- 3 Aralık 2024
- 45
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi angelsercan
-
Benim de adete bir hafta kala negatif verdi. Hala şansım var mı bilmiyorum. Çatlama üzerinden 12 gün geçti. Test yapmak istemiyorumPredictor ısrarla bana negatif veriyordu gebelik olsada olmasada negatif sizin reglniz geçti mi bence var gibi gebelik hayırlısı olsun
Sizce pozitif mi herkes ten yorum bekliyorumBenim de adete bir hafta kala negatif verdi. Hala şansım var mı bilmiyorum. Çatlama üzerinden 12 gün geçti. Test yapmak istemiyorum
Kimse yokmuSizce pozitif mi herkes ten yorum bekliyorum
Regl gecikti çok sonra 1 gün kanamam oldu sonra bitti 2 gün sonra akıntı seklınde kanamam olduÇok hafif bi gölge gibi bir çizgi var gibi kaç kuruma çizgisinde olabilir yarın sabah ilk idrarla yap gecikme var mı birde
Bence regl 1 gün sürmezRegl gecikti çok sonra 1 gün kanamam oldu sonra bitti 2 gün sonra akıntı seklınde kanamam oldu
Kuruma çizgisiSizce pozitif mi herkes ten yorum bekliyorum
Sizce pozitif miÇok hafif bi gölge gibi bir çizgi var gibi kaç kuruma çizgisinde olabilir yarın sabah ilk idrarla yap gecikme var mı birde
Kimse yokmuSizce pozitif mi
Kimse yokmuÇok hafif bi gölge gibi bir çizgi var gibi kaç kuruma çizgisinde olabilir yarın sabah ilk idrarla yap gecikme var mı birde
Acilde hemen sonuç cikiyormu şimdi gitsemYarında verebilrsin canım acilden bakıyorlar hemende sonuç çıkıyor e nabız varsa oradan da takip edebilrsin .varsa kesin çıkar
Pozitif miÇok hafif bi gölge gibi bir çizgi var gibi kaç kuruma çizgisinde olabilir yarın sabah ilk idrarla yap gecikme var mı birde
Pozitif mi sizceÇok hafif bi gölge gibi bir çizgi var gibi kaç kuruma çizgisinde olabilir yarın sabah ilk idrarla yap gecikme var mı birde
Kimse yokmu yaPozitif mi
VR mi sizcePredictor ısrarla bana negatif veriyordu gebelik olsada olmasada negatif sizin reglniz geçti mi bence var gibi gebelik hayırlısı olsun
Merhaba nedir sonucunuz?Sizin gibi cıktı testlerim sonra daha net gördüm ama predictorde daha net olması gerekirsen daha silik gördüm.Gecşkmemin 5. Gününde lekelenme yaşadım henüz kan vermedim sonucunuzu merak ettimVR mi sizce
EvetDıger aylarda attıgınız testler hep negatıflemi
Sonuclandı
Bu testler dahs belırgın ama kan yada test tekrarlayarak devam edın
Gününüz gectımı
Neden bı kan vermiyorsun ben catladim meraktan ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?