- 14 Mart 2015
- 89
- 18
- 18
- Konu Sahibi iremcikkkk
-
Ben koymadım ki zaten fotoğrafı zate koyamam30da olsanız sevgiliyle foto koymayı doğru bulmuyorum.
asevgili sonuçta ayrılabilirsiniz millete yaymaya gerek yok.
İşte edemem babam öyle şeyleri hiç hoş karsilamazkimin ki doğru derken?tabi ki kuzeninizin erkek arkadaşına siz ve babanız karışamazsınız.kuzeninizin babası sizn erkek arkadaşınıza karışıyor mu?sizin ilişkinize karşı çıkan kendi babanız.onu ikna etmelisiniz.
Ben koymadım ki zaten fotoğrafı zate koyamam
Yaa cok tatli o da aileside öyle diyor. Ama bizimkiler için okul bitmesi lazımKuzeninle kendini kıyaslamak yerine ,
Sevgilin ailesiyle size gelse artık
Sizde haklısınız ama benim babamda çok uç noktada onlara göre :)16 yaşındaki ÇOCUĞUN ebeveynlerinin yaptığı yanlış bence . Küçücük kız sonuçta duyguların en karmaşık olduğu yaşlarda bu benim sevgilim ,fotoğrafla da belgeliyorum ailemde onaylıyor vs gereksiz.. O yaşta evet aşık olunur ama bu kâdar uluorta ilişki yaşanmasını ailelerinin buna çanak tutmasını doğru bulmuyorum.. Çocuk çünkü daha benim için 16 yaş ..
Okulunuz bitsin fikirleri de değişiyor :) Ama önce ne olursa olsun okulunuzu bitirin . Kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadın olun :) sonra bu benim sevdiğim adam deyip tutup kolundan goturun :) Yapacak bisey yok aile sonuçtaSizde haklısınız ama benim babamda çok uç noktada onlara göre :)
Çok haklısınız :)Okulunuz bitsin fikirleri de değişiyor :) Ama önce ne olursa olsun okulunuzu bitirin . Kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadın olun :) sonra bu benim sevdiğim adam deyip tutup kolundan goturun :) Yapacak bisey yok aile sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?