Sizce kuruma çizgisi mi gebelik mi

EymenMeyraa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
92
-156
6
32
Arkadaşlar cuma günü test yaptım 10 dk sonra baktım negatif çıktı sonra da bakmadım teste ilişki üstünden 11 gün geçmişti fakat test aldığım sayfa erken çıkmaz yazdı bugün bi baktım çizgi var size böyle oldu mu sizce gebelik var mı yoksa kuruma çizgisi mi

Eklentiler

• D7F92884-35BF-40D0-995E-7740402D5159.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 987
  • 9B0C7F4F-0C76-49A8-BCA1-FCB342A7EFF0.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 659
ılıskıye gırdıgın gun yumurtlama olduysa o gun dollenme oluyor zaten evet cıkabılır ama kuruma cızgısı. bazı kısılerın 7. gun yerlesır bazısının 9:) o da 2 gun testte cıkma suresını degıstırıyor gordugun uzre. su an negatıftır 2 gune pozıtıf olur yanı :)hakkında hayırlısı :) o 10 dk ıcınde senın farkemedıgın ıncelıkte cıkmıs ve durdukca belırgınlesmıs de olabılır. bunu anlaman ıcın bı kac gun sonra tekrar yapman lazım. 10 bekledıkten sonra cıkınca cızzgıyı degerlendırme. cıkcak olan 3 4 dk ıcınde cıkıyor :)

Merhabalar arkadaşlar. Adetime 9 gün var ancak kasıklarımda ve sırt bel bölgemde iki gündür ağrı var diye bugün sabah ( 8.30 da ) erken gebelik testi yaptım. İlk yaptığım 5 dk içinde hayalet gibi incecik bir çizgi belirdi ancak ışığa tutunca görünüyordu. Ve şimdi saat 19:00 ve test durduğu yerde bu hale gelmiş...acaba kuruma çizgisimidir? Daha önceleri ince çizgiler görüp çok hayal kırıklığı yaşadım...bilgisi tecrübesi olanlar yorumlarsa çok sevinirim...

Eklentiler

• EA774AE9-D6DF-40D4-A45A-10A1E5B2FCFC.webp
    12 KB · Görüntüleme: 570
Yani ilk 5 dakkada azda olsa çizgi varsa gebelik oluşmuş olabilir bıraz daha bekleyip testi tekrarlayabilirsiniz bir iki gün sonra.Veya kan verirsiniz bikac gün sonra

Erken gebelik testlerinde hayalet çizgi de çıkabiliyor bazen yanıltıcı olabiliyor, kaset test yapabilirsiniz bu testlerinde en erken net cevabı 1 haftadır. 2 gün sonra tekrarlarsanız daha olumlu bir cevap alabilirsiniz

Yani ilk 5 dakkada azda olsa çizgi varsa gebelik oluşmuş olabilir bıraz daha bekleyip testi tekrarlayabilirsiniz bir iki gün sonra.Veya kan verirsiniz bikac gün sonra
Çizgi dediğim gibi ilk beş dak. Belli belirsizdi. Şimdi de beyaz bir şerit oluşmuş ben de kuruma diyedüşündüm daha çok yarın tekrar yapacağım inşallah vardır bir şeyler...teşekkürler

Erken gebelik testlerinde hayalet çizgi de çıkabiliyor bazen yanıltıcı olabiliyor, kaset test yapabilirsiniz bu testlerinde en erken net cevabı 1 haftadır. 2 gün sonra tekrarlarsanız daha olumlu bir cevap alabilirsiniz
Teşekkür ederim daha önceleri hayalet çizgiler beni hayal kırıklığına uğrattığı için çok umutlanmadan tekrar test yapacağım

Teşekkür ederim daha önceleri hayalet çizgiler beni hayal kırıklığına uğrattığı için çok umutlanmadan tekrar test yapacağım
Benim de o şekilde olduğu için kesinlikle şu erken gebelik testlerine para vermeyeceğim diye yemin etmiştim, o gün hayalet çizgiyi gördükten sonra bir daha görmek için 10 tane test almıştım nerdeyse umut işte diyor insan bir daha göreceğim diye, en mantıklısı 1 hafta kala kan testi verin ben 4 gün kala öğrenmiştim 1 hafta kala da gitseymişim öğrenirmişim bence çünkü 4 gün kala beta değerim 96 çıkmıştı. Dilerim Rabbim gönlünüze göre verir inşallah

Ne güzel olumlu mutlu haberi almışsın İnşallah sağlıkla doğar bebişin Ben de adete yakın tekrar edicem testleri toplu almıştım hepsini kullanırım artık 3-4 gün kala test veririm eğer çizgiler netleşirse. Bu arada sen hayalet çizgi mi görmüştün kan testi verdiğinde ??

Yok hayır şöyle oldu, mart ayında reglime 1 hafta kala erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı diğer ayda regliden sonra hamileliğimi öğrendim zaten

hayalet çizgi gördüğünde negatifti demek benimki de öyle muhtemelen...bir sonraki ay erken gebelik testi yapmadan reglinin geçmesini bekledin yani...keşke o kadar sabırlı olsam ama merak ediyorum umutsuz bile olsam...

hayalet çizgi gördüğünde negatifti demek benimki de öyle muhtemelen...bir sonraki ay erken gebelik testi yapmadan reglinin geçmesini bekledin yani...keşke o kadar sabırlı olsam ama merak ediyorum umutsuz bile olsam...
Tam tersi beklemedim 6 gün kala inatla ovulasyon testi ve kaset test yaptım yoktu, sonra herkes bana hamilesin diyip durdu ufaktan bende hissediyorum ama kabullenemiyorum. Sonra hastanede ziyaret vardı o gün bir acıktım anlatamam hiç olmadığım kadar eve geldim 4 gün kalmıştı ovulasyon yapayım dedim pik gibiydi aynı gece de 11 saat yani erken değil gaza gelip kaset test yaptım çift çizgi net olmasa da gördüm ertesi günü de beta verdim uzun oldu biraz

Yaa sen de sabırsızmışsın ben gibi benim 8 gün var yani hala umut olabilir öyleyse şuan kaç haftalık merak ettim?? İnşallah ben de burdan bebiş haberi veririm artık Hayırlı olsun tekrar

Yaa sen de sabırsızmışsın ben gibi benim 8 gün var yani hala umut olabilir öyleyse şuan kaç haftalık merak ettim?? İnşallah ben de burdan bebiş haberi veririm artık Hayırlı olsun tekrar
8 haftalık canım, sen biraz daha sabret inşallah hiç beklemediğin anca çiçek açar umutların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…