Sizce kilo almak ya da kilolu olmak erkeği kaybetmeye yol açar mı?

Allah kolaylık versin canım ya,bazı insanları anlamak,tanımlamak hakikaten zor.. literatürdeki kelimeler yetersiz kalıyor bazen:34:
vallahi etrafta ne kayınvalideler,ne anneler var(bende var keşke görebilse,şeker gibi).. keşke görebilsede görse başkalarını(görmek istese görür çünkü,ama istemez:19:)
Ayrıca annenide takdir ettim.. böyledir işte,insan evladının rahatı huzuru için gerekirse herşeyini feda bile edebilir,hiç bencillik yapmadan ve karşılık beklemeden:34:

Allah kolaylık versin canım ya,bazı insanları anlamak,tanımlamak hakikaten zor.. literatürdeki kelimeler yetersiz kalıyor bazen:34:
vallahi etrafta ne kayınvalideler,ne anneler var(bende var keşke görebilse,şeker gibi).. keşke görebilsede görse başkalarını(görmek istese görür çünkü,ama istemez:19:)
Ayrıca annenide takdir ettim.. böyledir işte,insan evladının rahatı huzuru için gerekirse herşeyini feda bile edebilir,hiç bencillik yapmadan ve karşılık beklemeden:34:

Evet Canım,Annemin hakkını ne yapsam ödeyemem,ki onların evinde oturuyorum,yani her türlü kapılarını bana sonuna kadar açtılar.
Senin kaynananın iyi olmasına sevindim,ne güzel,çok mutlu oldum inan.

Ama bizimki görmek istemez,herşeyin en iyisi ondadır,herşeyin en iyisini o bilir,Allah şerrinden korusun ne diyim.

Bilmiyorum ne olacağını,bazen sinirlerim tepeme geliyor,sabır Hilal diyorum sabır...Eşimin artık beni anlıyor olması ve üzmeme gayreti veriyor biraz da bu sabrı.Allah gün yüzüne çıkmayı nasip eylesin.

Evet Canım,Annemin hakkını ne yapsam ödeyemem,ki onların evinde oturuyorum,yani her türlü kapılarını bana sonuna kadar açtılar.
Senin kaynananın iyi olmasına sevindim,ne güzel,çok mutlu oldum inan.

Ama bizimki görmek istemez,herşeyin en iyisi ondadır,herşeyin en iyisini o bilir,Allah şerrinden korusun ne diyim.

Bilmiyorum ne olacağını,bazen sinirlerim tepeme geliyor,sabır Hilal diyorum sabır...Eşimin artık beni anlıyor olması ve üzmeme gayreti veriyor biraz da bu sabrı.Allah gün yüzüne çıkmayı nasip eylesin.

Şimdii konuyu okuyunca aklıma geldi. benimde görümcemlerde vardır kilo takıntısı.. büyük görümcem evli birsürü elbisesi varmıs hepsibni saklamıs gelini olunca degişik degişik giyer die ama olmazmıs bana 38 bedenmiş bi ara sürekli söledi bunu agzımın ucuna geldi sustum bi kere ben senin nie elbiselerini giyiyim kardesim eskicimiyim ben.
küçük görümcemde öle cıtı pıtı bi kız diildir basenleri fln var ama beli incecik yani öle benden daha güzel bi fizigi yok. benim göbişim onun basenleri var ama hanım efendi sanki aramızda 50 kilo fark varmıs gibi en ufak bişide kilo ilgili bi laf sokar.
en son olan olayı anlatıyım görümcem calıstıgım yerin cevresine gelmiş alısveriş yapmaya benide aradı sen iyi biliyosun burda ne var ne yok gelirmisin fikir olursun hem bana dedi. ii peki dedim gittim bi magzeya girdik gönlek denedi aynı gömlek benimde hosuma gitti bana large getirmiş ben kabindeydim giydim cuval gibi oldu medıum beden istedim olmaz o sana küçük diye diye getirdi nese giydim oldu hemde cok hos oldu cıktım aynada baktım söle alımlı alımlı suratı düştü nese aldık gömlekleri cıktık hala inanamamıs sen meidum mu aldın gercekten dio evet dedim allah allah kalıpları sorunlu herhalde bana large oldu sana meıdum olması imkansız demezmi :53: nese cokta umrumda diil ama bazen sinir ediyolar beni. gerci kendimi beyenmiş gibi olmasın ama benim fizigimde cildimde bin basar onlara :78::63:

