sizce konuşmalı mıyım

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
133
42
kızlar kuzenim özel bir hastanede hemşire evli ve bir kızı var cok bakımlı ve güzel bir bayan.. ancak hastanede calısan ortak bir tanıdık hastanede kuzenimin bir doktorla ilişkisi olduguna dair dedikodu cıktıgını ve calkalandıgını söyledi... sizce bu durumda onu uyarmalımıyım yani öyle bişey olmasa bile dikkat etmesi açısından yoksa unutmalı mıyım bu durumu.. hangisi benim görevim bilemedim

kızlar kuzenim özel bir hastanede hemşire evli ve bir kızı var cok bakımlı ve güzel bir bayan.. ancak hastanede calısan ortak bir tanıdık hastanede kuzenimin bir doktorla ilişkisi olduguna dair dedikodu cıktıgını ve calkalandıgını söyledi... sizce bu durumda onu uyarmalımıyım yani öyle bişey olmasa bile dikkat etmesi açısından yoksa unutmalı mıyım bu durumu.. hangisi benim görevim bilemedim
tabiki uyarmalısın

Söyleyin tabi.ama kimden duyduğunuzu filan da söyleyin net bir şekilde. Yani böyle birşey duydum ama kimden duydugumu soyleyemem filan yapmayın.

Alt alta 2 konunuzu gördüm,ikiside 3. şahıslarla alakalı.
Dedikoduyu mu çok seviyorsunuz,yoksa gerçekten başkalarının dertlerini mi dert ediniyorsunuz anlamadım.
yok tatlım aslında dedikodu deil ama ikisini de üst üste dün biri söyledi ve üzüldüm acaba nasıl uyarırım die çözüm arıyorum

2 kişi hakkında konu 2side güzel alımlı falan filan ama 2 side sorunlu hepte derdi size düşmüş :KK14: 3 konunuzu merakla bekliyorum

2 kişi hakkında konu 2side güzel alımlı falan filan ama 2 side sorunlu hepte derdi size düşmüş :KK14: 3 konunuzu merakla bekliyorum
inanmak zorunda deilsin canım bazen böyle şeyler tuhaf bi şekilde peşpeşe gelebilir beni yargılayacagına yorumunu yap yada yapma ben miyim sanki konu... üçüncü konumu biara sana özelden yazarım:KK45::KK45::KK45:

Bak alıntı yaptığın şey yorumumdu özel msjlarla ilgilenmiyorum yorma kendini
senin yaptıgın ne o da benim yorumum komik misin oynuyo musun anlayamadım seni:21::21: ben kendimi hiç yormayı sevmem zaten tatlım rahat ol.. ozman takip et takıl bana hayatını yaşa ... üçüncü konumla geliyorum canımmmmm:KK6::KK6::KK6:

Onu uyarın,fakat tanıdığın kim olduğunu da söyleyin ki başınız sonradan ağrımasın.

Back
X