- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
Selam kızlar.
Biz sevgilim ile yıllarca hiç bir şekilde sosyal hesap kullanmıyoruz. Zaten ben sevmiyorum hiç olmadı.
2 Ay kadar önce sevgilim facebook açtı sırf oynadığı oyunları takip etmek için ikimizin ismini fotosunu koydu zaten çok az kişi ekledi 10 tane felan. Ben şifresini bilmiyorum hiçte sormadım.
Neyse asıl konu.
Geçen bir kız mesaj atmış işte beni tanıdın mı?, yanındaki kız kim? diye ısrarlar sormuş.
Face hesabı pek aktif değil 2010 da açılmış ama fake gibi.
Sevgilim de buna takmış sen sahte hesap mı açtın diye.
Hayır diyorum hiç yapım değildir bunu biliyor ama tesadüya o kızla bunları konuşurken ben habersiz bir şekilde geç atıyosun kiminle konuştun demişim. Buda sensin gibi geliyor diyor.
Kızda habire mesaj atıyormuş .
Ben şimdi acaba bulsam mı ki kızla konuşsam mı kimsin diye.
Sevgilime dedim inanmıyosan git konuş öğren diye.
Ama ben suçluyum hala.
Sizce napayım 2 gündür bıktım.
Biz sevgilim ile yıllarca hiç bir şekilde sosyal hesap kullanmıyoruz. Zaten ben sevmiyorum hiç olmadı.
2 Ay kadar önce sevgilim facebook açtı sırf oynadığı oyunları takip etmek için ikimizin ismini fotosunu koydu zaten çok az kişi ekledi 10 tane felan. Ben şifresini bilmiyorum hiçte sormadım.
Neyse asıl konu.
Geçen bir kız mesaj atmış işte beni tanıdın mı?, yanındaki kız kim? diye ısrarlar sormuş.
Face hesabı pek aktif değil 2010 da açılmış ama fake gibi.
Sevgilim de buna takmış sen sahte hesap mı açtın diye.
Hayır diyorum hiç yapım değildir bunu biliyor ama tesadüya o kızla bunları konuşurken ben habersiz bir şekilde geç atıyosun kiminle konuştun demişim. Buda sensin gibi geliyor diyor.
Kızda habire mesaj atıyormuş .
Ben şimdi acaba bulsam mı ki kızla konuşsam mı kimsin diye.
Sevgilime dedim inanmıyosan git konuş öğren diye.
Ama ben suçluyum hala.
Sizce napayım 2 gündür bıktım.