- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
-
evet kararlıyım cevabını almak istemiyorum kiBen bu durumlarda cok stratejik davranmayi dogru bulmuyorum. Bir kerecik sorabilirsiniz evet kararliyim derse peki tamam dersiniz. En azindan neden sormadim diye pisman olmazsiniz. Sorun kararliyim derse sizin kafanizda net olur.
ne yapayım boşanayım mı direktAkışına bırakın
Zaten problemli bir evlilik yeniden başlamak süreci uzatmaktan başka işe yaramaz
Bilmiyorum isterseniz yalvarınevet kararlıyım cevabını almak istemiyorum ki
ne yapayım boşanayım mı direkt
Evet kararliyim diyen adama tek diyecegim sen bilirsin yol acik olsun. Biraz gururlu olun.evet kararlıyım cevabını almak istemiyorum ki
ne yapayım boşanayım mı direkt
bu ne hadsiz bir cevap böyle. Ergen olan sizsiniz bence saygıyı öğrenememişsiniz. Cevabınız için yine de teşekkür ederim konuma katacağınız bir şey yok. İyi günler.Bilmiyorum isterseniz yalvarın
Barışmaya niyeti olsa gelir söyler
Ne o ergen gibi laf oyunları
Biraz büyüyün
aksini söyleyeceğimi nereden ıkardınız. Siz konumu okudunuz mu emin değilim. NAsıl bir insan olduğumu orada okuyanlar biraz anladı zatenEvet kararliyim diyen adama tek diyecegim sen bilirsin yol acik olsun. Biraz gururlu olun.
soruyu kimse anlamamış biraz düzeltip yazayım çünkü garip ve saçma cevaplar gelmeye başladıİşinize gelse de gelmese de gerçekler acıdır.
Ve O gerçeği yaşamak şarttır.
Hicbir yazdigimizi begenmiyorsunuz neden konu actiniz o zaman?aksini söyleyeceğimi nereden ıkardınız. Siz konumu okudunuz mu emin değilim. NAsıl bir insan olduğumu orada okuyanlar biraz anladı zaten
Gidin sorun diyorlar yokbu ne hadsiz bir cevap böyle. Ergen olan sizsiniz bence saygıyı öğrenememişsiniz. Cevabınız için yine de teşekkür ederim konuma katacağınız bir şey yok. İyi günler.
aşağıya açıkladım okursanız sevinirim. Yazdığım anlaşılmamış cevabınızı beğenmemek değil buHicbir yazdigimizi begenmiyorsunuz neden konu actiniz o zaman?
cevap elbette yazabilirsiniz sizin üslubunuz hoş değil büyüyün falan bana göre çok hadsizce. Soruma ekleme yaptım okursanız daha iyi anlarsınız beni sanırım. Buna göre de bir çözüm bulabilirsiniz ya da fikir.Gidin sorun diyorlar yok
Akışına bırakın diyoruz yok
Ee ne bekliyorsunuz
Birde üslubunuza dikkat edin
Buraya konu yazdığınızda her yorum istediğiniz gibi olmayabilir
Yetişkin iki insanın evlilik gibi nir süreçte daha realis t daha ayakları yere basan kararlar alması gerekir
Bendr bu konuya cevap yazmak istemem ilin doğrusu
Tavırlarınız çocukça bana görecevap elbette yazabilirsiniz sizin üslubunuz hoş değil büyüyün falan bana göre çok hadsizce. Soruma ekleme yaptım okursanız daha iyi anlarsınız beni sanırım. Buna göre de bir çözüm bulabilirsiniz ya da fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?