Sizce Kim Haklı?

68ozthen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
556
1
96
Kızlar eşimle yaklaşık 4 senelik evliyiz. severek çok isteyerek evlendik. ufak tefek sıkıntılarımız olsada çok büyütmemeye çalışarak yolumuzda ilerliyorduk. son zamanlarda eşim öfkesini kontrol edememeye başladı. ufacık tartışmamız kocaman kavgaya dönüşüyo ya küfürlerle yada beni hırpalamasıyla son buluyodu. neyse bunlarıda konuşarak atlatmaya çalışırken pazartesi günü kayınvalidemlere gittik. eşimin elinde sürekli telefon facebook'ta cirit atıyo. kaş göz işareti yaptım oturduğum yerden mesaj attım yok inadıma yapar gibi devam etti. eve geldik hiç bişey demeden yattım o sinirle. salı sabah saat 8.30 evden çıkıp işe gitcez bunun elinde yine telefon facebook sevdasında. "yeter ya her arkamı döndüğümde elinle telefon bu ne böyle" dedim. vay efendim bunu söyleyen sen misin birbirimize girdik. evden ayr ayrı çıktık. sonra öğlen beni aramış bende yüz vermedim yalandan konuşup kapadım teli. arkasından mesaj çekmiş biraz ayrı kalalım çok yıpranıyorum felan diye. "bende aynı fikirdeyim. böyle bir evliliği yürütmek zoruma gidiyo" felan dedim bende ve dün gece ablamda kaldım. bugün telefonumu yönlendirdim açık ama arayana kapalı diyor. saat 2 gibi aramış öğlen muhtemelen gönlümü almak istiyo ama ben gerçekten çok yoruldum artık

Son düzenleme:
birden başlayan telefon face vs merakı hayra alamet değil, ayrıca yok yıpranıyorum yok bilmem ne tarzı entel laflarda erkeklere göre değildir, o kadar kırılgan ama sana bağırmayı seni hırpalamayı biliyo, dikkatli ol derim

bana iletişim sorununuz var gibi geldi ,yani haklı haksız yok ama iletişim kuramıyorsunuz gibi, bir de bu internet, facebook ve akıllı telefonlar ne yazık ki iletişimimizi sıfıra indirdi geçen gün farkettim eşim konuşmaya çalışıyor benle, ben notebook elimde ne dediğini anlamadan hııı öylemi olmuş falan diyorum kızdı bana beni dinlemiyorsan yalandan hıı deme dedi hemen kapattım onu dinledim, bir gün oda teliyle oyun oynarken ben isyan etmiştim ama o kapatmadı ya zaten yorgunum dedi bende iyi o oyun son olsun dedim ama kırıldım tabi, bu konuda değil ama öfke konusunda en güzeli olayları erteleyerek sakin kafayla konusmak yani hali hazırda sinirliyken üstüne giderseniz daha beter olur birde telefonları açmayarak iletişiminizi kopartıyorsunuz bence yapmayın ben biriyle konuşmak istediğimde telefonu kapalıysa daha çok sinirlenirim ve bir sonrakine bunun acısını da çıkartırım, konusmak istemiyorsanız mesajlaşın ama bu şekilde ulaşmasını engellemeyin bence.

bence çok abartmışsınız ikiniz de, telefonunu kapatma, sevgili değilsiniz siz, arayınca aç, soğuk da olsa konuş.

bence haklı kim haksız kim diye düşünmektense nasıl küçük bi olayı bu boyuta taşıyabildiğinizi düşünün ,sakinleşin ve konuşun ancak konuşarak halledebilirsiniz

Feysbuk evli çiftler için çok iyi bir site değil benden söylemesi.....

ayrı kalın tabi, kalın ki yanınızda kaçak kaçak yiyemediği haltları sizin evinizde geniş geniş takılarak yesin beyfendi. siz niye ablanıza gidiyorsunuz pardon? haklı birini göremedim diyen biri olmuş ama gayet de haklısınız evlilik bu liseli ergen çıkması değil.

