Feysbuk evli çiftler için çok iyi bir site değil benden söylemesi.....
Kızlar eşimle yaklaşık 4 senelik evliyiz. severek çok isteyerek evlendik. ufak tefek sıkıntılarımız olsada çok büyütmemeye çalışarak yolumuzda ilerliyorduk. son zamanlarda eşim öfkesini kontrol edememeye başladı. ufacık tartışmamız kocaman kavgaya dönüşüyo ya küfürlerle yada beni hırpalamasıyla son buluyodu. neyse bunlarıda konuşarak atlatmaya çalışırken pazartesi günü kayınvalidemlere gittik. eşimin elinde sürekli telefon facebook'ta cirit atıyo. kaş göz işareti yaptım oturduğum yerden mesaj attım yok inadıma yapar gibi devam etti. eve geldik hiç bişey demeden yattım o sinirle. salı sabah saat 8.30 evden çıkıp işe gitcez bunun elinde yine telefon facebook sevdasında. "yeter ya her arkamı döndüğümde elinle telefon bu ne böyle" dedim. vay efendim bunu söyleyen sen misin birbirimize girdik. evden ayr ayrı çıktık. sonra öğlen beni aramış bende yüz vermedim yalandan konuşup kapadım teli. arkasından mesaj çekmiş biraz ayrı kalalım çok yıpranıyorum felan diye. "bende aynı fikirdeyim. böyle bir evliliği yürütmek zoruma gidiyo" felan dedim bende ve dün gece ablamda kaldım. bugün telefonumu yönlendirdim açık ama arayana kapalı diyor. saat 2 gibi aramış öğlen muhtemelen gönlümü almak istiyo ama ben gerçekten çok yoruldum artık
evden gitmeyi kabul etmemin nedeni; bensiz evde asla duramaz o eve yalnız girsin anlasın istedim benim yokluğumu. dünden beri ses seda yok bakalım. bu ayrı kalma ya onun biraz toparlanmasını sağlar yada bizi ayrılığa götürür bilemiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?