kilosu yüzünden ayrılmak istemesi çok yanlış bence
nekadar şekilci dış görünüşe önem veriyoruz.
insanlar bazen çok acımasız oluyor.

kilolu olabilirsin ama fotoğrafından gördüğüm kadarıyla gayet hoş bir yüzün var kayınvaliden iyice terbiyesizmiş sen evini barkını bırak onun yanına git destek olsun diye o teşekkür edeceğine hakaret etsin ya bu ne böyle nankörlüğe bak eşin de öyle ben olsam dönmez bir süre süründürürdüm sen affedip 2 ay için tekrar o kadının evine dönmüşsün asla dönmem ve bir daha da samimi olmazdım hem o sizin yanınıza gelseydi en başından 10 ay evini bırakmak kolay değil

kılo tabıkı ayrılıga sebep olmamalı bende 2 sene once evlendım ve evlenmeden 5ay once sıgarayı bıraktım 10 ayda 55ten 76 e cıktım canım bende pkoluyum ve kılo vermek zor ama ımkansız degıl 1 senedır zaman zaman dıyet yaptım suan 64 kg yım boy 168 felan bende 57cok guzel duruyo cabalıyorum ınsallah duserım.YENGEMIN KIZ KARDESINI ESI KILO ALDI DIYE BIRAKTI ZEYNEP ABLA ALIRKENDE KILOLUYDU AMA BIDE COCUK DOGURUNCA BIRAZ DAHA ALDI YAPISIDA COK MUSAYITTI KILOYA KOCASI KILO VER KILO VER DIYE COK BASKI YAPTI KADIN VERDI TEKRAR ALDI DERKEN ADAM KOMSUSUYLA BERABERLIK YASAMAYA BASLAYINCA BOSADI KADINI 2DE KIZLARI VARDI.ADAM SIMDI DIGER KADINLA EVLI ONDANDA COCUGU OLDU.YANI ALLAHTAN KORKMAYAN KULDAN UTANMAYAN INSANLAR HERTURLU BOSANMA BAHANESI YARATABILIR.KAYNANANIZI PEK TAKMAYIN BELKIDE KOCASININ OLUMUNDEN SONRA PISKOLOJISI BOZULMUSTUR.ESINIZ SIZI SEVIYO SEVMESE 1GUN SONRA GERI DONMEZDI OYUZDEN KAYINVALIDENIZIN SACMALIKLARINI KULAK ARKASI EDIN.SAGLIGINIZ ICIN KILOLARDAN KURTULMAYA BAKIN LUTFEN BENDE BIR PKOLU OLARAK 76 KGYE CIKTIGIMDA 4AY ADET OLAMAMISTIM VE DIYET VE SPOR YAPMAMA RAGMEN KG VEREMIYORDUM ADET OLAMADIGIM ICIN DOKTORA GITTIM PKO VAR DEDI AMA BEN PKOLU OLDUGUMU BILIYORDUM FAKAT ACILIMINI BILMIYORDUM DOKTOR ANLATTI SAGOLSUN BILGILENDIRDI BIGUZEL BENI DOGUM KONTROL HAPI VERDI DEDIM DOKTOR HANIM BU BANA DAHADA COK KILO YAPMASIN DEDIKI INSÜLİN DIRENCINI DUZENE SOKAN BIR HAP VERICEM OZAMAN KG ALMAZSIN AMA DIYET YAP KILO VER OZAMAN HERSEY DUZENE GIRER DEDI.O HAPI KULLANMAYA BASLAYINCA BEN GUZEL KG VERMEYE BASLADIM YANI INSÜLIN DIRENCIM KONTROL ALTINA ALININCA SIZIE TAVSIYEM BIR JINEKOLOGA GIDIN INSILIN DIRENCINIZE BAKSIN PKOLULARDA BU BASA BELA NEYAZIK KI

