Sizce mesaj atmalı mıyım?

Aynen ailesi birilerini buluyormus benden öncesinde de . Ve anladığım kadarıyla bi an önce evlilik istiyordu

Haklısınız ama dönmez soğuttun kendinden demisti

Haklısınız ama dönmez soğuttun kendinden demisti

bence hiç mesaj atmayın o zaman, gerçekten size zor gelebilir şu an ama zaman her şeyin ilacı bir bakmışsınız çok daha güzel bir ilişkiniz var

Ben olsam yazmazdım adam daha yolun başında sizi istememiş.barısmak ısteseydı emin ol elinden geleni yapardı ama yapmamıs
Bende ailemle tanışacagı hafta vazgectim hazir hissetmiyorum bekler misin dedim o kendini kaptırmıştı cok öfkelendi çekti gitti . Ablam konusmaya çalışmış onada olmaz artık Demis ben hala msj mi atsam diyorum ne salakca dimi.

Bana göre en ufak zorlukta arkasını dönecek biriymiş gibi geldi sırtınızı nasıl dayayacaksınız bu kişiye sorabilir miyim ben bunun örneğini yaşadım malsef sonu hüsranla bitti

Bana göre en ufak zorlukta arkasını dönecek biriymiş gibi geldi sırtınızı nasıl dayayacaksınız bu kişiye sorabilir miyim ben bunun örneğini yaşadım malsef sonu hüsranla bitti
Ben hataliyim ama son anda vazgectim :/ onun bi günahı yoktu

Ben hataliyim ama son anda vazgectim :/ onun bi günahı yoktu

benim ilk konumu okursan nedemek istediğimi anlarsın o bir erkek olarak kolayı seçmemeliydi hadi seçti diyelim senin aramalarını açmalıydı yani senle barışmaya herşeye rağmen hazır olmalıydı suçu senin üzerine atarak vicdan rahatlattı belkide..ama yinede onu en iyi sen tanırsın ben artık kimseye güvenmek istemiyorum belkide bu yüzdendir tüm önyargılarım

Cok aradim msj attim başta engelliydim sonradan engeli kaldirdi yine yazdim ama cevap dahi vermedi bende Eylül den beri hic ulasmadim artik ona

Allah yardımcınız olsun böyle konular cok zor atlatiliyor insan soğuyor tekrar sevemem diye düşünüyor.

Allah yardımcınız olsun böyle konular cok zor atlatiliyor insan soğuyor tekrar sevemem diye düşünüyor.

Bana kalırsa ondan vazgeç..Vazgeçtiğin an sana geri dönecektir belkide kendince şuan tek isteği senin burnunun sürtülmesi..Süt bulandı artık tekrar olur mu evet olabilir ama malesef izi kalıyor ve kolay kolayda unutulmuyor.İstihareye yatmayı dene dualar et ve bence artık bişiler yapmayı çaba göstermeyi bırak..

Hayır..tekrar sevmeyi bırakmak istemiyorum yeterki Rabbim hayırlısını çıkarsın karşıma yeni birinden hoşlandım bile oda dengesiz çıktı ne istediğini bilmeyen bir tip buda ikinci konum zaten:) ama bu defteride kapatmak zorundayım Bazen naparsan yap oldurmaz Allah ve biz bundaki hayrı çok sonra görürüz

Sanki tam nikah kıyılacakmış da siz ortamı terketmiş muamelesi görmüşsünüz son anda caydım derken ertesi gün geleceklerdi hazırlık falan yaptılar da son anda mı istemediniz yoksa aksi bir durumda annesi bu kadar hastanelik olması abartılmış gibi biraz sevseydi bunca zamandır illa ki dönüş yapardı boşuna mesaj atmayın yolunuza bakın bazı insanlar karar verdiyse bitmiştir o kararından ne yapsanız döndüremezsiniz sanırım öyle bir kişilik sevse bile ilk önce verdiği karar onlar için daha önemlidir.

Olabilir hazır hıssetmeyebılırsın oda dünden razı gıbı kabullenmiş kesınlıkle yazmayın kendınızi önemsizlestırırsın

Bence atma ailesinde zaten kötü bi ertiba bırakmışsın yılışık olursun bide onların gözünde

Öyle bir hazırlık filan yoktu annemle annesi filan tanışacaktı. Annesi sanırım oğlu evlenmicek diye korkuyor inanin bilmiyorum özür diledim aradim cevap dahi vermedi üç ay oldu

Teşekkür ederim hala numaramı silmemis durumlarima bakiyor buda cok ilginç

Konu açıldığında birkaç defa söyledim ama hep ikna ediyordu ve ailesi baskiliyordu sanırım onlara yansitmiyordu

Yani bi insan sakinleştirip rahatlatmak yerine böyle kolaylıkla bitti diyebiliyorsa zaten değer vermemiş demektir. Ki sevse 3 ayda mutlaka arar, yazar bi şekilde iletişime geçmeye çalışırdı. Acı ama gerçek, yoluna devam ediyor. Sen de kendini sev ve yoluna bak güzelim.

Haklısınız teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…