Sizce mesaj atmalı mıyım?

forever6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
175
44
98
35
Mrb. arkadaşlar önceki açtığım konulardan sonra özet geçmek istiyorum. Yaklaşık bir yıllık iliskim 3 ay önce bitti. Ailelerin tanışacagı hafta korkup hazır hissetmiyorum dediğim icin terk edildim.Annesi filan hastanelik olmus bana cok öfkeliydi.
Onu üzdüm ve Özür dilesem de asla kabul etmedi. Bayram mesajima cevap dahi vermedi . Haftaya doğum günü ve mesaj atsam mı bilmiyorum. Aradan 3 ay geçti sizce önüme bakıp onu rahatsız etmesem daha mı iyi olur ne dersiniz? Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah... Simdiden teşekkür ederim
:(

Son düzenleme:
Bence içinden geleni yap. Hala seviyorsun belli ki. Belki sana öfkelidir ve hak verdim ben ona. Adım atmalısın. İçinde kalmasın.

Mrb. arkadaşlar önceki açtığım konulardan sonra özet geçmek istiyorum. Yaklaşık bir yıllık iliskim 3 ay önce bitti. Ailelerin tanışacagı hafta korkup hazır hissetmiyorum dediğim icin terk edildim.Annesi filan hastanelik olmus bana cok öfkeliydi.
Onu üzdüm ve Özür dilesem de asla kabul etmedi. Bayram mesajima cevap dahi vermedi . Haftaya doğum günü ve mesaj atsam mı bilmiyorum. Aradan 3 ay geçti sizce önüme bakıp onu rahatsız etmesem daha mı iyi olur ne dersiniz? Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah... Simdiden teşekkür ederim
Aklınızda takıntı olacak ömür boyu bence mesaj atmak yerine karşısına çıkıp konuşun olay sizin açınızdan bir sonuca bağlansın iyi veya kötü

Şükür namazı kılıp, önünüze bakın. Ailelerinizin hemen tanışmalarını istemediğiniz için sizi terk ediyor?! Annesi hastanelik oluyor?! Ne alaka? Tuhaf insanlar. Sizi gerçekten sevmiş olsaydı, size kesinlikle zaman tanırdı. Endişelerinizi yenmenizi sağlamak için çaba gösterirdi. Hiç birşey yazmayın.

Mahçup hissediyorum çıkamam ki cesaretim yok
Şimdi cesaret edemeyeceğiniz bir şey için geriye kalan ömrünüz hep keşkelerle geçecek . Olumlu olumsuz bir cevap alırsınız ona gore hareket edersiniz. Seviyorsan git konuş mesajla olacak şey değil mesaj atacaksan boşuna atma derim

Şükür namazı kılıp, önünüze bakın. Ailelerinizin hemen tanışmalarını istemediğiniz için sizi terk ediyor?! Annesi hastanelik oluyor?! Ne alaka? Tuhaf insanlar. Sizi gerçekten sevmiş olsaydı, size kesinlikle zaman tanırdı. Endişelerinizi yenmenizi sağlamak için çaba gösterirdi. Hiç birşey yazmayın.
Ben acele etmek istemiyorum diye cok dil döktüm ama bi sekilde ikna etmisti taa ki o hafta gelinceye kadar.. malesef yapamadim ve terk edildim annem hastanelik oldu demis ablama. Geri dönüşü yok demis cok özür diledim bayram msji attim ama yok asla cevap vermedi 3 ay geçti nedense hala silemedim kafamdan kendime cok kiziyorum

Şimdi cesaret edemeyeceğiniz bir şey için geriye kalan ömrünüz hep keşkelerle geçecek . Olumlu olumsuz bir cevap alırsınız ona gore hareket edersiniz. Seviyorsan git konuş mesajla olacak şey değil mesaj atacaksan boşuna atma derim
Cok aradim çok msj attim ama asla cevap vermedi konussam ne olacak ki

Cok aradim çok msj attim ama asla cevap vermedi konussam ne olacak ki
E o zaman sizde hiç bisey yapmayın cvp vermediyse sanki doğum günü mesajına mi cevap verecek. Gidip konuşmaya cesaretiniz yok , mesaj yazsanız okumuyor yazmıyor o zmn bırakın adam başkası ile evlensin sizde çeyrek takin

E o zaman sizde hiç bisey yapmayın cvp vermediyse sanki doğum günü mesajına mi cevap verecek. Gidip konuşmaya cesaretiniz yok , mesaj yazsanız okumuyor yazmıyor o zmn bırakın adam başkası ile evlensin sizde çeyrek takin
Dalga mı geçiyorsunuz ?

Dalga mı geçiyorsunuz ?
Hayır ama Siz hem mesajıma cevap vermiyor diyorsunuz, mesaj atsammi diyosunuz ,karşısına çıkın konuşun aklınızda kalmasın diyorum, yok cesaret edemem konuşsam ne olacak diyorsunuz yani o zmn ne yapmayı planlıyorsunuz? bırakın yolunuza bakın ne diyeyim

Hayır ama Siz hem mesajıma cevap vermiyor diyorsunuz, mesaj atsammi diyosunuz ,karşısına çıkın konuşun aklınızda kalmasın diyorum, yok cesaret edemem konuşsam ne olacak diyorsunuz yani o zmn ne yapmayı planlıyorsunuz? bırakın yolunuza bakın ne diyeyim
Mahçup hissediyorum karşısına çıkmaya gücüm yok mesaja bile cevap vermedi kac kez attım . Unutmaya çalışıyorum olmuyor hayırlısı böyle sanırım teşekkür ederim

Tabi ki hayır. Koskoca 3 ay geçmiş, tekrar tekrar zorlamanın anlamı yok. O çoktan yoluna bakmıştır, siz de kendi hayatınıza bakın.

Bir de sadece "Hazır hissetmiyorum" dediniz ve o da "Tamam bitti bu iş" mi dedi?

Bazi insanlar zmani geldi evleneyim diye dusunur. Bunun kimimle olacağıninda bir onemi yoktur. Ailesi tamam desin yeter. Bence sevgilinzde yuva kurmaya odaklanmis biri sizinle olmuyosa zorlamamis. Muhtemelen yeni arayisa girip evlenmek icin ailesiyle kiz ariyodur. Ayrica boyle bi sey icin hastenelik falan olmak cok sagliksiz ve sacma geldi bana. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok boylesi daha iyidir belki de.

Gerek yok atmayin. Kabullenme asamasina gecmelisiniz iliskinizin bitmis olduguna dair.

Ailelerin tanışması baya büyük bir olaya adım atmak demek ve sizin hazır hissetmeniz bu konuda çok önemli, eğer anlayışlı olsaydı sizin hazır olmanızı bekleyebilirdi böyle bir konu yüzünden terketmek bilemedim.. Şöyle düşünün mesaj atmadan önce, ailelerin tanışmasına hazır mıyım? Cevap hayırsa bence mesaj atmayın, çünkü sizinle konuşursa affetmek için isteyeceği ilk şeyin aileleri tanıştırmak olacağını düşünüyorum ☺️

Tabi ki hayır. Koskoca 3 ay geçmiş, tekrar tekrar zorlamanın anlamı yok. O çoktan yoluna bakmıştır, siz de kendi hayatınıza bakın.

Bir de sadece "Hazır hissetmiyorum" dediniz ve o da "Tamam bitti bu iş" mi dedi?
Konu açıldığında birkaç defa söyledim ama hep ikna ediyordu ve ailesi baskiliyordu sanırım onlara yansitmiyordu

Back
X