Doğuma Hazırlık Sizce kiz mi, erkek mi lütfen yorum lütfennn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cimcimekizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
90
28
88
37
6 haftaligim
Açlık bulantılarım var ac kalmaya gelemiyorum
Adetten önce midem hassaslasti
Koku hassasiyeti çok var
Göğüslerin büyüdü adet olmadan fark ettim halkalarida geni sledi ama koyulasmadi
Istahim yok öyle canim hiç bişey çekmiyor yemekte istemiyor
Adet günün gelmeden daha kaşıklarım battı
Yorgunum halsizim basimda ağrıyı
Belirtilere bakınca kiz gibi ama erkek belirtileride var bunların icin ne dersiniz lütfen yorum yapın

Gözünüz aydın :) sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebeğini.
Bende hamileyim üçüncü gebeliğim , iki oğlum var onlarda ki tek belirtim baş ağrımdı şiddetli. Bende meraktayım bunda baş ağrım yok ve diğer belirtilerde yok koku hassasiyeti var sadece . Bilemiyorum ki çevremizde çok var 4 ay 5 ay kusup erkek doğuran, veya tatlı yeyip içip kız doğuran sanırım pek alakası yok :) hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli inşallah...

Amin canım saolasin senin de yavrularını Allah bağışlasın ilişki gününe dikkat ettin mi peki. Evet çok var otlesu. 2 hamilelik aynı cins çok farklı belirtiler olanda var bizimki vakit geçirmece aynı haftadayız senle birlikte öğreniriz prensestir sağlıkla insallah

Tşk ederim...gördünüzmü siz bebeği ultrsnda. Biz göremedik henüz, kese oluşmuş ama 10 gün sonraya inşallah.. Yok ben ne zaman kaldığımı bilemiyorum, çünkü spiralle korunuyordum :)

Belirtilere göre cinsiyet tahmini çok saçma ve komik geliyo bana yok kusmuğunun rengine bak yok çişinin rengine bak hamileyken yaşadıklarınız hamilelik hormuna karşı vücudun cevap veriş şeklidir mesela benim canım hiç tatlı çekmiyo ekşi yiyorum hep lolipopun dondurmanın bile ekşisini yiyorum ama bebeğim erkek inanmayın şöyle şeylere doktor ne diyosa onu bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…