Sizce Kızı Face'den Bulup Konuşmalı Mıyım ?

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Selam kızlar.

Biz sevgilim ile yıllarca hiç bir şekilde sosyal hesap kullanmıyoruz. Zaten ben sevmiyorum hiç olmadı.
2 Ay kadar önce sevgilim facebook açtı sırf oynadığı oyunları takip etmek için ikimizin ismini fotosunu koydu zaten çok az kişi ekledi 10 tane felan. Ben şifresini bilmiyorum hiçte sormadım.
Neyse asıl konu.
Geçen bir kız mesaj atmış işte beni tanıdın mı?, yanındaki kız kim? diye ısrarlar sormuş.
Face hesabı pek aktif değil 2010 da açılmış ama fake gibi.

Sevgilim de buna takmış sen sahte hesap mı açtın diye.
Hayır diyorum hiç yapım değildir bunu biliyor ama tesadüya o kızla bunları konuşurken ben habersiz bir şekilde geç atıyosun kiminle konuştun demişim. Buda sensin gibi geliyor diyor.

Kızda habire mesaj atıyormuş .
Ben şimdi acaba bulsam mı ki kızla konuşsam mı kimsin diye.

Sevgilime dedim inanmıyosan git konuş öğren diye.
Ama ben suçluyum hala.
Sizce napayım 2 gündür bıktım.

Ya alınma lütfen sözüm meclisten dışarı da, facede filan karı-koca tek hesap açanlara ayrı bi kılım ben :)

Tavsiyem; kızla filan konuşma canım dallanır budaklanır hiç gerek yok engeli basın geçin hesaptan, kendinizi yıprattığınıza değmez.

Yok canım ben zaten hiç kullanmadım ben tamamen karşıyım. Oda açmış oyun için bana dedi ki face açtım oyun için biri görür derse yanlış anlama ikimizin fotosu ismi var diye yoksa haberim bile olmazdı.

Ver sen şifreyi bide ben konuşim de. Kendi kendine yazcak değilsin ya diye düşünür zaten sevgilin.

Ben dedim git konuş inanmıyosan bana niye sarıyorsun dedim dün gece uyucam dedi bakalım bide öyle diyiyim.

Amannn sevgilinin yanındayken kıza mesaj atın kız dönerse adam anlamış olur senin olmadığını. Kızla konuş için rahat edicek se ya da engelleyin. Dertmi bunlar

KIZIN MESAJLARINI SİZ GÖRDUNUZ MU?

HANGİ OYUN BU FACE HESABI OLMADAN OYNANMIYOR MU?

KIZIN MESAJLARINI SİZ GÖRDUNUZ MU?

HANGİ OYUN BU FACE HESABI OLMADAN OYNANMIYOR MU?

Gördüm ekran görüntüsünü attı. Oyunun ismini bilmiyom ama online savaş oyunuydu face sayfasında bildirim yapılıyormuş onu takip etmek içinmiş.

Amannn sevgilinin yanındayken kıza mesaj atın kız dönerse adam anlamış olur senin olmadığını. Kızla konuş için rahat edicek se ya da engelleyin. Dertmi bunlar

Amannn tamam öyle yaparız sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…