- 12 Nisan 2024
- 68
- 15
- 8
- 25
- Konu Sahibi hilal nur ergen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım var ben gördüm iki üç gün daha sabah ilk idrarla yap sonra kan var inşallah gerçekten vardırMerhaba adetime 3 gün var ama hemen böyle yaptığımda hayalet çizgi belirdi bilemedim sizce bi yardımcı olurmusunuz lütfen
Ay inşallah ya var dimi ayy çok sağol yaa adetime 3 gün var çünkü biraz daha mı bekliyim o zaman ♡♡Canım var ben gördüm iki üç gün daha sabah ilk idrarla yap sonra kan var inşallah gerçekten vardır![]()
Evet tatlım iki üç gün daha sabretAy inşallah ya var dimi ayy çok sağol yaa adetime 3 gün var çünkü biraz daha mı bekliyim o zaman ♡♡
Yarın sabah mı yapayım iyiİkinci fotoğrafta biraz belli oluyor arkadaşın dediği gibi sabah ilk idrarla yaparsanız daha doğru sonuç verir![]()
Tamam ablam ay çok sağol beklicem biraz daha inşallah sabrederim bu gebelik testinin markasını araştırdım kesin diorlar özellikle internetten buldum sipariş verdim markası pyro clinice inşallah dedikleri gibidir yanıltmaz beni♡♡Evet tatlım iki üç gün daha sabret![]()
Benim de adetime 7 gün kala aynı sizin gibi 3 dakika sonunda belirdi . Ertesi gün tekrarladım çok minik bir farkla daha belirgin cikti ama yine de silikti . Bugün yaptim çok net pembelik oldu akşam yapmama rağmen . Büyük ihtimalle pozitiflik var sizde deMerhaba adetime 3 gün var ama hemen böyle yaptığımda hayalet çizgi belirdi bilemedim sizce bi yardımcı olurmusunuz lütfen
Ay inşallah o kadar çok zamandır bekliyoruz ki bu haberi umarım test yanıltmaz ya ♡Benim de adetime 7 gün kala aynı sizin gibi 3 dakika sonunda belirdi . Ertesi gün tekrarladım çok minik bir farkla daha belirgin cikti ama yine de silikti . Bugün yaptim çok net pembelik oldu akşam yapmama rağmen . Büyük ihtimalle pozitiflik var sizde de
Günden güne koyulaşmayı takip ediyorlar anladığım kadarıyla yanılma olmaması için . Ben de onun takibini yaptım . Kan vericem adet günüm gelince 4ünden sonraAy inşallah o kadar çok zamandır bekliyoruz ki bu haberi umarım test yanıltmaz ya ♡
Seninde adet günün 4ümü benimkide 3ü ay inşallah seninde vardır çok sevindimmm♡Günden güne koyulaşmayı takip ediyorlar anladığım kadarıyla yanılma olmaması için . Ben de onun takibini yaptım . Kan vericem adet günüm gelince 4ünden sonra
Evet yakın tarihlermiş. Ben çok istemediğim halde heyecanlı bir bekleyiş gerçekten . Hayırlısı olsun inşallah gönlünce olurSeninde adet günün 4ümü benimkide 3ü ay inşallah seninde vardır çok sevindimmm♡
Ay çok sağol seninde inşallahEvet yakın tarihlermiş. Ben çok istemediğim halde heyecanlı bir bekleyiş gerçekten . Hayırlısı olsun inşallah gönlünce olur![]()
İnşallah canım benim Allah gönlüne göre versin inşallahYarın sabah mı yapayım iyi
Tamam ablam ay çok sağol beklicem biraz daha inşallah sabrederim bu gebelik testinin markasını araştırdım kesin diorlar özellikle internetten buldum sipariş verdim markası pyro clinice inşallah dedikleri gibidir yanıltmaz beni♡♡