sizce kullanmalı mıyım?

yolcu20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
3.017
477
0
Ankara
merhaba arkadaşlar:3: 2 yıldır kullandığım çubuk blenderın parçalayıcı ağzı 1 aydır çok yüksek sesle çalışıyordu. her defasında korkarak da olsa sonunun nereye varacağını merak edip kullanmaya devam ettim ama dün elimde patladı:5: açtığımda iğrenç bir yanık kokusuyla karşılaştım. denemek için diğer uçları taktım onlar sorunsuz çalışıyordu. atmaya kıyamıyorum ama doğal olarak da çarpılmakdan da korkuyorum.:26:

sizce "giden gitmiştir kalan sağlar bizimdir" felsefesiyle yola devam mı? yoksa "cana geleceğine mala gelsin, senden değerli mi, at gitsin" mi dersiniz?:37:

çok pahalı sayılmaz ama durumu pek iyi olmayan bir akrabamın hediyesiydi. atarsam vicdan azabı duymaktan korkuyorum açıkçası:26:

Allah allah çarpılacaksın arkadasıım at gitsin ne azabı,böyle bir küçük ev aletiyle öldü bir tanıdıgımız üstelik çocugu yeni dogmuştu.Ve alet sıfırdı.Ucuz bir markaydı ama elektrik kaçagı varmış...

Sana yazık degil mi? Tamir de etseler güvenmem ben şahsen duman çıkmış vs vs ...Şimdi herşey Çin yapımı...Marka iyi olsa bile maliyet ucuz,malzeme ucuz...Devir kullan at devri...Benden demesi...

Back
X