- Konu Sahibi yalnizkatip
Siz Kendi doğru bildiğinizi yapıp kendi hayatınızı mı yaşıyor sunuz? Yoksa sırf başkalarının (anne-baba- eş ) şekil verdiği, istediği bi hayatı mı..... Yoksa sizinde mi buralardan alıp başınızı gidesiniz var senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutluluğun sırrı üç maymun sanırım...... :bbo:
Siz Kendi doğru bildiğinizi yapıp kendi hayatınızı mı yaşıyor sunuz? Yoksa sırf başkalarının (anne-baba- eş ) şekil verdiği, istediği bi hayatı mı..... Yoksa sizinde mi buralardan alıp başınızı gidesiniz var senağlama
kendi hayatımı yaşıyorum . hatta alıp başımı, bilmediğim bir şehire bile yerleştim....
sizdemi buralardan alıp başınızı gitmek istiyorsunuz sorusunu yeni gördüm...
ben çok gittim canım...
öyle ansızın bavulumu aldım ve çıktım gittim....
ankaraya gittim....
sonra yine aldım bavulumu istanbula gittim....
tabıkı boş umutlar hayaller için değil tabıkı.....
önüme sunulan seçeneklerde en zor olanı seçtim....
kendimce gösterebılecegım en buyuk cesareti gösterdim... çok deneyimlerim oldu..........
ama anladım bazen sen nereye gidersen git yanına kaçtığın şeyleride götürüyorsun....
ve tilki misali yine dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına gelirsın bazen............
sizdemi buralardan alıp başınızı gitmek istiyorsunuz sorusunu yeni gördüm...
ben çok gittim canım...
öyle ansızın bavulumu aldım ve çıktım gittim....
ankaraya gittim....
sonra yine aldım bavulumu istanbula gittim....
tabıkı boş umutlar hayaller için değil tabıkı.....
önüme sunulan seçeneklerde en zor olanı seçtim....
kendimce gösterebılecegım en buyuk cesareti gösterdim... çok deneyimlerim oldu..........
ama anladım bazen sen nereye gidersen git yanına kaçtığın şeyleride götürüyorsun....
ve tilki misali yine dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına gelirsın bazen............
fıryınanın kızı bişeyi merak ettim,
konyadamı yaşıyorsun,
eğer öyleyse nersinde acaba orda tanıdıklarım vardaaa
eğer özle olmassa tabi![]()
Ama bi şeylere zorundalık birilenin hatrı için bazı şeylere katlanmak ....
bu katlanılmaz bi hal alıyor belli bir zaman sonra tek çıkar yol kalıyor her şeyi bırakıp ardına bakmadan çekip gitmekkk.. Ama işte bunu da yapamıyorsun çünkü biliyorsun ki "Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı" bu yüzden de çekip gidemiyorsun :çok üzgünüm: