Sizce kuruma çizgisi mi

hilal nur ergen

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2024
68
15
8
25
Merhaba adetime 3 gün var ama hemen böyle yaptığımda hayalet çizgi belirdi bilemedim sizce bi yardımcı olurmusunuz lütfen

Eklentiler

• 1000012972.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 1000012966.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 46
İkinci fotoğrafta biraz belli oluyor arkadaşın dediği gibi sabah ilk idrarla yaparsanız daha doğru sonuç verir
Yarın sabah mı yapayım iyi
Evet tatlım iki üç gün daha sabret
Tamam ablam ay çok sağol beklicem biraz daha inşallah sabrederim bu gebelik testinin markasını araştırdım kesin diorlar özellikle internetten buldum sipariş verdim markası pyro clinice inşallah dedikleri gibidir yanıltmaz beni♡♡

Merhaba adetime 3 gün var ama hemen böyle yaptığımda hayalet çizgi belirdi bilemedim sizce bi yardımcı olurmusunuz lütfen
Benim de adetime 7 gün kala aynı sizin gibi 3 dakika sonunda belirdi . Ertesi gün tekrarladım çok minik bir farkla daha belirgin cikti ama yine de silikti . Bugün yaptim çok net pembelik oldu akşam yapmama rağmen . Büyük ihtimalle pozitiflik var sizde de

Ay inşallah o kadar çok zamandır bekliyoruz ki bu haberi umarım test yanıltmaz ya ♡

İnşallah canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah sabrın sonu selamet bende iki yıldır uğraşıyorum geçen yıl üç buçuk aylık kalp durması sebebi ile mecburi küretaj oldum ama bak tekrar gebe kaldım sen bol bol dua et Rabb'im kapısına gideni boş çevirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…