorum herhangi bir problem yaşamamışsınız ki size söylemesi çok kolay geliyor . Burada benim bir buçuk yıldır ne yaşadığımı bilmiyorsunuz. Özellikle sizin şahsınıza acil diye yazmadım . Cevap vermek zorunda değilsiniz . Üstünüze alınmanıza gerek yok

Back
X