Merhaba Kızlar,
Bugün gazetede okudum,eşlerden biri kilo alınca boşanma olabilirmiş.%40 'ı böyle düşünüyormuş yapılan araştırmalarda.
Benim anlamadığım şey,erkek tabi ki eşi bakımlı olsun,güzel görünsün ister.Biz nasıl istiyorsak...Ama bundan ziyade sadece kilo için evlilik biter mi?
İnsanlığa,iyi niyete hiç mi önem verilmiyor?
Benim evliliğim bundan bir kaç ay önce kilo yüzünden bitiyordu.
Durum şu : 10 ay evvel kayınpederim vefat etti ve kaynanam yalnız kalacağı için yanına gittik evimizi bırakıp.Neyse atlatamadı,ani ölümdü falan dedik ve tam 10 ay oldu hala onunlayız.Evimi barkımı bırakıp sadece bu üzüntüsünde destek olayım diye yanına geldim kendim isteyerek.Aslında şikayetçi olmazdım,sonuçta isteyerek ve bilerek geldim.Ama kadın bu 10 ay içinde bambaşka biri oldu.Bundan bir kaç ay önce kocama sürekli,kilolu,yüzüne bakılmıyor,bunu alırken gözün kör müydü,salak mısın ömrünü bununla geçiricen falan diyordu.Bir de ben polikistik over hastasıyım ve zorlu bir süreç geçiriyorum.Bir de ne dese beğenirsiniz? ''Oğlum bu sana çocuk da yapamaz,zaten baksana ben ondan genç duruyorum,ikiniz yanyana gelince anne oğul gibisiniz'' Kocam da babasının ani ölümünden sonra tamamen anneye yöneldi.Ve beni annesinin bu sözleri yüzünden boşamaya kalktı.Tamam dedim ben de madem bu yüzden bırakacaksın,hiç durma.Ve ben kendi evime gittim,o annesinin yanında kaldı.Ama gel gör ki bir gün sonra geldi,beni çok sevdiğini,annesinin laflarıyla kafasının bulandığını söyledi.Ben de tamam dedim,geldiysen başımın üstünde yerin var...(Gerçi bu yaptığını hala burnunda fitil fitil getiriyorum,o ayrı

) Yani uzun lafın kısası:Kilo bu kadar sorun mu ? Ben kimsenin gözünü bağlayıp da vermedim ki kendimi,aldığında da kilom vardı,almasaydı,yalvarmadım,bayıla bayıla da aldı...2 ay sonra kendi evime geçicem,eşimle böyle anlaştık,diğer eltilerim alacakmış biraz da.Gerçi bi kadına bakmak sana zor mu geldi diyeceksiniz.Asla asla zor değil ama şu çenesini bi tutsa.
Dip Not: Biz tek odalı bir evde yaşıyoruz,halimizi düşünün,tek odalı bir evde bir çift ve bir kaynana...Ne yapabilirsiniz ki ? Rahat rahat sarılamazsınız bile! Ama bu kadın bunu ne olarak düşünüyorsa artık,bütün komşulara hiç banyo yapmıyorlar,pisler falan diyor.Yahu be kadın;azıcık kendine gel de düşün.Tek odada üç kişi yatarken,nasıl yakınlaşıp nasıl banyo yapalım :) Hafta sonu kendi evime boşuna mı gidiyorum ben :)
Kızlar tırlatıcam,biraz moral,fikir alışverişi ve eleştirinize ihtiyacım var.
Öpüldünüz