Doğuma Hazırlık Sizce kizmi erkek mi lütfen yorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cimcimekizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
90
28
88
37
Kızlar öncelikle kırıcı olmasın hem kendime anı olsun belirtilerimi yazicam yorum yazarsanız çok sevinirim.
Hem sonra bnm gibi meraklı annelereyse eğlence olur.
7 haftalik hamileyim.
Ilk kasikta batma seyirme kasiklarimda ağrı şeklinde daha test yapmadan hissetim.
Koku hassasiyeti ve hafif tiksinme.
Giloguslerim ve halkasi buyudu.
Öğrendiğinden beri alt karında seyirmeler devam ediyor , pit pit atmalar.
aclik bulantılarım çok.ozellikle sabah kalktığımda. Gece uyanınca ve gün içinde acıkınca.
Göğüslerim çok ağrıyor ve büyüdü epey.
Ellerim kurudu.
Canim domates çok çekti.
Kestane şekeri çekti.
Poğaça falanda çok istiyorum.
Ağzımda pas tadi var resmen hep aci.
Kokulara çok hassasım.
Sivilce iki 3 cıktı o kadar.
Burnum çok kasinio üstü.
Böyle tespitlerinin bakalım minigin kizmi erkek mi

Belirtiler aldatıcı oluyor. Ben iki oğlumda çok farklı belirtiler geçirdim. Ama eskilerin tahmin yöntemlerine göre yazdığın belirtilerin çoğu erkek bebek bekleyenlerde görülüyor. Sağlıkla gelsin inşallah

Bu belirtileri bir çoğunu yasadim erkek bebeğim oldu

Göbek deliğinin altinda hafif bi çizgi olusuyo o cizgininn üstündeki killar yukarisa erkek asagiysa kiz

Arkadaşlar mrb bende ikinci çocuğuma hamileyim 12+5 haftaligiz 5 yaşında oğlum var geçen muayeneye gittiğimizde dr %51 yine erkek dedi ama kesin değil dedi ultrason resimlerinize göre fikriniz var mı?saglikli olsun da hersey den önce. ..

bulantı konusunda annem kardesıme hamıleyken sızınkı gıbıydı erkek kardeşım oldu

Bu benim 12 haftalikken ki ultrason um arkadaşlar sizinkilere göre cinsiyet konusunda fikriniz var mı dr % 51 erkek ama kesin değil dedi ?

Eklentiler

Kız ve erkek bebeklerin cinsiyet leri 9.haftadan beri neredeyse aynı forumda dolaşırken bi site de gördüm 13. Haftadan sonra değişime giriyor mus oğlumda da bu zamanlarda % 80 kız demişlerdi şimdi % 51 erkek dedi ama kesin değil diye de belirtti. .?sağlıklı olsun da gönlüm kız olmasından yanaydı bu kez ikisini de tatmak için hayırlısı olsun hepimiz icin her zaman hayırlısını diledim Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…