- 23 Haziran 2017
- 90
- 28
- 88
- 37
- Konu Sahibi Cimcimekizim
-
Bu belirtileri bir çoğunu yasadim erkek bebeğim olduKızlar öncelikle kırıcı olmasın hem kendime anı olsun belirtilerimi yazicam yorum yazarsanız çok sevinirim.
Hem sonra bnm gibi meraklı annelereyse eğlence olur.
7 haftalik hamileyim.
Ilk kasikta batma seyirme kasiklarimda ağrı şeklinde daha test yapmadan hissetim.
Koku hassasiyeti ve hafif tiksinme.
Giloguslerim ve halkasi buyudu.
Öğrendiğinden beri alt karında seyirmeler devam ediyor , pit pit atmalar.
aclik bulantılarım çok.ozellikle sabah kalktığımda. Gece uyanınca ve gün içinde acıkınca.
Göğüslerim çok ağrıyor ve büyüdü epey.
Ellerim kurudu.
Canim domates çok çekti.
Kestane şekeri çekti.
Poğaça falanda çok istiyorum.
Ağzımda pas tadi var resmen hep aci.
Kokulara çok hassasım.
Sivilce iki 3 cıktı o kadar.
Burnum çok kasinio üstü.
Böyle tespitlerinin bakalım minigin kizmi erkek mi
Göbek deliğinin altinda hafif bi çizgi olusuyo o cizgininn üstündeki killar yukarisa erkek asagiysa kizKızlar öncelikle kırıcı olmasın hem kendime anı olsun belirtilerimi yazicam yorum yazarsanız çok sevinirim.
Hem sonra bnm gibi meraklı annelereyse eğlence olur.
7 haftalik hamileyim.
Ilk kasikta batma seyirme kasiklarimda ağrı şeklinde daha test yapmadan hissetim.
Koku hassasiyeti ve hafif tiksinme.
Giloguslerim ve halkasi buyudu.
Öğrendiğinden beri alt karında seyirmeler devam ediyor , pit pit atmalar.
aclik bulantılarım çok.ozellikle sabah kalktığımda. Gece uyanınca ve gün içinde acıkınca.
Göğüslerim çok ağrıyor ve büyüdü epey.
Ellerim kurudu.
Canim domates çok çekti.
Kestane şekeri çekti.
Poğaça falanda çok istiyorum.
Ağzımda pas tadi var resmen hep aci.
Kokulara çok hassasım.
Sivilce iki 3 cıktı o kadar.
Burnum çok kasinio üstü.
Böyle tespitlerinin bakalım minigin kizmi erkek mi
O çizgi benim iki hamileliğimde de olmadı. Genelde olurmuş. İki oğlum var. Neden olmadı acaba bende?Göbek deliğinin altinda hafif bi çizgi olusuyo o cizgininn üstündeki killar yukarisa erkek asagiysa kiz
Aşağıya dogruuuuuGöbek deliğinin altinda hafif bi çizgi olusuyo o cizgininn üstündeki killar yukarisa erkek asagiysa kiz
Ben de çok hafif var bünyesel mi acabaO çizgi benim iki hamileliğimde de olmadı. Genelde olurmuş. İki oğlum var. Neden olmadı acaba bende?
Bilmiorm bana da bi bayan söylemiştiO çizgi benim iki hamileliğimde de olmadı. Genelde olurmuş. İki oğlum var. Neden olmadı acaba bende?
Benimki tutmuştu erkek cikti bana da bi bayan söylediAşağıya dogruuuuuAllah ım inşallah genel de tutuyo mu peki
Benimki tutmuştu erkek cikti bana da bi bayan söyledi[/QUOT
Sol göz kapaginda v şeklinde damar varmi canim bide öyle diyolar
Canim sol goz kapağını hafifçe aşağıya çekince v şeklinde bir damar var miBenimki tutmuştu erkek cikti bana da bi bayan söyledi
Olabilir. Çatlaklarım da yok. Halbuki ergenlikte bacaklarımda çatlamalar meydana gelmişti. Ben Hamileliklerimde de olur dedim ama olmadı.Ö
Ben de çok hafif var bünyesel mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?