- 15 Ağustos 2016
- 14
- 43
- 3
- 30
- Konu Sahibi DilanOkten
-
İnş..hamile kalırsın cnm. Klomen tedavisi kişiye göre'yaşa göre, yumurta rezervine göre değişir cnm. Kimisi bir klomen tedavisi ile bir çok yumurta üretirken kimisinde iğne bile oşe yaramaz.. ama genelde iyidir bir çok insan klomen tedavisinden fayda görmüştür. Senin sorunun nedir canim biraz bahsetsen ona göre bilgi alsanBende bu ay klomen kullandm şuan dr. Tedavisindeyim bakalim ins Allah nasip eder Hepimiz icin Hayırlısni eyLesn Rabbimm
Korkma ozaman canim ALLAH ın izni ile olur bir daha inş..Ben 1 yıldır ewliyim 21 yasndaym bir kez boş gebelik gecirdim kürtaj la aldilar sonrasnda isteme rağmen olmadi dr. Gittim o klomen werdi onu kullandiktan. Tekrar gittim dr. Klomen iyi gelms cok güzel gelisme werdi dedi artikk hayırlısı diyelim
Merhaba cok uzun zaman olmus ama yazmak istedim catlatma igneside oldunuz mu klomenden sonra birde gunde kac kez kullandiniz adetinizin kacinci gunu basladiniz1 aylik klomen sonrasi 3uzlere hamile kaldim
Yazdiklarina bakılırsa bi sorunun yok canim inşallah sana da etki eder
Catlama ignesi olmadim canim yumurtam 5 taneydi cunku.5 i de tutar diye korktuk:)gunde iki tane kullanmistim adet bitinceMerhaba cok uzun zaman olmus ama yazmak istedim catlatma igneside oldunuz mu klomenden sonra birde gunde kac kez kullandiniz adetinizin kacinci gunu basladiniz
Yaa MaşAllah üçüz çok zor bı o kadar da güzeldirCatlama ignesi olmadim canim yumurtam 5 taneydi cunku.5 i de tutar diye korktuk:)gunde iki tane kullanmistim adet bitince
Tesekkur ederimYaa MaşAllah üçüz çok zor bı o kadar da güzeldirAllah bağışlasın
Masallahh cok guzel ya rabbim hepsine uzun hayirli saglikli bereketli ömür nasip etsin insaAllah peki gebeliginizde nelere dikkat ettiniz riskiniz cokmuydu. Kac kilo dogdular kusura bakmayin vok soru soruyorumCatlama ignesi olmadim canim yumurtam 5 taneydi cunku.5 i de tutar diye korktuk:)gunde iki tane kullanmistim adet bitince
Cok tesekkur ederim darisi olmayanlara insallahMasallahh cok guzel ya rabbim hepsine uzun hayirli saglikli bereketli ömür nasip etsin insaAllah peki gebeliginizde nelere dikkat ettiniz riskiniz cokmuydu. Kac kilo dogdular kusura bakmayin vok soru soruyorum
Yaaa ne güzel1 aylik klomen sonrasi 3uzlere hamile kaldim
Canim birsey sormak istiyorum klomeni kullandiktan sonra yumurtalarin ayni anda mi catladi yoksa bi kac gun arayla mi catladi hatirliyormusun1 aylik klomen sonrasi 3uzlere hamile kaldim
Valla ben onun icin kullanmadim doktor yazdi ben de kullanirken netten okudum cogul gebelik yapa biliyomus diyeYaaa ne güzelçok olmuş bunu yazalı ama merak ettim klimen çogul gebelik için mi kullanılıyor
Sanirim 3u ayni gun catlamisti benim zaten boyutlari bir birine yakindi diger ikisi catlamadi ya da catladiysa da sonra catladi onlari takip etmedik cunku.iste o uc tane de ucuz olduCanim birsey sormak istiyorum klomeni kullandiktan sonra yumurtalarin ayni anda mi catladi yoksa bi kac gun arayla mi catladi hatirliyormusun
Ayy cok guzel yaaValla ben onun icin kullanmadim doktor yazdi ben de kullanirken netten okudum cogul gebelik yapa biliyomus diye
Sanirim 3u ayni gun catlamisti benim zaten boyutlari bir birine yakindi diger ikisi catlamadi ya da catladiysa da sonra catladi onlari takip etmedik cunku.iste o uc tane de ucuz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?