kimin ne olacağı belli olmaz 51 kiloyla velendim ölene kdr o kıloda olacagım ne malum.. kocamın aynı kıloda kalacagı ne malum.. ne kdr sacma cocukca seyler bunlar .. insan bırbırıne aşıksa sorun olmaz bence... ama yınede benı boyle kabul etsın deyıp habire yememeliyiz.:41: tabi hastalık durumları hariç genciz güzeliz sağlığımız için önce kendimiz için kilomuza dikkat etmeliyiz.:7:

Şekilci insanlardan nefret ediyorum.

Hanımlar dürüst olalım hiç bir kadın çok kilolu bir adam istemez

Hiç bir adamda çok kilolu bir kadın.

Ama ki kilo yınede ayrılık nedeni değildir.

Etrafınızdakı herkese kulağınızı tıkayın.

Büyük konuşmayayım ama eşim beni kiloluyum diye boşamaya kalksa

sonra gelse pişman olsa elimi ayagımı öpse geri dönmem!

Bende bir PKOLU olarak ve son zamanlarda 10 kg almış biriyim.

Eşim zayıflamamı ister tabii ki,rejim yaparım destek olur hatta oda olur.

Ama ki brownim benim için değil sağlığın için zayıflamalısın ben senı her türlü seviyorum kabul etmişim ki evlenmişim der.

Kocamda böyle dedi diye ben kendimi salar şişmeye devam edersem ilerde adam benden kaçınca o haklı olur.

Dikkat etmeliyiz sadece hepsi bu arkadaslar,dengesizlerin laflarınada kulak asmayın.

Canim ilk önce basiniz sag olsun kayinpederin vefat etmis.
Fakat ne olursa olsun, sen kendin bir ailesin ve gidip 10 ay kayinvalidende kalman bana cok sacma geldi.
Bir iki hafta tabiki kalinir kayinvalidenin evi matem evidir o dönem ama daha fazlasi hem kayinvalidene hemde size yani sana ve esine zarar.
Cok abartili olmus 10 ay.
Ikincisi kimse ama kimse senin kilon hakkinda laf söylemeye hakki yok.
ücüncüsü esin pek normal gelmedi bana onun bunun lafiyla kari bosamayi düsünen bir erkegi ben ciddiye almam kendi ellerimle eline bavulu verip bye bye derdim herhalde.
birde bu kadar fedakarliga böyle bir muamele görmek, cok ilginc.
Her iyiligin bir siniri var, cok iyilik yapmakda iyilige gecmiyor daha cok aptal yerine konulursun haberin ola.

açık yüreklilikle cevap veriyorum...kilo seven erkek için ayrılma nedeni değildir...ama bizim gelinimiz kardeşimle tanıştığında 80 kg idi.boyu 178...söz vermişti zayıflamak için...ama evlenince o sözlerr uçtu gitti,,,şimdi boşanmanın eşiğinde hala aklı başına gelmedi,,,o azimli kız gitti, yerüne eline çoçuk gibi şeker çikolata yiyenn hiçbişekilde kardeşimi kaale almayan tamm 128 kilo bir varlık var,,,başa çıköak mümkün olmuyor...karar sizin...

Kilo almak, bosanmaya davetiye cıkarmak degildir elbette ama insan kendini salmamalı ne bileyim hastalık olur, baska birsey olur amenna!
Benim teyzem baya sisman enistem zayıfla biraz diyor, teyzem aman banane gibi bir cevap veriyor enistemin böyle birsey dedigine kızıyor!
Hem bayan, hemde erkek kendine bakmalılar bence.

