sizce kim hakli?

thesem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
5
0
1
35
selam hanimlar ben yeni üye oldum ben ve bir derdim var daha dogrusu bana bi akil verin hanimlar konuya geleyim sorun kaynanam bana küsmüş 1 haftadir evlerine gitmedigin icin biz altli üstlü oturuyoruz ben görùmcemle konusmuyorum yan yan bile gelmiyoruz oda bu hafta hep annesindeydi bende bu hafta hic yukari cikmadim ve oda hic gelmedi ben 7 aylik hamileyim kizlar insan bi asaga inip hal hatir sormaz mi merak etmez mi kapimin önünden geciyor hic demiyor bu kadin hamile kocasi iste gece geliyor acaba durumu nasil bende haliyle alindim ve evine bidaha gitmeyi dùsünmüyorum düsünün ameliyat oldugumda bile bi tas çorba yapmadi bikere bile sormadi sadece ilk gün 5 dakka ugradi. kocam annesini hakli buluyor insan dönüp annesine ya anne ben gec geliyorum karim hamile arada bi yokla demez mi sizce kaynanaya bundan sonraki tavrim ne olsun.

Bence kimse kimseye gitmek zorunda değil.
Bende altlı üstlüyüm yeri geliyor kayınvalidemi 10 gün görmüyorum.
Bişey olsa zaten arardınız durduk yere neden gelip baksın ki. Hamilesin, Allah esirgesin hasta değilsin ki.
Bence ikiniz de birbirinizden bişeyler beklemeyin..

Kayinvalideniz size niye trip atiyor? Komsu bile olsa insan merak eder hamlie ise. Benim komsum mesela hamileligimde devamli sorardi yardim gerekli mi diye. Yani bos yerden sirf gitmediginiz icin küstüyse sizde gitmeyin olsun bitsin. Yapmadiginiz bir hata yok ortada

Dertsiz başına dert mi arıyorsun ne güzel işte. Benim kendi ailemle aramda araba ile 12 dk mesefe var 2 hafta oldu daha bu akşam gidecem. Tersi olsa bu sefer kv hep benim yanımda falan derdin.:110:

Kayinvalideniz size niye trip atiyor? Komsu bile olsa insan merak eder hamlie ise. Benim komsum mesela hamileligimde devamli sorardi yardim gerekli mi diye. Yani bos yerden sirf gitmediginiz icin küstüyse sizde gitmeyin olsun bitsin. Yapmadiginiz bir hata yok ortada

Görümce gelmis ya aralari limoniymis ya görümceyle konu sahibinin , ana kiz birbirlerini doldurmuslardir muhtemelen ondan trip atiyordur
Mesela gorumce bana selam vermedi demiştir oda kendince kafasinds kurup geline cephe almistir gibi bisey olmus bence.

benim alt komsum sürekli gelir sorar ama kaynanam bana tripli konusmuyor

Benim kendi annem bile asla bakmazdi bana :D
Kücük bir tartisma bence fazla gönül koymayin :) belli ki birbirinizi seviyorsunuz ve ilgi bekliyorsunuz :) barisin derim :)

Dertsiz başına dert mi arıyorsun ne güzel işte. Benim kendi ailemle aramda araba ile 12 dk mesefe var 2 hafta oldu daha bu akşam gidecem. Tersi olsa bu sefer kv hep benim yanımda falan derdin.:110:
gelmemesi iyi benim icin ama esim beni suclu buluyor annem niye gelmiyor diye küçük kaynim geldi bana oda kapinin önündeydi bana selam vermeden evine gitti

Ben kendi annemle altlı üstlü oturduğumuz halde yeri geliyor annemi günlerce görmediğim oluyor. Herkesin işi var gücü var. Eşim zaten ayda yılda bir ancak çıkar annemlere. Sadece annemler davet ederse çıkar yani. Annem de aynı şekilde sadece biz davet edersek aşağı iner. Altlı üstlü oturuyoruz diye sürekli iç içe olmak zorunda değiliz ki. Ayrıca bu şekilde yakın oturup sürekli beraber yiyip içenlere hayretle bakıyorum. Öyle bir şey olsa ne ben rahat ederim, ne eşim, ne de annemler...
1 hafta yanına çıkmadınız diye küsecek bir durum yok. Siz hamilesiniz diye de onun sizin yanınıza gelmesine gerek yok bence. Herkesin kendi hayatı var. Fazla beklentiniz olmasın kimseden.

Back
X