burayı okuyunca aklıma geldi eşimden önce biri vardı sürekli benimle ilgilenirdi hatta açık açık söylerdi de ciddi düşündüğünü. evlilik teklifi bile yapmıştı cevap vermeyeceğimi bildiği halde. gerçekten iyi düzgün biriydi, iyi bir koca iyi bir aile babası olacak biriydi. ailesi Sivasta yaşıyordu tek başına İstanbul da kamu da iyi maaşla çalışıyordu o dönem evini yeni almış arabası olan biriydiyani geleceği düşünerek hareket eden yatırım yapan biriydi de aynı zamanda... fakat burnu bi garipti. bakımlıydı tertemizdi ama o burun beni benden alıp götürüyordu. dış görünüşe önem vermem ama o dönem o burna çok takmıştım ve kendi kendime dedimki ben demekki sevmiyorum etkilenmiyorum bu insandan eğer etkilenseydim bu kadar takılmazdım o buruna :) ve sevmediğimi düşünerek kabul etmedim teklifini...
yıllar sonra karşılaştık, o başkasıyla ben başkasıyla evlenmişim. hatta onun çocuğu bile olmuş:) hayat garip işte ...
yıllar sonra karşılaştık, o başkasıyla ben başkasıyla evlenmişim. hatta onun çocuğu bile olmuş:) hayat garip işte ...