İnsan şişman diye,kilo aldı diye eşi ondan soğur mu,boşanmak ister mi?:53:
Ayyy sabah sabah hiç güleceğim yoktu! Hiç duymadım böyle bir şey!:9:
O zaman bizim ailede herkesin hemen adliyeye koşması gerek,geç bile kalmışlar!!!:60:
Heee bu arada sülalede tek zayıf benim. Hatta ufak tefekim,ama tek boşanan da yine benim!:12:

bende zayıf biriyim eşimde kilo alma böyle kal diyor geçen bunu kaynanama söyledim kaynanam şişman rejime girdi ama bir türlü zayıflayamıyor bende kocam bana dedi anne sana değil dedim neymiş zoruna gitmiş kaynanamın ben kilo sevmem demesi eşimin hayret birşey ya.:6::6:

Laale aksam aksam beni güldürdün vallahi.:9:
O zaman bende esimden ayrilmam lazim oda evleneli belli kilo aldi, Allahim akil fikir versin insanlara.

Bende kiloluyum ve beni kilolu diye beğenmeyen, çocuklarının anasını hor gören kocaya kapım sonuna kadar açıktır. (Tabi dışarı çıkması için)
Evlilikler fiziki güzellik üzerine kuruluyorsa zaten evlilik değildir.
Ayrıca ben eşimin kelliğine laf ediyor muyum? Hayıııırrr. Öyleyse neymiş, evlilik fiziki güzellik değilmiş.
Böyle düşünen varsa kapı açık arkanı dön ve çık artık demekten başka laf düşmez bana.

Destekleriniz ve eleştrileriniz içn teşekkürler kızlar...10 ay yanında kalmanın saçma olduğunu söyleyenler var,çok da haklılar...Ama ha bugün ha yarın diye diye oturdum.Belki aptallık belki daha fazlası ama gidemedim işte...Eşim bırakıp döndüğünde ben de onu kabul etmeyebilirdim ama şunu da düşündüm,herkes hata yapabilir,ki o hatayı neden yaptığını gayet iyi biliyorum.Hadi hatayı da es geçelim,kabul etmiyoruz diyelim,benim eşimle aramda küçücük bir sorun bile yok,biz kadınız bi yerde,yuvamızı yeri geldiğinde kurtarmak yine bizim işimizdir.Hadi eşimi kabul etmedim,bu pireye kızıp yorgan yakmak denmez mi? Eşimden ayrıldım,bitti.Ya sonrası? Sonra ne olacak? Hayatım aynı devam etmeyecek,gelen gideni aratacak,çok zorlu bir hayat bekleyecek beni...Biraz da kabul etmemin sebebi,ben 6 sene yalnız yaşadım zorunlu olarak ve hayat hiç de kolay olmadı,yine o günlere dönmek istemiyorum.Offfff ne düşüneceğimi bile şaşırdım ya...En kısa zamanda evime dönmem gerek,dönmeliyim,sıkıldım bunaldım..Yeter artık ya,çıldırıcam :) Hepinize çok teşekkürler destek ve eleştirileriniz için,yazdıklarınız okuyup tekrar tekrar sorgulamalıyım kendimi :1::1::1::1::1::1:

Bende kiloluyum ve beni kilolu diye beğenmeyen, çocuklarının anasını hor gören kocaya kapım sonuna kadar açıktır. (Tabi dışarı çıkması için)
Ayrıca ben eşimin kelliğine laf ediyor muyum? Hayıııırrr. Öyleyse neymiş, evlilik fiziki güzellik değilmiş.
Böyle düşünen varsa kapı açık arkanı dön ve çık artık demekten başka laf düşmez bana.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
eğer insanlar biribiriyle flört döneminde, kendine çok önem gösterirse ve muntazam olmaya çalışırsa erkeğinde, bayanında hoşuna gider bu.evlenmeye kadar durumda bu yöndeyse istekler bu yöndeyse eğer...evlenincede bu sözlere davranışlara ragmen bayan yada erkek kendini sönen balon gibi bırakırda söylenenler bir kulağından girip diğerinden çıkarsa, erkekte kendine bakan titiz biriryse, yaşlarıda genç ise....ve bayan bu konuda eşini kaale almazsa evet boşanma nedenidir...hastalık yada erkeğin kiloyu sevmesi ayrı bir konudur..hiçbir eş kilo aldı diye terkedilmez...bende bir bayanım ve bu durma çok karşıyım..kellikte farklı bir durum..fakat bir erkeğin mücadelesi 4-5 yıldan beri devam ediyorsa...eşini spor salonuna yazdırmak istiyor, eve türlü spor aletleri alıyor,, yeterki zayıfla sarkan yerlerini estetik bile yaptırırım diye bu konuda anlayışlı davranıyorsa.kadına tın etmiyorsa...ne yazıkki kadın sorumsuzdur ve suçludur...çünkü hayat müşterektir..eşlerin yaptığı en büyük hata evlenince kendilerini bırakmalarıdır...her erkek her bayan yanında kendi seveceği bir eş taşımak ister..evet , karakterde çok önemlidir, fakat sosyal çevrede utanacağı değil gurur duyacağı eş ister..

