Sizce klomen tedavi iyi midir bir etkisi war mi????

DilanOkten

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
14
43
3
30
Bende bu ay klomen kullandm şuan dr. Tedavisindeyim bakalim ins Allah nasip eder Hepimiz icin Hayırlısni eyLesn Rabbimm

Bende bu ay klomen kullandm şuan dr. Tedavisindeyim bakalim ins Allah nasip eder Hepimiz icin Hayırlısni eyLesn Rabbimm
İnş..hamile kalırsın cnm. Klomen tedavisi kişiye göre'yaşa göre, yumurta rezervine göre değişir cnm. Kimisi bir klomen tedavisi ile bir çok yumurta üretirken kimisinde iğne bile oşe yaramaz.. ama genelde iyidir bir çok insan klomen tedavisinden fayda görmüştür. Senin sorunun nedir canim biraz bahsetsen ona göre bilgi alsan

Ben 1 yıldır ewliyim 21 yasndaym bir kez boş gebelik gecirdim kürtaj la aldilar sonrasnda isteme rağmen olmadi dr. Gittim o klomen werdi onu kullandiktan. Tekrar gittim dr. Klomen iyi gelms cok güzel gelisme werdi dedi artikk hayırlısı diyelim

Ben 1 yıldır ewliyim 21 yasndaym bir kez boş gebelik gecirdim kürtaj la aldilar sonrasnda isteme rağmen olmadi dr. Gittim o klomen werdi onu kullandiktan. Tekrar gittim dr. Klomen iyi gelms cok güzel gelisme werdi dedi artikk hayırlısı diyelim
Korkma ozaman canim ALLAH ın izni ile olur bir daha inş..

Catlama ignesi olmadim canim yumurtam 5 taneydi cunku.5 i de tutar diye korktuk:)gunde iki tane kullanmistim adet bitince
Masallahh cok guzel ya rabbim hepsine uzun hayirli saglikli bereketli ömür nasip etsin insaAllah peki gebeliginizde nelere dikkat ettiniz riskiniz cokmuydu. Kac kilo dogdular kusura bakmayin vok soru soruyorum

Masallahh cok guzel ya rabbim hepsine uzun hayirli saglikli bereketli ömür nasip etsin insaAllah peki gebeliginizde nelere dikkat ettiniz riskiniz cokmuydu. Kac kilo dogdular kusura bakmayin vok soru soruyorum
Cok tesekkur ederim darisi olmayanlara insallah:36:
Riskimiz her cogul gebelikte oldugu gibi erken dogumdu.onun icin de 13 haftamda rahime dikis atildi ve tum gebelik boyunca uzandim.bebekler 32.haftalarinda dogdular kilolari ikisi 1600 gr birisi 1500 gr.21 gun kuvozde kaldilar

Yaaa ne güzel 😇 çok olmuş bunu yazalı ama merak ettim klimen çogul gebelik için mi kullanılıyor
Valla ben onun icin kullanmadim doktor yazdi ben de kullanirken netten okudum cogul gebelik yapa biliyomus diye🤭
Canim birsey sormak istiyorum klomeni kullandiktan sonra yumurtalarin ayni anda mi catladi yoksa bi kac gun arayla mi catladi hatirliyormusun
Sanirim 3u ayni gun catlamisti benim zaten boyutlari bir birine yakindi diger ikisi catlamadi ya da catladiysa da sonra catladi onlari takip etmedik cunku.iste o uc tane de ucuz oldu🤭

Valla ben onun icin kullanmadim doktor yazdi ben de kullanirken netten okudum cogul gebelik yapa biliyomus diye🤭

Sanirim 3u ayni gun catlamisti benim zaten boyutlari bir birine yakindi diger ikisi catlamadi ya da catladiysa da sonra catladi onlari takip etmedik cunku.iste o uc tane de ucuz oldu🤭
Ayy cok guzel yaa

Back
X