sizce kişilik mi? yoksa dış görünüş mü?

melda_15

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
33
0
16
Eskişehir
yaklaşık 2 ay önce yakın bir arkadaşım bni biriyle tanıştırdı. o günden beri konuşup msjlaşıoruz.2 kezde görüştük. düşüncelerimiz ve yaşam tarzımız birbirimize çok benzio. ikimizinde beklentileri hemen hemen aynı ama bnm bi sorunum var. bir erkeğin dış görünüşü çok çok çok önemli bnm için... bna beraber olursak bununda düzelebileceğini sylüo. ama bnm hala karar veremiorum. yardımcı olursanız sevinirim :)

Dış görünüşü sizin için önemli ama size yeterince yakışıklı gelmiyor mu? Tam olarak tereddütünüz bu mu?
e peki beraber olursanız nasıl düzelecekmiş? Estetik mi olacakmış, anlamadım?

herzaman kişilik diye düşünürdüm...
sonra yakışıklı olmayan bi adamla evlendim..
şimdi görüyorum ki kişilkte yokmuş...

bence her ikiside önemli
dış görünüşten kastın ne ama?

adam çirkinmi yoksa bakımsız, paçoz ve pismi?

yaklaşık 2 ay önce yakın bir arkadaşım bni biriyle tanıştırdı. o günden beri konuşup msjlaşıoruz.2 kezde görüştük. düşüncelerimiz ve yaşam tarzımız birbirimize çok benzio. ikimizinde beklentileri hemen hemen aynı ama bnm bi sorunum var. bir erkeğin dış görünüşü çok çok çok önemli bnm için... bna beraber olursak bununda düzelebileceğini sylüo. ama bnm hala karar veremiorum. yardımcı olursanız sevinirim :)

İkisi de önemli ama dış görünüş düzeltilebilir.Doğru giyim tarzı,spor..vs.. Ama şu bir gerçek ki Kişilik bir süre sonra çoook öne çıkar. Sadakatsiz olduktan, senin düşüncelerine saygı duymadıktan sonra,kırıldıktan sonra dünyanın en yakışıklı erkeği olsa ne olur...

Dış görünüşü sizin için önemli ama size yeterince yakışıklı gelmiyor mu? Tam olarak tereddütünüz bu mu?
e peki beraber olursanız nasıl düzelecekmiş? Estetik mi olacakmış, anlamadım?

gerçekten de birlikte olursanız nası düzelecek? yani aslında fiziği iyi ama giyim kuşamını değiştirse, sonra saç sakal traşını seveceğiniz bi tarzda yaptırsa idare eder bi durumdamı sizin için ..?

Kişilik değil dış görünüş diyorum ben. Çünkü bir insanın kişiliği ne olursa olsun zaman geçtikçe kusurlar buluruz, ilk zamanlar fark etmediğimiz kusurlar ilerleyen donemde çok büyük görünür gözümüze, yani bir türlü beğenmeyiz.
Dış görünüş öyle değil ama, en azından 10 sene idare eder :))

Benim hayalimdeki erkek tipi çizgi filmdeki johnny bravo'dur. Yakisikli, kasli ve aptal :))):52:

kimi insan vardır yakışıklıdır ama iki kelimeyi biraraya getiremez yada çirkindir konuşması etkiler. Siz bence gördüğünüzde etkilenseydiniz buraya bu konuyu açıyor olmazdınız. Benim de bir takıntım vardı illaki benden uzun olucka nişanlımla aynı boydayız ve ben biraz yapılı olmama rağmen o ince kemikli minyon bir tip asla olmaz derken bi anda başladık sevdim ve nişanlandım. Şimdi de diyorum ki iyiki o olmuşş insanların ne tarz sorunları var en önemli derdimiz dış görünüş olsun...

evet yakışıklı gelmio bna. ama kişilik olarak şuana kadar karşıma çıkan en iyi kişi gibi duyuo...

biraz öncede dediğim gibi siz o elektriği alamamışsınız ki düşünüyosunuz dış görünüşünü bahane ediyosunuz. Yıllar önce bi erkek ark vardı arkadaşlarımın ısrarıyla illaki iyi çocuk vs başla dediler ama çocuğun kafası uzundu bir türlü alışamadım ve bir ayın sonunda başka bahanelerle ayrılmıştır hey gidi hey gençlik günleri....

Kişiliği düzgünse ve en önemlisi seviyorsan dış görünüşün pek bir anlamı olmuyor ama sevmiyorsan takıyor insan böle şeylere .

Kişilik değil dış görünüş diyorum ben. Çünkü bir insanın kişiliği ne olursa olsun zaman geçtikçe kusurlar buluruz, ilk zamanlar fark etmediğimiz kusurlar ilerleyen donemde çok büyük görünür gözümüze, yani bir türlü beğenmeyiz.

Benim hayalimdeki erkek tipi çizgi filmdeki johnny bravo'dur. Yakisikli, kasli ve aptal :))):52:

Evet evet, çok haklısın. Gerçekten kadına değer vermeyen, yalan söylemekten çekinmeyen ya da ana kuzusu ya da fırıldak döndüren ya da sinirli ya da cimri bir johnny bravo'nun dadından yinmez!!!! :))

her ikiside önemli bence. ama kişilik daha önemli tabii. uyumlu olduktan sonra dış görünüş değişmeyecek bişey değil bence...

Ikisi de onemli bence.

Bazi erkekler de cirkin ama cok cekici oluyor.

Tabi yuzune bakilmayacak gibiyse, cikss o olmaz..

bize göre dış görünüş önemli değil ama sana göre önemliyse
değiştiremeyiz bunu.önemli değil desekte sen biryerde tıkanacaksın.
ama gerçekten evlilikse düşünce önemli değil,önemli olan kişilik
evlilik çıkmaya benzemezki
anlaşamadık ayrıldık desek

gerçekten de birlikte olursanız nası düzelecek? yani aslında fiziği iyi ama giyim kuşamını değiştirse, sonra saç sakal traşını seveceğiniz bi tarzda yaptırsa idare eder bi durumdamı sizin için ..?

aslında sizin dediklerinizi yaparsa biraz daha yüzüne bakılcak bi hale gelebilir. bi yandanda düşünüorumki daha önce çok çok daha yakışıklıları oldu hayatımda ama hepsi 5 para etmez çıktı... acaba oda bi şansı haketmiomu die düşünüorum :(

kız güldürdün beni, bilmiyodum arama motorundan baktım jonny ye :))) ne diyim bi yandan hakkında var :)

Back
X