çağımızın gerektirdiği şeyler bunlar artık, elbette sosyal medyada farklı sitelerde hesapları olabilir tabii twitter facebook gibi klasik hesaplardan bahsediyorum, ya da bir forum sitesine üye olabilir. ancak buralarda geçirdiği vakit eşini etkiliyorsa, eşine ayırması gereken vakitten çalıp oralara harcıyorsa, üstelikte bunu gizli gizli yapıyorsa hiç çekinmeden, sonuç olarak da kendinde hiçbir suç görmüyorsa orada bi dursun bence.

sizdeki tek suç ona bu rahatlığı veriyor oluşunuz. en basiti ayrı kalalım teklifini hemen kabul edip evden gidişiniz. siz gitmeyeceksiniz o gidecek.

eşiniz haklı en azından birbirinizi özlersiniz

valla bence sonuna kadar haklısın...
kendisi istemiş böyle olmasını...
kocan diye herşeyine göz yummana gerek yok...
ama bence aç telefonunu bi konuş...

Bende burada haklı kimse göremedim. Eşinin facebook da kimlerle görüştüğünü kontrol etsen iyi olur.. Ayrı durarak sorun çözülmez bana göre..sadece sakinleşme sağlanır o da bir miktar..Çünkü sorunlar ve kırgınlıklar aynen duruyor. İletişimle,sakince konuşmayla çözülür

Karşılıklı,kavga etmeden,bağırmadan konuşmayı teklif edin,sorunu tanımlamaya çalışın.Sorunu bilin ki çözümü bulun..

Iletisim sorununuz var sanki. Ama kizmakta sana hak verdim. Koskoca adam, misafirlige gitmis, elinde telefon, yeni yetmeler gibi surekli telefonda oynuyor filan. Ben de sinir oluyorum boylelerine. Kendini sizden kopacak kadar telefonuna, sitelere kaptirmasi cok sinir bozucu. Sonra da ara verelim diyen o olmus. Komik. :)
Bunun devami da var gibime geliyor, yani evliliginizde zaten yeteri kadar sorun var da bu tartismalar da son nokta mi?
Ama herseyi konusarak halledin, birbirinizden kacarak birsey yapamazsiniz, sorunlarin ustunu kapatirsiniz sadece.

eşiniz haklı en azından birbirinizi özlersiniz

evden gitmeyi kabul etmemin nedeni; bensiz evde asla duramaz o eve yalnız girsin anlasın istedim benim yokluğumu. dünden beri ses seda yok bakalım. bu ayrı kalma ya onun biraz toparlanmasını sağlar yada bizi ayrılığa götürür bilemiyorum ...

bence facede rahat rahat dolaşıyordur ıyı gelmiştir ona alışmasa barı bu rahatlığa

nekadar kolay evlerı ayırmışsınız hemen bır gecede olsa fazla geldi bana

eşiniz face boşuna dolaşmıyordur herhalde neler yaptığını bı takıp edın neymiş bukadar ılgısını çeken

Elinde sürekli çocuk gibi telefonla oynayanlara sinir oluyorum
Boş vakitlerde eğlence olsun diye oyun da oynanır, sosyal ağlara da girilir
Ama eşin yanında, misafirliğe gitmişsin yahu..
Bir de arkasından ayrı kalalım falan, bu ne?
Umarım altından birşey çıkmaz

birini oltaya düşürmeye çalışıyo düşürürse sana şut, düşüremezse ayrı kaldığımız süre içinde seni özledim diyecek.

Siz sevgili değilsinizki ;
neden restleşiyorsunuz yok hayır hakketten ayrı kalmayı dusunuyorsanız daha ıyı olacak dıye o zaman bu yonde dusunun ve yıpranmayın ararsa arasın umursamayın ama kadınların su huyuna hayranım sol gosterıp sag vurmaya calısıyorlar düşündüklerimizi yapamıyoruz gururla arkasındada duramıyoruz cok kucucuk bır muhabbet bu cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…