- 23 Haziran 2017
- 90
- 28
- 88
- 37
- Konu Sahibi Cimcimekizim
-
Gözünüz aydın :) sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebeğini.6 haftaligim
Açlık bulantılarım var ac kalmaya gelemiyorum
Adetten önce midem hassaslasti
Koku hassasiyeti çok var
Göğüslerin büyüdü adet olmadan fark ettim halkalarida geni sledi ama koyulasmadi
Istahim yok öyle canim hiç bişey çekmiyor yemekte istemiyor
Adet günün gelmeden daha kaşıklarım battı
Yorgunum halsizim basimda ağrıyı
Belirtilere bakınca kiz gibi ama erkek belirtileride var bunların icin ne dersiniz lütfen yorum yapın
Ay ağzın bal yesin emiii:)) senin bebişim cinsiyeti ne canimkiz canim bence belirtiler
Amin canım saolasin senin de yavrularını Allah bağışlasın ilişki gününe dikkat ettin mi peki. Evet çok var otlesu. 2 hamilelik aynı cins çok farklı belirtiler olanda var bizimki vakit geçirmece aynı haftadayız senle birlikte öğreniriz prensestir sağlıkla insallahGözünüz aydın :) sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebeğini.
Bende hamileyim üçüncü gebeliğim , iki oğlum var onlarda ki tek belirtim baş ağrımdı şiddetli. Bende meraktayım bunda baş ağrım yok ve diğer belirtilerde yok koku hassasiyeti var sadece . Bilemiyorum ki çevremizde çok var 4 ay 5 ay kusup erkek doğuran, veya tatlı yeyip içip kız doğuran sanırım pek alakası yok :) hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli inşallah...
kiz canim bence belirtiler
Hurafeler isteeeNe alakası var bu belirtilerle anlaşilmaz her kadının her hamileliginde başka başka belirtiler olabilir.
Tşk ederim...gördünüzmü siz bebeği ultrsnda. Biz göremedik henüz, kese oluşmuş ama 10 gün sonraya inşallah.. Yok ben ne zaman kaldığımı bilemiyorum, çünkü spiralle korunuyordum :)Amin canım saolasin senin de yavrularını Allah bağışlasın ilişki gününe dikkat ettin mi peki. Evet çok var otlesu. 2 hamilelik aynı cins çok farklı belirtiler olanda var bizimki vakit geçirmece aynı haftadayız senle birlikte öğreniriz prensestir sağlıkla insallah
Ay ağzın bal yesin emiii:)) senin bebişim cinsiyeti ne canim
Yok daha görmedim canim sürpriz olmus desene kiz olur sağlıkla insallahTşk ederim...gördünüzmü siz bebeği ultrsnda. Biz göremedik henüz, kese oluşmuş ama 10 gün sonraya inşallah.. Yok ben ne zaman kaldığımı bilemiyorum, çünkü spiralle korunuyordum :)
Sağlıkla doğsun belirtilerin nasildi canimkesin degil ama kiz dedi doktor rabbim hayirli nafilisini versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?