• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce kim haklı?

ya acaba senin yok istemem sonra değiştiririz şimdi gerek yok filan diyeceğini düşündü, sen öyle demeyince de çark mı etti diyeceğim; ama ben çok fesatım sanırım :( :26:
bence hiç üstüne düşme bu olayın, bundan sonra biraz da bu ihtimali göz önünde bulundurarak yap her şeyi derim ben, temkinli olmaktan zarar gelmez :)

bilemiyorum cnm niyeti yoksa söylemeyebilirdi sonuçta ben taleb etmedimki:26:

ewet canım birazda öyle ama artık kaldıramıyorum bazı durumları 2 sene olduu uzadıı birde..ondanda kaynaklanıyorr olabillir..

2 senedir uzatan taraf onlarsa haklısınız. Neden uzuyor? Bu çok can sıkıcı. Sanırım bundan dolayı artık her hareket canınızı sıkar olmuş sanırım

bende art niyetle davranıldığını düşünmüyorum.
kalın modellerden isteyince maliyet biraz daha artacaktı tabi ki.
ellerinde bunu karşılayacak kadar para da yoksa size söylemekten çekinmiş olabilirler, sizi üzmemek için.
ben böyle düşünüyorum:26:

2 senedir uzatan taraf onlarsa haklısınız. Neden uzuyor? Bu çok can sıkıcı. Sanırım bundan dolayı artık her hareket canınızı sıkar olmuş sanırım[/QUOT

nişanlımın tayin gelmesini bekliyorum haziranda verecek ama işin aksi tarafı gerçekten istemiyor olması buraya gelmeyi oda var..:59: daha çok şey var cnm yaaa :59:

nişanlımın tayin gelmesini bekliyorum haziranda verecek ama işin aksi tarafı gerçekten istemiyor olması buraya gelmeyi oda var..:59: daha çok şey var cnm yaaa :59:[/QUOTE]

Evet kurcaladıkça çıkacak birşeyler. Sırf bunun için değil sizin tepkiniz. Belki son damla. Çünkü sadece bu olsaydı siz büyütüyorsunuz diyecektim. Ama farklı bir çok şey olmuş anladığım.
Allah yardımcınız olsun. Umarım herşeyi üstesinden gelirsiniz. Sağlam bir eviliğiniz olur

Evet kurcaladıkça çıkacak birşeyler. Sırf bunun için değil sizin tepkiniz. Belki son damla. Çünkü sadece bu olsaydı siz büyütüyorsunuz diyecektim. Ama farklı bir çok şey olmuş anladığım.
Allah yardımcınız olsun. Umarım herşeyi üstesinden gelirsiniz. Sağlam bir eviliğiniz olur[/QUOTE]

amin cnm inş. afedersiniz içime koca bir öküz oturdu sanki..:59:

Son düzenleme:
Back
X