Sizce kimin ki doğru?

iremcikkkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
89
18
18
Canlarım merhaba. 20 yaşındayım. 3 yıldır süren ilişkim var. Ailesiyle tanıştım o da benim annemle teyzemlerle tanıştı. Bı kere kazara babam öğrendi ayrilcaksiniz dedi ama Biz yapamadık kendisı de düzgün annem onaylıyor. Kucuktuk o zaman zaten. Babam sevgili işlerini sevmez hiç arkadaş olur da sevgili yok. Konu açmıştım yine 16 yaşında kuzenim var o erkek arkadaşıyla profil fotoğrafını yapıyor falan babası hiçbişey demiyor ki benden küçük. Sizce kimin ki doğru?

kimin ki doğru derken?tabi ki kuzeninizin erkek arkadaşına siz ve babanız karışamazsınız.kuzeninizin babası sizn erkek arkadaşınıza karışıyor mu?sizin ilişkinize karşı çıkan kendi babanız.onu ikna etmelisiniz.

İşte edemem babam öyle şeyleri hiç hoş karsilamaz

Boşver kimin ki doğru diye sen kendi ailenin kurallarını benimse ve kurallara uy yeter kendinle kimseyi mukayese etME sonra çok uzulursun

Herkesin düşünceleri farklidir.
Doğru olan Ailenin rızasını alman.
Ve daha 20 yaşındasın sevgilini bence hemen ailelerle tanistirma asamasına gecme.
Fotoraf koymak ve ailelere hemen söylemeyi uygun bulmuyorum sonucta sevgili bu bugun var yarın yoklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 yaşındaki ÇOCUĞUN ebeveynlerinin yaptığı yanlış bence . Küçücük kız sonuçta duyguların en karmaşık olduğu yaşlarda bu benim sevgilim ,fotoğrafla da belgeliyorum ailemde onaylıyor vs gereksiz.. O yaşta evet aşık olunur ama bu kâdar uluorta ilişki yaşanmasını ailelerinin buna çanak tutmasını doğru bulmuyorum.. Çocuk çünkü daha benim için 16 yaş ..

Sizde haklısınız ama benim babamda çok uç noktada onlara göre :)

Sizde haklısınız ama benim babamda çok uç noktada onlara göre :)
Okulunuz bitsin fikirleri de değişiyor :) Ama önce ne olursa olsun okulunuzu bitirin . Kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadın olun :) sonra bu benim sevdiğim adam deyip tutup kolundan goturun :) Yapacak bisey yok aile sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…