• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kendimi nasıl durdurabilirim

dilaraaaaaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
1
-1
1
22
Merhaba öncelikle bu platformda çok yeniyim hesabımı yeni açtım ve ilk sorum eğer yanlış yere konu açtıysam özür dilerim ,22 yaşında mesleği elinde olan biriyim,bir ilişkim var ama ona çok bağımlıyım sürekli onu kontrol etmeye çalışıyorum sürekli hesabını kontrol etmeye yanyanaysak telefonunu karıştırıyorum bunların hepsi çok çirkin davranışlar bunlarında biliyorum ama elimde değil bana 15 dk geç cevap verse sinirleniyorum arıyorum darlıyorum bu huylarım onu da çok bunaltıyor doğal olarak beni de çok yoruyor. Geçmişte de ilişkilerim olmuştu ve onlarda da bu davranışların aynısını yapmıştım.sizce kendimi nasıl düzeltebilirim böyle biri olmak istemiyorum

Beni linç yicem ama olsun acaba ailende birilerine güvensizlik yasadinmi acaba güvensizlik duygusu yatıyor bence icinde

Çalışma şartlarınız nasıl? İşteyken rahat rahat telefon ile iletişiminiz var mı? Biraz kendinizi yoğunlaştırsanız sevgilinize sarmazsınız belki de iş dışında da bi hobi edinin ama telefona bakmayacak bi hobi olsun bu şekilde azalır zamanla. Destek de alabilirsiniz tabi.

Hayatının merkezini o kişi yaparsan böyle olur. Acaba neler yapıyor bana ilgi versin vesaire kontrol etme ihtiyacına girersin. Kendine uğraşlar bulmalısın. Seni bu şekilde kabul eden biri senden daha kısıtlayıcı davranışlarda bulunur birbirinizi yorarsınız. Bu kısır döngüden çıkmak için destek almalısın

Sorun ebeveynlerinizle ilişkilerinizde. Terkedilme veya yok sayılma gibi derin korkularınız var muhtemelen. Hayatınızdaki insanları kontrol çabanız bundan.
Böyle çok zor ve yorucu bir insan olursunuz. Destek almanız lazım.

Bu ilişki değil, sizi avutan birilerine yıkılmak.
Ama neyse ki bunun farkındasınız, en önemli aşamayı halletmişsiniz.
Karşı taraftan 2 yaşınızın değil 22 yaşınızın ihtiyaçlarını talep etmeyi öğreneceksiniz ilk.
Bunun için şu videodan başlayabilirsiniz:

Back
X