sizce kiskaniliyormuyum

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
363
esim beni kiskaniyor mu bunu anlamak istiyorum.esimiz tarafindan kiskanildigimizi nasil anlariz.üstelik bunu dile getirmiyorsa?ben masum kiskancliklarin iliskiye eylence getirdigine inaniyorum en azindan ben öyleyim.sizce nasil anlarim?evliligimizin ilk baslarinda beni kiskandigini belli ederdi simdi hic birseyime karismiyor.sadece leptopta olunca ne yaptigimi merak ediyor ve disardayken sürekli cevremizdeki erkeklere bakiyor.anlamiyorum.

Son düzenleme:
benim sevgilim her konuda kiskanip birsey söyledigi icin söyle bir örnek verebilirim
tv'de biri ciktiginda offf cok yakisikli fln diyorum tabi bana demedigini birakmiyor ama
benim hosuma gidiyor :)

kıskanmak eylenceli olmuyor da eğlenceli olabilir :ssz:

hayırlısı ne diyeyim, seven insan elbet kıskanır... korur kollar esirger..

benim sevgilim her konuda kiskanip birsey söyledigi icin söyle bir örnek verebilirim
tv'de biri ciktiginda offf cok yakisikli fln diyorum tabi bana demedigini birakmiyor ama
benim hosuma gidiyor :)

yok ben exradan söylüyorum begendigim birini ama tik yok adamda hic bisey demiyor.

bilmiyorum hic dile getirmiyor.bncede seven kiskanir.kiskanmiyorsa sevmiyordur.insan biraz bile kiskanmaz mi ya ben cok kiskancim mesela o birine baksam tepki verir.ama okadarda yapmam yani.anlamiyorum.zaten kafamda bir sürü soru var.bende anlamiyorum evliligimz cok monoton oldu.kis geldi zaten hic bisey ypamiyoruz acayip kar var eve tikilip kaldik ya esimle film bile izlemek istemiyorum onun yaninda sikilmaya basladim.zaten hep oyun oynuyor telefonundan cok sikici.ben sürekli bunu yapmasindan hoslanmiyorum önceden kavga etsek beni dinlerdi benimle konusurdu sben dedim herseyden cok sikildim.canim bisey yapmak istemiyor bana dedi git ozaman.böyle seyler artik sanki beni anlamiyor.benim anlamadigim neden erkekler bu kadar cabuk degsiyor.bunu anlamayacak kadarda tecrübesizim sanirim.ama cok sikildim.neyi yargilayip neyi anlayacagimi anlatacagimi bilmiyorum kafam cok karisik artik.

ama iliskimizdde okadar cok sey yasadikki 10 yillik tecrübemiz var herhalde :)basimiza gelmeyen ayrilmamiz icin okadar cok sey ciktiki akliniza ne geliyorsa ama hala seni seviyorum diye biliyoruz ama o kavga halinde sarf edilen sözler varya iste onlar bana cok sey düsündürüyor bulundugum durum degil.sorguluyorum en basidi kiskanilip kiskanilmadigimida.iki romantik gibi olmak istiyorum.bir kizimiz var 11 aralik da dogum günü var allahin izniyle.tabi birakip gidecegimiz kimsede yok o yüzden cok eve tikildik napalim ki evde buda bizi biraz monoton bir iliskiye yitti zaten birsürü sorun sivicre gibi buz gibi bir ülke offf.malesef burada yalnizim bir destegim yok dogumdan sonra bile bakanim olmadi.cok zor seyler atlattim.o yüzden kizimiz kücük oldugundan onu yanimizdan ayiramiyoruz heryerede onunla gidemiyoruz.

hemde deli gibi kıskanıo eşim..sokakta kör gibi gezmemi istiyo bi tarafa bakınca off sen şuna niye bakıyrsn bu bakışların varya beni rahatsız ediyo diyo halbuki ben o kişiye diel o tarafta levha filan eşyalar onlara bakıyrm..o saplantılı hale getirmş psikolojin bozuk diyrm evt dıyo.dışarda artık rezil oluyrm ben herkes bize bakıo bi bakıom hooop durdu kızıo noldu bakma dıyrm diye..benimnkide aşırı yani..en yakın arkdşı evli sıksık görşrz..çocuklrı oldu doğduya gittik..bugün gidelim tekrar sormadk ayıp oldu diyrm yo ksen şunu görmek için gidyrsn blyrm diyo arkdşnın ismini söyluyo takıntılı bnmkide kıskanılmak güzl biş ideil aşırı olduysa fena oluyo..artı kkendimden şüphe eder duruma gelyrmm.çok kıskanan erkek kendne güvenmeyen erkektr zatn kendsne de diyrm..banamısın demiyyo aynen devam..:S

dile getirmemesi garip . acaba siz ona karışmayın diyemi size karışmıyor :122:

Eşimde dışardayken bakışlarıma dikkat etmediğimi söyler hep. Adamların gözlerinin içine bakıyomuşum, halbuki hiç bakmam.
Bazen diyorum acaba farkında olmadan bakıyomuyumki diye, sürekli kendimi kontrol edyorum ama onun kuruntusu olduğunu anladım :D

Ben eşimdn daha kıskancım ama, her yaptığını merak ederim. Benden gizli birşey yapmasına izin vermem. Birz araştrmacı kimliğim var malesef:D
5 aylık evliyiz ilk zamanlarda herşeyinden şüphelenirdim ama şimdi güveniyorum ona.. Güven arttkça da kıskançlığn dozu düşüyo

bilmiyorum hic dile getirmiyor.bncede seven kiskanir.kiskanmiyorsa sevmiyordur.insan biraz bile kiskanmaz mi ya ben cok kiskancim mesela o birine baksam tepki verir.ama okadarda yapmam yani.anlamiyorum.zaten kafamda bir sürü soru var.bende anlamiyorum evliligimz cok monoton oldu.kis geldi zaten hic bisey ypamiyoruz acayip kar var eve tikilip kaldik ya esimle film bile izlemek istemiyorum onun yaninda sikilmaya basladim.zaten hep oyun oynuyor telefonundan cok sikici.ben sürekli bunu yapmasindan hoslanmiyorum önceden kavga etsek beni dinlerdi benimle konusurdu sben dedim herseyden cok sikildim.canim bisey yapmak istemiyor bana dedi git ozaman.böyle seyler artik sanki beni anlamiyor.benim anlamadigim neden erkekler bu kadar cabuk degsiyor.bunu anlamayacak kadarda tecrübesizim sanirim.ama cok sikildim.neyi yargilayip neyi anlayacagimi anlatacagimi bilmiyorum kafam cok karisik artik.

Yapma güzel kardeşim, inandırma kendini seven kıskanır türü masallarına.

Kıskançlık kendine ve karşıya güvensizliktir. Ne güzel eşinin sana ve kendisine güveni tam. Sakın gaza da gelme evet ya seven kıskanır diyenlere.

Hoşuna mı gidecekti , sana güvenmeyen bir adamla bir ömür geçirmek ? Tadını çıkar.

Son düzenleme:
durup dururken neden kıskansın
kıskanması için bir sebep olması lazım değil mi?
ne güzel demekki hem size hemde kendine güveni var ki
saçma sapan çocukça kıskançlıkları yok
kapıdan dışarı çıkarmasa çok seviyor anlamına geliyor:ssz:

Back
X