- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.311
- 83
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurtaj saglik anlaminda buna engel olmuyordur. Ama ruhen kotu durumdaysaniz bu engelliyordur. Imkaniniz varsa bir psikolog ile görüşün.Kızlar merhaba,
Ben 20 yaşındayken evlilik dışı hamile kaldım. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Sizce bu sebepten mi hamile kalamıyorum. Ben hep kendimi suçladım bu konuda. Sizce bu suçluluk hissi ve çok istemem vs. Bilemiyorum. Kendimi anlatamıyorum. Umarım hamile kalabilirim...
Ne kadar süredir korunmuyorsunuz?Kızlar merhaba,
Ben 20 yaşındayken evlilik dışı hamile kaldım. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Sizce bu sebepten mi hamile kalamıyorum. Ben hep kendimi suçladım bu konuda. Sizce bu suçluluk hissi ve çok istemem vs. Bilemiyorum. Kendimi anlatamıyorum. Umarım hamile kalabilirim...
Bir klinikti ama o zamanlar çok kötü günlerdi o yüzden kötü bir klinikti. Nasıl desem hiç içime sinmediMecburi kurtaj yasayip sonra hamile kalan cok kisi var. Eger merdiven alti bir yerde degilde bir klinikte yaptirdiysaniz sorun olmaz
Temmuzun 7sinden beriNe kadar süredir korunmuyorsunuz?
yani maddi durumum yoktu ucuz bir klinikti.Bir klinikti ama o zamanlar çok kötü günlerdi o yüzden kötü bir klinikti. Nasıl desem hiç içime sinmedi
Temmuz 7 derken, 2019 mu?Temmuzun 7sinden beri
Keyfi değildi ki cahillikti.Sizinki gibi keyfi değil de bebeğini düşürdüğü için mecburi kürtaj olan bir sürü anne var. Sorununuzun fizikselden ziyade psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Ee daha 1 ay olmus yani daha dur yahu.Temmuzun 7sinden beri
Hayır 1 aydır. Ama eşimle 6 senedir beraberiz ara sıra korunmadığımız zamanlar da oldu aralıklı yani.Temmuz 7 derken, 2019 mu?
Aralıklı olarak korunmadığımız çok zaman oldu. 1 aydır düzenli olarak korunmadan oluyor.Ee daha 1 ay olmus yani daha dur yahu.
Öyle bir ayda çocuk olmaz her zaman. 1 yıl korunmasız ilişki ile gebe kalınamama durumunda infertilite tanısı konuluyor. Geçmiş konularınızda obeziteniz olduğunu eşinizin boşalamadığını yazmışsınız. Bunlar da gebe kalmaya engel teşkil eder. Kürtajla alakalı rahimde problem olup olmadığını anlamak içinde rahim filmi ve jinekolojik muayene gerekir.Temmuzun 7sinden beri
Bazen boşalabiliyor bazen sanırım stresten boşalamıyor. Evet. Obezite de mi engel? Bunu bilmiyordum.Öyle bir ayda çocuk olmaz her zaman. 1 yıl korunmasız ilişki ile gebe kalınamama durumunda infertilite tanısı konuluyor. Geçmiş konularınızda obeziteniz olduğunu eşinizin boşalamadığını yazmışsınız. Bunlar da gebe kalmaya engel teşkil eder. Kürtajla alakalı rahimde problem olup olmadığını anlamak içinde rahim filmi ve jinekolojik muayene gerekir.
Tabi overler üzerinde olumsuz etkisi var. Gebe kalmayı zorlaştırır.Bazen boşalabiliyor bazen sanırım stresten boşalamıyor. Evet. Obezite de mi engel? Bunu bilmiyordum.
O aynı zaman da keyfi de oluyor işte. Biz evli olduğumuz halde iki üç yöntemle korunuyoruz. Çünkü bu bizim için geri dönüşü olmayan bir durum. Neyse. Daha bir aydır deniyornuşsunuz, olur elbette. Biz 3. ayda tutturmuştuk.Keyfi değildi ki cahillikti.
Keyfi dediğiniz şey bende 9 senedir vicdan azabına sebep olan bir şey. Bu kadar vicdansız olmayın. Karşınızdakinin de psikolojisini düşünün.O aynı zaman da keyfi de oluyor işte. Biz evli olduğumuz halde iki üç yöntemle korunuyoruz. Çünkü bu bizim için geri dönüşü olmayan bir durum. Neyse. Daha bir aydır deniyornuşsunuz, olur elbette. Biz 3. ayda tutturmuştuk.