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
eğer insanlar biribiriyle flört döneminde, kendine çok önem gösterirse ve muntazam olmaya çalışırsa erkeğinde, bayanında hoşuna gider bu.evlenmeye kadar durumda bu yöndeyse istekler bu yöndeyse eğer...evlenincede bu sözlere davranışlara ragmen bayan yada erkek kendini sönen balon gibi bırakırda söylenenler bir kulağından girip diğerinden çıkarsa, erkekte kendine bakan titiz biriryse, yaşlarıda genç ise....ve bayan bu konuda eşini kaale almazsa evet boşanma nedenidir...hastalık yada erkeğin kiloyu sevmesi ayrı bir konudur..hiçbir eş kilo aldı diye terkedilmez...bende bir bayanım ve bu durma çok karşıyım..kellikte farklı bir durum..fakat bir erkeğin mücadelesi 4-5 yıldan beri devam ediyorsa...eşini spor salonuna yazdırmak istiyor, eve türlü spor aletleri alıyor,, yeterki zayıfla sarkan yerlerini estetik bile yaptırırım diye bu konuda anlayışlı davranıyorsa.kadına tın etmiyorsa...ne yazıkki kadın sorumsuzdur ve suçludur...çünkü hayat müşterektir..eşlerin yaptığı en büyük hata evlenince kendilerini bırakmalarıdır...her erkek her bayan yanında kendi seveceği bir eş taşımak ister..evet , karakterde çok önemlidir, fakat sosyal çevrede utanacağı değil gurur duyacağı eş ister..

eşlerden birisi ciddi anlamda rahatsız oluyorsa bir problemdir, buna katılıyorum eğer bu konuda ciddi sorumsuzluk, ilgisizlik varsa boşanma nedenidir..ki istatislikler bu kanıtlanmış.aile avukatlarıda uyarmış, çünkü böyle bir güncel yayın okumuştum.

onun dışında zaten memnunluk vardır arada, şaka yollu takılma vardır, iki eşte memnundur böylelikle boşanma nedeni olamaz...

ben bu kilo konusunda cok takintiliyimdir.su an bile iki cocuk annesiyim bir kac kilo der dururum bazisi icin gercekten problem olabiliyor.ama esimi o konuda ben 5-0 yenerim agzini actirmam. az ye yine kacirdin diye ben ikiz gebelik yasadim ve tam 29 kilo aldim. yani doguma 82 kilo girdim. esim sandiki bebekler cikacak karin iceri girecek tabi ki kilomu yaklasik 1 yilda verdim. bir kere bana kanepede uyurken saka ile göbek yana yatmis dedi. hala bu benim dilimde kendinin künyesi oldu. yatinca aklima geldikce giciklina derim. oooooooo hasan efendi göbüste yana yatmis diye. ama dis görünüsteki sorun bosanma nedeniymis bir arkadasim demisti eslerden biri 100 kiloyu gecerse ve es bosanma sebebi gösterirse bosanilma sebebi sayilip bosanilabiliniyormus. bazen ne aptalca kanunlarimiz var demeden duramiyorum

Back
X